Müritler Ses Sistemi Önerileriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

arkadaşalar ben şimdi ye kadar aşagıdaki 2+1 sistemi kullanıyordum. çok memnundum bu sistemden bassı olsun

ses kalitesi olsun tatmin ediciydi. fakat gecenlerde nette takılırken bi sitede bass patlatan mp3 die bi dosya inirdim

dedim yok canım o kadarda değildir. mp3 açtım ve sesi sonladım bassı ilk başlarda çok guzel kaldırıyo vuruyordu.

fakat sonradan cızz  ve patt die seslerin ardından subwooferım patlamıs durumda su anda kalitesi çook düştü.

cızırtılı sürekli yani patladı gerçektende :|.  neyse ben yeni bi sistem almak istiyorum. 5+1 olsun daha ii olur öğrenci

apartmanındayım bi kaç uyuz oldugum evler var :P neyse aynı sistemin 5+1 ni alayım dedim sonrada daha güzelleri

vardır diyerekten nette biraz baktım fakat ses kalitesini anlamıyorsun ne olursa olsun bakarak. aranızda kullanan

güzel ses kalitesi olan özellikle kuwwetli bass vuran bi sistem bilen varsa bi zahmet yardımcı olsun bekliyorum.

saygılar

mürit

seadog

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yagiztektas
    yagiztektas's avatar
    Erkek
    Hocam Creative'in 5+1 sistemlerine bir göz at derim görüntüsü ve fiyatı sana uygun olanı alabilirsin..bir çok tanıdığım kullanıyor ve gayette memnunlar..saygılar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    hocam logitech almanı öneririm 5+1 film izlemiyosan boşuna alma 2+1 müzik dinlemek içindir hem fiyatı uygun olur.Ve öyle desibeli yüksek mp3ler indirme boşu boşuna sistemine zarar verirsin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Creative var idare ediyor...

Bilmiyorum biraz pahalıya kaçabilir ama harman-kardon'un üstüne tanımam bu ses sistemlerinde...Ev sinema sistemi özellikle :)

http://urun.gittigidiyor.com/Harman-Kardon-SoundSticks-2-HOPERLOR-SUBWOOFER_W0QQidZZ16681939

paraya kıyarım diyorsan. üstüne tanımam :)

[22817//kaanabak]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

valla altec lansing kullanıyorum gayet güzel ama sen çok çok iyi bas vuran bişey istiyosun :D

o yönden sana tavsiye edebileceğim tek ses sistemi var o da logitech z5500 :)

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    Nurky bunu yazdı:
    -----------------------------

Creative var idare ediyor...

Bilmiyorum biraz pahalıya kaçabilir ama harman-kardon'un üstüne tanımam bu ses sistemlerinde...Ev sinema sistemi özellikle :)

http://urun.gittigidiyor.com/Harman-Kardon-SoundSticks-2-HOPERLOR-SUBWOOFER_W0QQidZZ16681939

paraya kıyarım diyorsan. üstüne tanımam :)

hoca paraya kıyarımda o kadar da deil ya 500 lira nerdeyse :|

hoca logitech dedigin nasıl kullandın mı :)

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    kullanan arkadaşım var.. sesi yarısına getirebilene aşk olsun.. 500 watt rms mi ne vardı yaa :S

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

z5500 %75 ses le mersin mediamarkt üst katını inletiyodu komple.Mersindeki mediamarktı bilen bilir ama hocam o alet evde boşa durur açamassın apartman ayaa kalkar diyim ben sana:).çeyrek açaman:D.Orta halli bişey al creativelere bak.creative inspire t6060 var bende 5.1 gayet güzel alet memnunum.Ses kaliteside ii.Bir bak istersen dostum.

ek:     http://urun.gittigidiyor.com/Creative-Inspire-T6060-5-1-Speaker-Siyah-72W_W0QQidZZ15266794          ahanda link.

Almanya Fatihi
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

hoca o resimdeki philipsh MMS460 modelini alma kullandıkca cızz pıtt sesleri olucak

subwoofer da patlıycak  ileride sorun çıkartıyo onlar 

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

SpyßreaK bunu yazdı:
    kullanan arkadaşım var.. sesi yarısına getirebilene aşk olsun.. 500 watt rms mi ne vardı yaa :S

o değerlerin hepsi yalan onlara kanmayın yurdumda malesef HI-FI ne demek bilinmediği için HI-FI yi 5+1 sananlar yüzünden millet bu hale geldi.Millet öyle bir rakamlardan bahsediyorki gülüyorum resmen 500 watt ne demek hocam sen biliyonmu ? 100 watt'lık bir anfiyle disco yu karşılayabilirsinki bu şirketler insanları 1500 watt rms diye 5+1 boktan kolonları kakalıyolar.Bide bizde müzik nasıl dinlenir'in özelliklede HI-FI bilinmediği için 5+1 daha çok ses çıkarır daha iyidir kelimesi yaygın.Müzik dinlemek için 2+1 alınır 5+1 değil.Ayrıca piyasadaki creative miş logitech miş bunların hepsi hikayedir.Üstte belirtilen kolon markaları babadır özellikle Altec Lansing bu marka Amerikan malıdır ve çok kalitelidir.Hatta 5+1 istiyorsanız en iyi 5+1 kolonları Boss üretirki fiyatları çok uçuktur.Yani o piyasada gördüğünüz kolonların hepsi bir çeşit oyuncaktır.Alıcaksın eve bi tane lambalı anfi bide B&W iki çift hoparlör alıcaksın tadından geçilmez valla.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

Avira bunu yazdı:

SpyßreaK bunu yazdı:

o değerlerin hepsi yalan onlara kanmayın yurdumda malesef HI-FI ne demek bilinmediği için HI-FI yi 5+1 sananlar yüzünden millet bu hale geldi.Millet öyle bir rakamlardan bahsediyorki gülüyorum resmen 500 watt ne demek hocam sen biliyonmu ? 100 watt'lık bir anfiyle disco yu karşılayabilirsinki bu şirketler insanları 1500 watt rms diye 5+1 boktan kolonları kakalıyolar.Bide bizde müzik nasıl dinlenir'in özelliklede HI-FI bilinmediği için 5+1 daha çok ses çıkarır daha iyidir kelimesi yaygın.Müzik dinlemek için 2+1 alınır 5+1 değil.Ayrıca piyasadaki creative miş logitech miş bunların hepsi hikayedir.Üstte belirtilen kolon markaları babadır özellikle Altec Lansing bu marka Amerikan malıdır ve çok kalitelidir.Hatta 5+1 istiyorsanız en iyi 5+1 kolonları Boss üretirki fiyatları çok uçuktur.Yani o piyasada gördüğünüz kolonların hepsi bir çeşit oyuncaktır.Alıcaksın eve bi tane lambalı anfi bide B&W iki çift hoparlör alıcaksın tadından geçilmez valla.

hocam aydınlattığın için teşekkürler.. ama benim bildiğim sağlam ses sistemi başka yok.. fiyatına göre bence bu :) altec lansing kullanıyorum evde sadece müzik dinlemek için mükemmel diyebilirim :)

Toplam Hit: 3714 Toplam Mesaj: 25