folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mürit"Lerin Gelecek Hakkındaki Planları

Mürit"Lerin Gelecek Hakkındaki Planları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Erkek

Eet müritler bilindiği üzere zorlu bi öss maratonundan sonra herkezin kafası karıştı kazanamazsam ne olur? kazanırsam ne yaparım ? tarzı soruları kendimize sorar olduk... Çoğunuzun gelecek hakkında değişik veya mantıklı planları olacağını düşünürek bu konuyu açtım herkes burda paylaşırsa sevinirim...

Benim planım şöyle: Üniversiteyi bitirdikten sonra abu dabi'ye gitmeyi planlıyorum eş dost var orda 5-6 senede parayı bulursam ist.e dönüp bi yatırım yapıcam :D 

selam gençlik!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek
    saat 5 e kadar paşayım sonra .......

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    atat
    atat's avatar
    Erkek

ÖSs birincisi olsamda geçti artık bizden.. Yaş kemale erdi, hayatımız bi düzene girdi artık..

Ayrıca her yerde ÖSS muhabbeti, toplumsal bi konu haline geldi bu sınavda. Kasmayın bu kadar..

eski bir dost mu aradınız?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek
    atat bunu yazdı:
    -----------------------------

ÖSs birincisi olsamda geçti artık bizden.. Yaş kemale erdi, hayatımız bi düzene girdi artık..

Ayrıca her yerde ÖSS muhabbeti, toplumsal bi konu haline geldi bu sınavda. Kasmayın bu kadar..

-----------------------------

yaş kaçta bu kadar iddaalı konuşuosn ? :) 

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek
    bu sene öss ye gidemeyeceğim kesin..seneye kaldım.ama yaz aylarında şöyle dershane ve özel ders parasını çıkartıp aileme karşı mahçubiyetimi bi nebze olsada azaltmak istiyorum.Webtasarım yapacam yaz boyunca 5 10 mlyar bişi kazanacağımı umuyorum..seneye üniversiteyi kazanırsam inş makina sanayinde çalışacağım robot işi fln:D

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

gelecek gelecek mi ki :)

planım yok,gelecek yok,hic bise yok :D 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    Kaliforniaya gidip yeni bir hayata başlayacam :D bi çizgi filmde vardı.
    öss doğrultusunda gelecekten bahsediyosan cvp yok çünkü 1 kere bile çalışmadım. Dershaneye de arkadaşlar beni çağırınca, sensiz olmuyor diyince gidiyodum. Turist öğrenciydim :F ama inanıyorum :|

sanılanın aksine...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    bende inş sorumlu geçtiğim dersi verip seneyede össyi kazanmayı düşünüorum :D

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek
    Şimdi benim rütbe daha Mürid Olmadı Çaylağım ama :)

Düşüncem seneye Öss'de iyi puan yapıp bilgisayar öğretmeni olmak.Aynı zamanda web tasarım & coderlik yaparak ek gelir sağlamayı düşünüyorum.En büyük düşüncem Türkçe antivirüs yapmak kasmayan ve Sağlam ;)

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    yurt dışı..

Amphetamine Logic.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

yurt içi...

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
Toplam Hit: 2138 Toplam Mesaj: 17