Mürit Horby E Ne Oldu ?
-
-
forumun polat alemdar'ıydı kendisi, asıp kesiyordu herkesi, özleyecegiz büyük üstad ) :
-
Horby'ler ölmez Tahribat bölünmez. Horby'nin götünün gılıyık gılı.
-
Bi an bu sandım şok oldum, neyseki sonradan HoRbY olduğunu öğrendim ve rahatladım
-
Ban Sebebi : Önce müridi şikayet et, sonra kendi yazdıklarına bak.
HoRbY: Dikkat etmezsem n olcak lan kamil ? N sanıyosunuz lan siz kendinizi ? Gevşege bak hele. Sokarım o adama da sanada şimdi. Gerizekalıya bak hele. Skerim videosunuda oyununuda adam mapları ezberlemiş ses kasıp oynuyor sizin gibi salaklarda bişy yaptıgını sanıyor el üstünde tutuyorsunuz amk cahilleri. Geçeriz tabi taşşak biz neyin ne oldugunu biliyoruz sizin gibi beyin fakirleri bi skim bilmiyor anca havlarsınız. Şimdi sktir git kimi savunuyorsan savun skerim kitabını. Cok erkeklik yapmak istiyorsan acık adres veriyim gel karşımda yap YAVŞAK ! Daha da cevap atma bozarım agzımı kaypaga bak ya. Dün kü bebelerin alayı adam olmuş. Sktir git gevsek oglu gevsek.Banlanma Tarihi : 4/13/2014 12:16:03 AM
Ban Süresi : 144 Saat
Bu konuyu bulamadım ama herhalde benim yüzümden birilerine sövmüş.
Bana hileci diyordu paso kafayı takmıştı, sonra millete giydirmiş.
Ban yedikten sonra da belki sildirmiştir. -
ne zaman böyle bir konu açılsa müridlerin birbirini nasıl CİA gibi takip ettiğine bir daha şahit oluyorum :)
müge anlı'da konuya kapak oldu :)
Underground tarafından 13/May/14 21:38 tarihinde düzenlenmiştir -
profil bilgilerinden arattım, adı değişse başka mürid olarak bulurdu. silinmiş kesinlikle.
-
Prometheus bunu yazdı
profil bilgilerinden arattım, adı değişse başka mürid olarak bulurdu. silinmiş kesinlikle.
yönetimi zıvanadan çıkarmış demek polat ağbeyyyyyyyyyyyyyy :)))
-
Underground bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
İsmi değişse konular mesajlar falan da uçmazdı ismi değişirdi adam veritabanından yokelmiş
-
by_Tet bunu yazdıUnderground bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
İsmi değişse konular mesajlar falan da uçmazdı ismi değişirdi adam veritabanından yokelmiş
gitmiş hocam gitmiş hakketen yok benim pm kutusunda pm si vardı gireyimde oradan birşey yazayım dedim pm de gitmiş :D
şeyh nasıl bir sistem yaptıysa tozunu toprağını siktir ediyor tek tuşla adamın :S