Müridlerin Açtığı Konuya Gelen Cevaplardan Haberi Olması
-
Hoca olsa belki daha iyi olurda, yokluğu hissedilcek bişi değil yani..
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------ZyreX bunu yazdı:
-----------------------------
Yaw hadi bunu geçtim..Yazılan en son mesaja gidilsin ben buna da razıyım..
-----------------------------daha önce rene bunu çok kez tekrarladı gereği yok.. yazılan her mesaj okunsun die böyle zatii..en iyisi bu.. :)
-----------------------------Dai okuyacak olan zaten okur,şimdi de bir sayfa önce yazılandan bihaber kişiler var :) Diyelim ki en son ben yazdım bir başlığa.Benden sonra yazılana bakmak için büyük kolaylık olur..
-
bence her cevapta p.m gitmesi çok saçma olur + sistemi çok kasar + p.m dolar her taraf.
en mantıklısı açtığım konular kısmında en son girdiğinden beri kaç cevap geldiğini gösteren bir modül daha iyi olur.
-
Tahribat.com konulara yazilan cevaplarin isleyisi fonksiyonunda herhangi bir degisiklik yapmasi suan icin soz konusu degildir.Hamiline ivediyetle bildirilir :)
-
Açıklamada geldi işte :)
-
Neden boyle birseyin devam etmesini istedigimizide soyle aciklayayim.Bildiginiz gibi tahribat.com envayi cesit forum sitesinden farklidir.Daha onlar boklarinda boncuk ararken tahribat.com vardi ve hala var.Bizim amacimiz onune gelenin uye olup , rap , terazi , tesekkur yazdigi bir ortam olmak degil.Bizim amacimiz adamin isi dustugu vakit ugradigi bir mekan olmasi degil , bizim amacimiz yok :)
Gaynasak mi mantigi yani ;)
-
Değillerden sonra bi amaç sölicensin sanmıştım ama amacımız yok diince koptum ne kadar amaçsız bir topluluğuz :D
-
ben ölürdm o zaman :D o eklenti geleydi..
bkz.
Arama Sonuçları Başlık Hit Tarih Küpe takan müridler.. 3978 7/20/2009 7:50:58 PM :D
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------ZyreX bunu yazdı:
-----------------------------
Yaw hadi bunu geçtim..Yazılan en son mesaja gidilsin ben buna da razıyım..
-----------------------------daha önce rene bunu çok kez tekrarladı gereği yok.. yazılan her mesaj okunsun die böyle zatii..en iyisi bu.. :)
yeni mesaj geldiğinde konuya girip en alta inip son sayfaya tıklamak yerine son mesaja yönlense kötü mü olur. sanki bu şekilde herkez bütün mesajları okuyor. çoğu başlığı okuyup hemen cevap yazmaya kalkıyor. -
olsa güzel olur. herkes yorumunu katar + sorular cevapsız kalmaz..