folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Müridler Üzerinde Araştırma

Müridler Üzerinde Araştırma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

1- Yaşınız?  20

2- Eğitim durumunuz ? (okul/bölüm/sınıf) Üniversite / Computer Science and Technology 1 yıl okudum artık Mechantronics denilen zırvalıktan okucam.

3- Genel(kabaca) olarak maddi durumunuz ? (öğrenciler hem kendi hemde aile olarak )  Kimine göre iyi kimine göre kötü ortalarda işte

4- Yakın vade planlarınız ? Pc müh den mekatronike geciş ve gitar çalmayı öğrenmek

5- Uzun vade planlarınız ? Gitar çalmak.

6- Öğrenciyseniz okul başarı durumunuz ? 6 üzerinden 4:)

7- Genel olarak dünya düzeni hakkında ki görüşleriniz ? Fail

8- Genel olarak Türkiye hakkında ki görüşleriniz ? Epic Fail

9- Beklentileriniz ?

10- Sizi mutlu eden şeyler ? (hobi vb) Müzik ,votka+kahlua+süt ,Gezmek görmek ve değişik kültürlerin geleneksel yemeklerini tatmak.

11- Yaşadığınız şehir ? (memleketiniz değilse belirtiniz ) İstanbul ve Sofya, belki ilerleyen aylarda Varşova yada Krakow olabilir.

12- Sosyal hayatınız ? Kötünün iyisi, azın çoğu

13- Sizi mutsuz eden şeyler ? Kardeşim gibi gördüğüm yabancıların sırtımdan vurması.Bknz. S.kilip köşeye atılmak.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hiasa
    hiasa's avatar
    Erkek

1- Yaşınız?  20

2- Eğitim durumunuz ? Atılım Üniversitesi/Mekatronik Müh./3. sınıf

3- Genel(kabaca) olarak maddi durumunuz ? iyi

4- Yakın vade planlarınız ? derslerden geçmek

5- Uzun vade planlarınız ? okulu daha fazla uzatmamak

6- Öğrenciyseniz okul başarı durumunuz ? Fena Deil.

7- Genel olarak dünya düzeni hakkında ki görüşleriniz ?  ---

8- Genel olarak Türkiye hakkında ki görüşleriniz ?  ----

9- Beklentileriniz ?  derslerden geçmek

10- Sizi mutlu eden şeyler ? Bir gün okulun bitecek olması

11- Yaşadığınız şehir ? Ankara

12- Sosyal hayatınız ?  olmaması için uğraşıyorum

13- Sizi mutsuz eden şeyler ? Okulun uzaması

Everything that has a beginning and has an end...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

1- 22

2- Doğu Akdeniz Üniversitesi / Bilgisayar Mühendisliği / 2. sınıf

3- 1.000 ytl aylık

4- Okuldaki dans gösterilerinde başarı sağlamak, derslerimi A ile geçemk

5- Okulumu en iyi şekilde bitirip, ingilterede master yapmak

6- Mühendislik dersleri berbat.Bölüm dersleri A.

7- Bencilliğin arttığı, insanlığın ve empatinin kaybolduğunu düşünüyorum

8- Git gide araplara benzeyen, abaza, aptal, kimseyi umursamayan, abi gavur yapıyor deyip kendi işini sallamayan bir millet..

9- Beklentileriniz ?

10- Yüzmek, arkadaşlarla alkol almak, konuşmak, sevişmek, dans etmek...

11- Gazimağusa / Kıbrıs

12- HAftanın en az 3 günü dışarı çıkıp bir yere giderim.Dans ve AIESEC grubu olduğu için fazlasıyla çevrem var.

13- Dersler

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Helyum
    Helyum's avatar
    Erkek

1- Yaşınız?

2- Eğitim durumunuz ? (okul/bölüm/sınıf)

3- Genel(kabaca) olarak maddi durumunuz ? (öğrenciler hem kendi hemde aile olarak )

4- Yakın vade planlarınız ?

5- Uzun vade planlarınız ?

6- Öğrenciyseniz okul başarı durumunuz ?

7- Genel olarak dünya düzeni hakkında ki görüşleriniz ?

8- Genel olarak Türkiye hakkında ki görüşleriniz ?

9- Beklentileriniz ?

10- Sizi mutlu eden şeyler ? (hobi vb)

11- Yaşadığınız şehir ? (memleketiniz değilse belirtiniz )

12- Sosyal hayatınız ?

13- Sizi mutsuz eden şeyler ?

(Sorularımı ciddiyetle cevaplayacağınıza inanıyorum.

Not: Sorular tüm müritler için geçerlidir. Öğrenci gibi bir ayrım yoktur.

1-23

2- Ataürk Ünşversiesi Myo Bilgisayar tek. ve Prog. (4 yıla ancak bitirebildim). Türkçeden 4 yıl kaldım :|

3- maddi durumum (aile) peder esnaftır. aylık 3 k civarı geliri var ablam ogretmen. benimde 2,3 k gibi bi gelirim var.

