Musta Saplı Şemsiye
-
şemsiye nin kişiliğine girmiş suikast silahları 4ever..
-
West bunu yazdı:
-----------------------------
Bi ata sözü aklıma geldi ne alakaysa :)
g**e giren şemsiye açılmaz; dimi ;) -
Codißody bunu yazdı:
-----------------------------bence gereksız. kıcından korkanlar ve kendıne guvenmeyenler ıcın.
-----------------------------adam sana emanetle gelirken sen tekme yumruk sallarsın zaten... 9mm yi yiyince öle der misin acaba (:
-
TeRRoR bunu yazdı:
Bunun içinden sallama çıkanını yapsalar çok kral olur
-----------------------------bu sallama dedikleri alet ne yav geçen bizim arkadas 3 kişiyi vuracaktım diyodu bu aletle bende merak ettim silahmı bıçakmı ne a.q bu yaf..
-
Madde 4 - (Değişik: 12/6/1979 - 2249/5 md.)
Ülke içinde kama, hançer, saldırma, şişli baston, sustalı çakı, pala,kılıç, kasatura, süngü, sivri uçlu ve oluklu bıçaklar, topuz, topuzlu kamçı, boğma teli veya zinciri, muşta ile salt saldırı ve savunmada kullanılmak üzere özel
nitelikteki benzeri aletlerin yapımı yasaktır.Madde 5 - (Değişik: 12/6/1979 - 2249/6 md.)
Yurda sokulması ve yapımı yasaklanan ve 4 ncü maddenin 1 nci fıkrası kapsamına giren bıçak ve aletlerin satılması, satınalınması, taşınması ve bulundurulması yasaktır.
Bir sanat veya mesleğin icrası için kullanılmasına 4 ncü maddeye göre izin verilen bıçaklar bu yasağın dışındadırlar. -
snnyk bunu yazdı:
B sınıfı ehliyetim var olmaz mı ?
Bu yoruma koptum :))) -
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------senin ki dandik olm.
geçen konu açan (çöpten mi bulduydu neydi) elemanın ki güzel duruyor gayet.
adam gibi bir örnek arıyorum.yaptırmak için.
bide eli kumpas tutan bir insana delik çaplarını malzemenin et kalınlığını ölçtürdünüz mü tamamdır.
seri üretime de geçeriz
-----------------------------Geçen gün f1kr3t 'e gönderdim istersen sanada göndereym yada tekrar alaym kumpas ölçüp ölçülerini göndereym yada autocad'de çizip göndereym :)
-
Arlong bunu yazdı:
-----------------------------Madde 4 - (Değişik: 12/6/1979 - 2249/5 md.)
Ülke içinde kama, hançer, saldırma, şişli baston, sustalı çakı, pala,kılıç, kasatura, süngü, sivri uçlu ve oluklu bıçaklar, topuz, topuzlu kamçı, boğma teli veya zinciri, muşta ile salt saldırı ve savunmada kullanılmak üzere özel
nitelikteki benzeri aletlerin yapımı yasaktır.Madde 5 - (Değişik: 12/6/1979 - 2249/6 md.)
Yurda sokulması ve yapımı yasaklanan ve 4 ncü maddenin 1 nci fıkrası kapsamına giren bıçak ve aletlerin satılması, satınalınması, taşınması ve bulundurulması yasaktır.
Bir sanat veya mesleğin icrası için kullanılmasına 4 ncü maddeye göre izin verilen bıçaklar bu yasağın dışındadırlar.
-----------------------------eee?
ayrıca under_king 2 side kabulümdür..istanbulda işportada 5 10 liraya satılıyomuş sanırım
-
ya hocam piyasada hazırları yok mu bunların?
ben de almak istiyorum bi tane, o kadar artistik olmasa da olur muşta olsun demirden olsun :P
nerelerde bulunur bunlar? yaptırmak istemiyorum hazır almalıyım :|
-
eminönü de tezgahlarda satıyolarmış..
giden olursa bana da alsın parası neyse vereyim