*****Muridlerin Siteye Geli$ Hikayeleri ??
-
La isko gibi olcak ama tam değil. Mynet chatte(ne oluyorsa orda oluyor ztn) ilkokul 5 e mi neyn gidiyordum. Adamın teki geldi. "Ip adresini aldım seni hackerlıycam!" dedi. Bende fişi çektim korkudan. sonra google.com a girip hack diye arattım. tahribat çıktı karşıma, sora üye oldum. Tahripe falanda... Hades_Remus idi nickim 2 sene falan. O zamanlar salak salak topicler açardım "sub7 nedir?" falan diye. Sonra öğrenince yeni arkadaşlara öğretmeyee çalışıyoruz işte. Tahribat beni bilgilendiren yerdir. En çok serbestliği çekti beni, her bişe serbest falan.. Anarşik bi yapı var sonuçta hatta nihilist :P
-
neyse criminal hocam bu vesileyle kimin nasıl geldni örendik giden gitti kalan sağlar bizimdir...
-
uyelik tarihimi hatırlamıyorum ama denyo için gelmiştim diğer forumlara göre kurallarda serbest olması çok süper bişeydi benim için sonra uzun süre kapandı üye adımı zar zor hatırlayıp şifremi unuttum yapmıştım buraya gelincede
-
bir arkadaşım tavsiye etti.okuldan dönüyordum minibüste karşılaştık.3 site söledi hepsine baktım ama en güzeli tahribat dedim üye oldum.
-
komşu bize geldi a.q.yum dedi gel bak bi site var süper bişey baktım adı tahribat abü gaymayak dedim açtı a.q.yum kuralları okudum ırk ayrımı yapılmıo yazısını okudum direk üye oldum başka forumlarda japon hakları ihlal ediliyo:@:P
-
cehennem.com adminiydim burada intikam zamanı diye canımızı dişimize takarak geliştirdiğimiz bir proje vardı tahribat çatısı altındaydı ama saolsun charmander nickli haysiyetsiz kodlarla kaçtı ben ve kreston şap gibi kaldık.
-
ben ayt-thk gibi lame yerlerde takılıodum ilk başladıımda :D
sora bi arkadaş şey dedi;
tahribat.com en iyi hack sitesidir ama onlar şöhret peşindeler :D
aynen böyle dedi..girdim tarikat yazıyo dedim anam ne bu .tabe sonradan ne olduunu anladık :D
sene 2004 veya 2003 te uye oldum başka Nicklerimde vardı.antioksidan daha sonradan alındı -
Hack konusuna merak sardığım sıralarda tanıştım bu siteyle. Eroin gibi bağımlılık yapcağını bilsem hiç girmezdim
-
Walla bi aralar hacke merak sarmıştım,halada meraklıyım :P arıyom ben güzel bi site,cigicigi/tahribat ve bi kaç site geldi karşıma,içerik olarak en iyileri bu ikisiydi(cigi ve tahribat) ikisinede üye olmak istedim ama tahribat kapalıydı,burda bayaa bilgi vardı ama okuyamıyodum,ciğerci kedisi gibi başlıklara bakıp yalanıyodum :D bu arada cigicigide bi kaç ufak tefek bilgi edindim.Ondan sonra bi süre girmeyince üyelik yalan olmuş tabi,üye alımıda kapanmıştı :D bende tahribata bi bakayım dedim,şansıma çömez alımı başlamış :D bende girdim.Ama tahribata ilk girişim denyo launch sayesinde olmuştu...Ne diyim burdayım işte :D
-
msn nem çalındı:):)
Toplam Hit: 7473 Toplam Mesaj: 54