folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Müritler Aklıma Takıldı

Müritler Aklıma Takıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek
    ikbal  aydın ın yazıdıgı   Günaydın gece  adlı   kitabı oku 

kontra bisiklet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek
    sLeymN bunu yazdı:
    -----------------------------
    Allura bunu yazdı:

hocam çok düşündüm bunu ama cehenneme gidip ne yarak yicem diye içim içimi yedi genede,

80 kilo kadar c4ü üzerime yerleştirir dtp ana binasına yürür ve içerde patlatırdım.

veya pentagonda veya beyaz sarayda.

2. olarakta gene üzerime birsürü patlayıcı yerleştirip doguda buji apo diye halay çeken insanların arasına girip en aşa 10000 tanesini götürücek kadar içeriye girer patlatırdım gebersin ipneler of nasıl zevk alıyorum şunları yazarken abi yapsakmı lan bi tavuga baglayalım bombaları veya damacanaya bağlıyalım saten gelirler onlar

şuan cehenneme gitmeyeceğini nerden biliyorsun ki

Şu an cehenneme gideceği kesin değil fakat intihar edince kesin :)

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    sLeymN bunu yazdı:
    Allura bunu yazdı:

hocam çok düşündüm bunu ama cehenneme gidip ne yarak yicem diye içim içimi yedi genede,

80 kilo kadar c4ü üzerime yerleştirir dtp ana binasına yürür ve içerde patlatırdım.

2. olarakta gene üzerime birsürü patlayıcı yerleştirip doguda buji apo diye halay çeken insanların arasına girip en aşa 10000 tanesini götürücek kadar içeriye girer patlatırdım gebersin ipneler of nasıl zevk alıyorum şunları yazarken abi yapsakmı lan bi tavuga baglayalım bombaları veya damacanaya bağlıyalım saten gelirler onlar

şuan cehenneme gitmeyeceğini nerden biliyorsun ki

dogru dıyorsun her an günah isleyebiliyoruz:) fakat arkadasların planlarına bende katılıyorum ne kadar bu ülkeye Türk ırkına zararı olan varsa bende yok edip öyle ölme kanaatindeyim...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chass
    Chass's avatar
    Erkek

bu tarz düşüncelere  girmek insanın bilinc altında psikolojisine ciddi derecede zarar verip bilinç altında sürekli bir intihar seceneğini bırakır

B u gencecik yasınızda bu tarz düşüncelere girmeyin hayattan zevk almaya bakın nasıl dersen sen yeterki tad almasını bil okadar tad alıncak sey varki  ...

Allahın gülü dikenli yarattığından şikayet edeceğimize, dikenler arasında gül yarattığına şükredelim

yinede güclü irade sahibi olmaya çalış sevgili kardeşim

belki ben intihar etmeyi düşünmedim  sadece merak diyebilirsin ben düşünenler için yazmış oldum

Sanat için soyunana alkış tutan eller allah için kapanana neden zulmeder...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek
    Chass bunu yazdı:

bu tarz düşüncelere  girmek insanın bilinc altında psikolojisine ciddi derecede zarar verip bilinç altında sürekli bir intihar seceneğini bırakır

B u gencecik yasınızda bu tarz düşüncelere girmeyin hayattan zevk almaya bakın nasıl dersen sen yeterki tad almasını bil okadar tad alıncak sey varki  ...

Allahın gülü dikenli yarattığından şikayet edeceğimize, dikenler arasında gül yarattığına şükredelim

yinede güclü irade sahibi olmaya çalış sevgili kardeşim

Vay be :) TBT'nin %97sini isyankar, islama karşı, hayat boş pompala coş gibi felsefeleri benimsemiş biliyordum :) Ya yanlış biliyorum ya da %3lük kısımdansın. Tebrikler...

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Allura bunu yazdı:

wanted dakı gıbı yapcan dayı fareye fıstık ezmelı c4 yedırcen yada kopegede yedırebılırsınde kopegın gerı kacma rıskı yuksek =D

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    matematik1 bunu yazdı:
    Allura bunu yazdı:

wanted dakı gıbı yapcan dayı fareye fıstık ezmelı c4 yedırcen yada kopegede yedırebılırsınde kopegın gerı kacma rıskı yuksek =D

tbt'de bence bir sihir var:D fikir olarak birbirine yakın ve degisik düsünceleri birbirine cekiyor:)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    aslında farklı gibi görünüyor ama sonuçlar bir oluyor.Farklı mesheptekı ınsanlar ,yada izmirden isatanbul a gıden farklı otobus fırmaları gıbı ;)

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    matematik1 bunu yazdı:
    aslında farklı gibi görünüyor ama sonuçlar bir oluyor.Farklı mesheptekı ınsanlar ,yada izmirden isatanbul a gıden farklı otobus fırmaları gıbı ;)
    tbtde ilk günüm fakat mutlu özgür bir hisse sahibim :D anasayfadaki sag tarafta bulunan webmaster uyarısını yaşıyorum heralde:) ölmektende vazgeçtim öbür tarafta internet yoktur tbt'siz yaşanmaz:) saygılar
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Mutsuz olduğum için intihar etmezdim, insanların %90'ı mutsuz zaten, beni intihara sürükleyecek neden, diğer insanların intihar etme nedenlerinden farklı olmalı.

Kanlı bir intiharı tercih etmezdim, geride bıraktığım izleri temizleyenler tanıdık değilse bi de arkamdan küfür etmelerini istemem.

Tercihim sesiz ve farklı bir intihar şekli olurdu, geride beni seven çok fazla insan olmayacağı için üzüntü yaşamazdım, hafif bir tebessüm yaşatırdım kendimde.

Takarım kulaklığımı, en sevdiğim beat eşliğinde ...  

Toplam Hit: 5172 Toplam Mesaj: 36