Mürit"Lerin Gelecek Hakkındaki Planları
-
Eet müritler bilindiği üzere zorlu bi öss maratonundan sonra herkezin kafası karıştı kazanamazsam ne olur? kazanırsam ne yaparım ? tarzı soruları kendimize sorar olduk... Çoğunuzun gelecek hakkında değişik veya mantıklı planları olacağını düşünürek bu konuyu açtım herkes burda paylaşırsa sevinirim...
Benim planım şöyle: Üniversiteyi bitirdikten sonra abu dabi'ye gitmeyi planlıyorum eş dost var orda 5-6 senede parayı bulursam ist.e dönüp bi yatırım yapıcam :D
-
saat 5 e kadar paşayım sonra .......
-
ÖSs birincisi olsamda geçti artık bizden.. Yaş kemale erdi, hayatımız bi düzene girdi artık..
Ayrıca her yerde ÖSS muhabbeti, toplumsal bi konu haline geldi bu sınavda. Kasmayın bu kadar..
-
atat bunu yazdı:
-----------------------------ÖSs birincisi olsamda geçti artık bizden.. Yaş kemale erdi, hayatımız bi düzene girdi artık..
Ayrıca her yerde ÖSS muhabbeti, toplumsal bi konu haline geldi bu sınavda. Kasmayın bu kadar..
-----------------------------yaş kaçta bu kadar iddaalı konuşuosn ? :)
-
bu sene öss ye gidemeyeceğim kesin..seneye kaldım.ama yaz aylarında şöyle dershane ve özel ders parasını çıkartıp aileme karşı mahçubiyetimi bi nebze olsada azaltmak istiyorum.Webtasarım yapacam yaz boyunca 5 10 mlyar bişi kazanacağımı umuyorum..seneye üniversiteyi kazanırsam inş makina sanayinde çalışacağım robot işi fln:D
-
gelecek gelecek mi ki :)
planım yok,gelecek yok,hic bise yok :D
-
Kaliforniaya gidip yeni bir hayata başlayacam :D bi çizgi filmde vardı.
öss doğrultusunda gelecekten bahsediyosan cvp yok çünkü 1 kere bile çalışmadım. Dershaneye de arkadaşlar beni çağırınca, sensiz olmuyor diyince gidiyodum. Turist öğrenciydim :F ama inanıyorum :| -
bende inş sorumlu geçtiğim dersi verip seneyede össyi kazanmayı düşünüorum :D
-
Şimdi benim rütbe daha Mürid Olmadı Çaylağım ama :)
Düşüncem seneye Öss'de iyi puan yapıp bilgisayar öğretmeni olmak.Aynı zamanda web tasarım & coderlik yaparak ek gelir sağlamayı düşünüyorum.En büyük düşüncem Türkçe antivirüs yapmak kasmayan ve Sağlam ;) -
yurt dışı..
-
yurt içi...