4- çalıştıgım iş yerindeki prjeyi bitirmek (en kısa vadem 7 ay suruyormuş)

5-uzun vade planım ölmek. su anlık dusunmuyorum. belki bi 40 yıl sonra. (bu konuda ciddiyim)

6- ogrenciyken pek basarılı degildim. okula gitmezdim. ilkokulda dahi... okuldan sıkılıyorum ilginc gelmiyor.

7- pek bi bilgim yok acıkcası. guncel haberleri taip etmeye fırsatım kalmıyor. umarım iyidir.

8- kim geliyosa onun adamı iceri giriyor. bi parti kurup torpil yapanlar icin canlı bomba timi kurmayı dusunuyorum.

9- su anlık bi beklentim yok. hepsi karsılanıyor. psikilojik sorunlarım var onların duzelmesini temenni ederim :D

10 - gece yakın arkadasımla uzun vadeli yuruyusler. universitede işten cıkarkan calan muzikle dans etmek :D

11- erzurumda yasıyorum buralıyım

12- sosyal hayatım... genelde sehir dısında uzun vadeli gunler geciririm :D otel odasında kalıp alkol almak sonra şuursuzca tuvalette uyumaktan ibaret bi yasantım var.

13- kolay kolay mutsuz olmam. atılan kazıklardan biraz mutsuz olurum o kadar.

http://www.youtube.com/watch?v=n-O0mSUNVlU
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

1- Yaşınız? 20

2- Eğitim durumunuz ? (okul/bölüm/sınıf) İst. Üniv. / Deniz Ulaş. İşl. Müh. / 2. sınıf

3- Genel(kabaca) olarak maddi durumunuz ? (öğrenciler hem kendi hemde aile olarak ) Kötü, öğrencilik hayatı yüzünden ailemin durumu da kötü doğal olarak.. Kıt-kanaat..

4- Yakın vade planlarınız ? Bölümümde daha etkin olmak, kışı fazla masrafsız atlatabilmek, ing. kursuna para yetiştirebilmek..

5- Uzun vade planlarınız ? Hayatı daha anlamlı, daha dolgun, daha kültürlü yaşayabilmek, iyi bir kariyer ve imanlı bir hayat..

6- Öğrenciyseniz okul başarı durumunuz ? orta sayılır.. 4 üzerinden 2.5

7- Genel olarak dünya düzeni hakkında ki görüşleriniz ? uzun mevzu, ancak kısaca sona gidiyoruz gibi geliyor, insanlar daha boş ve inançsız hale geldi, bu benim canımı sıkıyor..

8- Genel olarak Türkiye hakkında ki görüşleriniz ? Güçlü bir ülkeyiz, bu topraklarda tarih yazıldı, ekonomik olarak daha iyiye gidiyoruz, sosyolojik sıkıntılar olmasa daha iyi olacak..

9- Beklentileriniz ? Mutluluk, iyi bir kariyer, iyi bir zevce..

10- Sizi mutlu eden şeyler ? (hobi vb) css kodlarıyla uğraşmak, cebimde para olması, karnımın doyması, (bir de sıçmak beni çok mutlu ediyor)

11- Yaşadığınız şehir ? (memleketiniz değilse belirtiniz ) İstanbul'da yaşıyorum, Giresunluyum..

12- Sosyal hayatınız ? Maalesef asosyalim, sosyal olmaya çalışsamda yapımda yok..

13- Sizi mutsuz eden şeyler ? ailem ve akrabalarımla sosyal bir hayatımın olmaması, anne-babama sevgimi gösterememiş olmam..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

Arkadaşlar konuyu sürekli takip ediyorum ilginiz için teşekkür ediyorum.

Fakat lütfen soruları kesin ve net olarak cevaplayınız biraz açıklama ile birlikte.

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

burayı alayım da ..  yazarım en kısa zamanda..

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alli
    alli's avatar
    Erkek

1- Yaşınız? 19

2- Eğitim durumunuz ? (okul/bölüm/sınıf) İTÜ Bilişim sistemleri müh. Haz.

3- Genel(kabaca) olarak maddi durumunuz ? (öğrenciler hem kendi hemde aile olarak ) 500 lira gelir babadan . ailemin durumu iyi .

4- Yakın vade planlarınız ? Hazırlıkda ingilizceyi iyi öğrenmek ve Toefl'ı geçmek.

5- Uzun vade planlarınız ? Lisans eğitimi tamamlamak . yurt dışında yüksek lisans yapmak ve projelerimi hayata geçirmek.

6- Öğrenciyseniz okul başarı durumunuz ? Orda-düşük arası (%55-50)

7- Genel olarak dünya düzeni hakkında ki görüşleriniz ? Güçlüler dünyayı yönetmek için doğar diğerleri onlara kulluk etmek için.

