Müridler Zolguldak Buluşması Yapak Mı He?
-
Manisada oturan biri olarak zonguldak buluşmasını organize etsem diyom :)
aksilik çıkmazsa 01/08de akşam boşum zong merkezde buluşma yapakmı? :)=
-
len çay kahve parasınıda ben verecem len :) gelin yeterki
-
orayı tercih ettim tutarsa ilk seninle buluşacam abi söz :)
-
T01G4 bunu yazdı:
-----------------------------
orayı tercih ettim tutarsa ilk seninle buluşacam abi söz :)
-----------------------------hoca son gidişim inşallah sonra askere gidip gelecem bartından kız alacaz manisaya getirecez hehe :)
-
baba okul vakti gelsene zonguldaga 150 metre kare ev var her türlü yiyecek içecek, konfor huzur :) , şimdi neden yapıyon :) , okullar açılınca sen gel ben seni agırlıyayım
-
syklops bunu yazdı:
baba okul vakti gelsene zonguldaga 150 metre kare ev var her türlü yiyecek içecek, konfor huzur :) , şimdi neden yapıyon :) , okullar açılınca sen gel ben seni agırlıyayım
----------------------------okul zamanıda çok geldimde bu sefer bi boşluk var bulaşak dedim (:
-
yapalım lann :D
bende baska zonguldaklı yok herhalde aslında vardı oncede realist vardı onlan gelırız bız :D
-
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------yapalım lann :D
bende baska zonguldaklı yok herhalde aslında vardı oncede realist vardı onlan gelırız bız :D
-----------------------------he la gelin a.q :) iyi olur vallaha :) bir kaç kişi vardı ıunuttum hep :)
-
Gel kardeşim buluşalım...
Tahribat müridinden böyle bir teklif geldide Zong. daklı olarak geri çevircek deyilim yani...
-
yer mekan soyleyın hade :D
-
mosquit0 bunu yazdı:
yer mekan soyleyın hade :D
-----------------------------olum bildik bir yer söyleyin saat 17 den sonra olacakonuda belirteyim cumartrsi günü ben salı gününden itibaren pazartesiye kadar zongdayım cumartsim akşammım boş
sadece girip yere ve saatte bakacam okadar :)