Müritler ÖSS Ye Hazırlanıyorum
-
Öss ye hazırlanıyorum dershaneye gitmeyeceğim konuları biliyorum oturup soru çözmem lazım sadece.. Aramızda dershaneye gidip bitirmiş işine yaramayan Kitap soru bankası özellikle yaprak testler olan varmı acaba? Satan yada bağışlayan? :S Bu fem in yaprak testleri ve soru bankalarını dergilerini arıyorum özelllikle fem dergisi ve yaprak testleri ayrıca fem seti çok faydalı oluyor. Yardım etmek isteyen olursa konuyu takip edecem :S
Saygılar.
-
hoca elinde net var düz dünya yaprak test görsel döküman denemeler mevcut yeterki içinde istek olsun
google amca seni bekliyo hadi aslanım
-
hocam bende cözümlenmiş fem set,dergi var.
yarın dersaneden ellerinde kalan fazladan dergileri,fem setleri almaya çalısıcam bölüm ne?
-
Yok abi yav haberdarım onlardan ama bilgisayar ile olmuyor biliyor musun? Oturup masa başına çalışmam gerekiyor onun içinden kitap döküman şart :S Önerin için sağol.
Satan yada bağışlayan düşünen varsa halen bekliyorum.
-
Hocam bölümü de yazsaydın daha iyi olurdu.
Keşke şu mesajını 1 hafta önce yazsaydın. Binlerce çözülmemiş testi çöpe attım =/
Üstelik FEM kaynağıydı !
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
hoca elinde net var düz dünya yaprak test görsel döküman denemeler mevcut yeterki içinde istek olsun
google amca seni bekliyo hadi aslanım
-----------------------------hocam bence yaprak test vb netten daha güzel olur nette insanın yapabileceği binbirtürlü iş var dikkat dağılır o bakımdan diyorum
-
wking kismet değilmiş :D sorun değil yazmam yeter.
Bölümü sormuş calculator hocam sayısal ım ama hem eşit ağırlık hemde sayısaldan girceğim.
-
tamam hocam yarın ben femi sömürcemm inş.
-
O zaman senden cevap bekliyorum fem dökümanları hayatımı kurtarır vala :D
-
bende ayarlamaya çalışırım
-
O zaman sendende cevap bekliyorum lalala ayrıntılar için. Destekleriniz için tşklr :D Üniye girelim mezun olalım adam olalım hepinizi görücem fazlasıyla :D