folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mürit Horby E Ne Oldu ?

Mürit Horby E Ne Oldu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:pLs8Gb5gB2MJ:www.tahribat.com/Murit-HoRbY/+&cd=2&hl=tr&ct=clnk&gl=tr

"Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

forumun polat alemdar'ıydı kendisi, asıp kesiyordu herkesi, özleyecegiz büyük üstad ) :

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Horby'ler ölmez Tahribat bölünmez. Horby'nin götünün gılıyık gılı. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

Bi an bu sandım şok oldum, neyseki sonradan HoRbY olduğunu öğrendim ve rahatladım

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

Ban Sebebi : Önce müridi şikayet et, sonra kendi yazdıklarına bak.

HoRbY: Dikkat etmezsem n olcak lan kamil ? N sanıyosunuz lan siz kendinizi ? Gevşege bak hele. Sokarım o adama da sanada şimdi. Gerizekalıya bak hele. Skerim videosunuda oyununuda adam mapları ezberlemiş ses kasıp oynuyor sizin gibi salaklarda bişy yaptıgını sanıyor el üstünde tutuyorsunuz amk cahilleri. Geçeriz tabi taşşak biz neyin ne oldugunu biliyoruz sizin gibi beyin fakirleri bi skim bilmiyor anca havlarsınız. Şimdi sktir git kimi savunuyorsan savun skerim kitabını. Cok erkeklik yapmak istiyorsan acık adres veriyim gel karşımda yap YAVŞAK ! Daha da cevap atma bozarım agzımı kaypaga bak ya. Dün kü bebelerin alayı adam olmuş. Sktir git gevsek oglu gevsek.

Banlanma Tarihi : 4/13/2014 12:16:03 AM
    Ban Süresi : 144 Saat

Bu konuyu bulamadım ama herhalde benim yüzümden birilerine sövmüş.

Bana hileci diyordu paso kafayı takmıştı, sonra millete giydirmiş.

Ban yedikten sonra da belki sildirmiştir.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Underground
    Underground's avatar
    Erkek

ne zaman böyle bir konu açılsa müridlerin birbirini nasıl CİA gibi takip ettiğine bir daha şahit oluyorum :)

müge anlı'da konuya kapak oldu :)

Underground tarafından 13/May/14 21:38 tarihinde düzenlenmiştir

Herkesin işine yaradığın kadar iyisindir Bu Hayatta!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

profil bilgilerinden arattım, adı değişse başka mürid olarak bulurdu. silinmiş kesinlikle.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Underground
    Underground's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

profil bilgilerinden arattım, adı değişse başka mürid olarak bulurdu. silinmiş kesinlikle.

yönetimi zıvanadan çıkarmış  demek  polat ağbeyyyyyyyyyyyyyy :)))

Herkesin işine yaradığın kadar iyisindir Bu Hayatta!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    Underground bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı

İsmi değişse konular mesajlar falan da uçmazdı ismi değişirdi adam veritabanından yokelmiş

iyibu! yeniden..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı
    Underground bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı

İsmi değişse konular mesajlar falan da uçmazdı ismi değişirdi adam veritabanından yokelmiş

gitmiş hocam gitmiş hakketen yok benim pm kutusunda pm si vardı gireyimde oradan birşey yazayım dedim pm de gitmiş :D

şeyh nasıl bir sistem yaptıysa tozunu toprağını siktir ediyor tek tuşla adamın :S

Toplam Hit: 2990 Toplam Mesaj: 27