folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder *****Muridlerin Siteye Geli$ Hikayeleri ??

*****Muridlerin Siteye Geli$ Hikayeleri ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    La isko gibi olcak ama tam değil. Mynet chatte(ne oluyorsa orda oluyor ztn) ilkokul 5 e mi neyn gidiyordum. Adamın teki geldi. "Ip adresini aldım seni hackerlıycam!" dedi. Bende fişi çektim korkudan. sonra google.com a girip hack diye arattım. tahribat çıktı karşıma, sora üye oldum. Tahripe falanda... Hades_Remus idi nickim 2 sene falan. O zamanlar salak salak topicler açardım "sub7 nedir?" falan diye. Sonra öğrenince yeni arkadaşlara öğretmeyee çalışıyoruz işte. Tahribat beni bilgilendiren yerdir. En çok serbestliği çekti beni, her bişe serbest falan.. Anarşik bi yapı var sonuçta hatta nihilist :P

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    neyse criminal hocam bu vesileyle kimin nasıl geldni örendik giden gitti kalan sağlar bizimdir...

matematik24.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarLords
    WarLords's avatar
    Erkek
    uyelik tarihimi hatırlamıyorum ama denyo için gelmiştim diğer forumlara göre kurallarda serbest olması çok süper bişeydi benim için sonra uzun süre kapandı üye adımı zar zor hatırlayıp şifremi unuttum yapmıştım buraya gelincede

Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Centinex
    Centinex
    Centinex's avatar
    Erkek
    bir arkadaşım tavsiye etti.okuldan dönüyordum minibüste karşılaştık.3 site söledi hepsine baktım ama en güzeli tahribat dedim üye oldum.

Gül filizlendiği andan itibaren. Güneşe aşıktır. Her ne kadar güneş ayın çekimine kapılıp gülü unutsa da. Gül asla yıldızlara kanıp guneşi unutmaz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    komşu bize geldi a.q.yum dedi gel bak bi site var süper bişey baktım adı tahribat abü gaymayak dedim açtı a.q.yum kuralları okudum ırk ayrımı yapılmıo yazısını okudum direk üye oldum başka forumlarda japon hakları ihlal ediliyo:@:P

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RoadMaster
    RoadMaster's avatar
    Erkek
    cehennem.com adminiydim burada intikam zamanı diye canımızı dişimize takarak geliştirdiğimiz bir proje vardı tahribat çatısı altındaydı ama saolsun charmander nickli haysiyetsiz kodlarla kaçtı ben ve kreston şap gibi kaldık.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    ben ayt-thk gibi lame yerlerde takılıodum ilk başladıımda :D
    sora bi arkadaş şey dedi;
    tahribat.com en iyi hack sitesidir ama onlar şöhret peşindeler :D
    aynen böyle dedi..girdim tarikat yazıyo dedim anam ne bu .tabe sonradan ne olduunu anladık :D
    sene 2004 veya 2003 te uye oldum başka Nicklerimde vardı.antioksidan daha sonradan alındı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    Hack konusuna merak sardığım sıralarda tanıştım bu siteyle. Eroin gibi bağımlılık yapcağını bilsem hiç girmezdim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Walla bi aralar hacke merak sarmıştım,halada meraklıyım :P arıyom ben güzel bi site,cigicigi/tahribat ve bi kaç site geldi karşıma,içerik olarak en iyileri bu ikisiydi(cigi ve tahribat) ikisinede üye olmak istedim ama tahribat kapalıydı,burda bayaa bilgi vardı ama okuyamıyodum,ciğerci kedisi gibi başlıklara bakıp yalanıyodum :D bu arada cigicigide bi kaç ufak tefek bilgi edindim.Ondan sonra bi süre girmeyince üyelik yalan olmuş tabi,üye alımıda kapanmıştı :D bende tahribata bi bakayım dedim,şansıma çömez alımı başlamış :D bende girdim.Ama tahribata ilk girişim denyo launch sayesinde olmuştu...Ne diyim burdayım işte :D

:)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suiQast
    suiQast's avatar
    Erkek
    msn nem çalındı:):)

Dınya guleke, bêhn bıke û bıde hevalê xwe
Toplam Hit: 7473 Toplam Mesaj: 54