8- Genel olarak Türkiye hakkında ki görüşleriniz ? Memleketim diye demiyorum mükemmel biyerdir . Yönetim , hükümet ne olursa olsun güzel bir ülke.  

9- Beklentileriniz ? Saygınlık ve iyi bir hayat

10- Sizi mutlu eden şeyler ? (hobi vb) Elektronik müzik dinlemek , çıkıp dışarı amaçsızca dolaşmak , sevdiklerimle beraber olmak.

11- Yaşadığınız şehir ? (memleketiniz değilse belirtiniz ) İstanbul . Memleketim değil

12- Sosyal hayatınız ? Asosyal

13- Sizi mutsuz eden şeyler ? Birilerine yapılan haksızlıklar , çıkarcı insanlar , aileme yük olmam

https://i.imgur.com/lCgZ0V0.jpg
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

1- Yaşınız?      20

ege eczacılık 3. sınıf

3- Genel(kabaca) olarak maddi durumunuz ? (öğrenciler hem kendi hemde aile olarak ) 900 mılyon net :) aıle 3 4 mılyar arası

cıddı ıstegım daha çok karı kız :) gösteriş olarak okulumda iyi bir başarı yakalamak hangısını ıstersen not al :)

gerçeği olabıldıgınce paramın olması ( nasıl olursa olsun ama olsun xD ) 24 25 yaşlarına gelıp araba falan altıma çekip daha çok karı götürmek :) yapmacık = iş hayatına okulumu bıtırmek suretıyle atılmak ve kendımı geliştirerek dahı ıyı bır karıyere ulaşmak

aga yuzde 30 40 kalmak uzereyım 

gerçeği umrumda değil aga amerıkan vatandaşlıgı versınler 1 mılyon dolar da para dunya yıkılsa umrumda olmaz. yapmacık = toplumların ahlakı olarak bir çöküşte olduğu gözlemımın sonucu kültürel değerlere tüm dunyanun daha sıkı sarılması gerektıgı. ayrıca fakırlıgın ve kıtlıgın yogun oldugu ulkelere gelısmıs ve gelısmekte olan ulkelerden surdurebılır katkılar sağlanması gerekmektedır. burada bıraz sıctım da aga ne yapayım ya pek düşünemıyorum toparla falan sen

şu an için umrumda çünkü burada yaşıyorum ve durumumuzun ıyıye gıtmedıgı kanaatındeyım. ayrıca devlet polıtıkalarından da ürkmekte acaba cumlesını sureklı kullanmaktayım (endıselı ) yapmacık = aga hukumetımız harıka yoksulluk azalıyor gıttıkce gunlerımız aydınlanıyor. sorunlar sıkıntılar kalmayacak zart zurt.... 

9- Beklentileriniz ?

ne hakkında ama ulke hakkında mı onu çakmadım pek ??? ulkeden beklentım mezun olayım paramı versınler ızmırım de mutlu mesut yaşayayım dıer seyler umrumdısı

karı kız bar dısko gezmek tozmak (kıtap okumak satranc oynamak sınema fılmı ızlemekten de zevk alırım ama ayrı parantezde olsun kı fark bellı olsun onlar daha önemlı :)

izmir memleketım değil kafkas azerı göçmenıyım

12- Sosyal hayatınız ?  

şükür iyidir ufaktan takılıyoruz. okul artı küçükpark işte eglencelı ne varsa yapıyoruz bilader

EDIT : yanlı okumusum duzeltelım :)

parasız kalmak, kızsız kalmak, çevremde az ınsan kalması , sınavların yaklaşması , benden dah ıyı ortama sahıp adam görmem :)

-----------------------------

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AglayanCocuk
    AglayanCocuk's avatar
    Erkek

1- Yaşınız?

3 ay sonra 24 olacak

Anadolu Üni-İktisat 4. Sınıf

3- Genel(kabaca) olarak maddi durumunuz ? (öğrenciler hem kendi hemde aile olarak )

Nasıl derler, Kendi yağıyla kavrulmak gibi birşey.

Alesten iyi bir puan alıp araştırma görevlisi olmak...

Yurt dışında (Japonya yada G. Kore) yada ülkede en iyi üniversite öğretim üyesi olmak

Ortamam 72 civarı

Dünya ekonomisinin %90 ını %1 lik kısım idare ediyor... Gerisini sen düşün...

Yavaş yavaş bölünme aşamasına doğru gidiyoruz... Ekonomide kontrol yabancıların eline geçiyor...

9- Beklentileriniz ?

Aranan bir akademisyen olmak...

Beni mutlu eden şey, bu konuda yanlış bir bilgi vermek istemem...

12- Sosyal hayatınız ?

Pc başında kalakaldım...

Toplam Hit: 6318 Toplam Mesaj: 49