Müşteri Temsilcisi Bulamıyoruz
-
Muqi bunu yazdı:
-----------------------------Hiç bayan dediklerini hatırlamıyormuşsun yok sadece cinsellikmiş yahu bunu kime yazıyorsun? daha evvelde yazdım ilan ajansın ilanı ve bayan arıyor niye kişisel aldın ki sorunun nedir yani? ayrıca daha evvelde bayan başlıklı ilan verdik o bayanlarda bizimle kimsede daha sizin gibi bacak arasından bakıp bir şey demedi tacizede uğramadılar korkmayın yani rahat olun.
senden ve senin gibilerden başkalarıda epey şeyler söylemiş sende buna dikkat et istersen ve hafifletmeye çalışmak yerine erdem gösterip kabul etmek belki daha iyi olurdu.. öyle uzun yazmışsın ki yeter, burada bırakalım yeterince kişiselleştirdin
-----------------------------
sana yazıyorum kime yazacam :s olayı kişisel olarak almadım kişisel olarak aldığımı da nerden cıkardın? konu acmışsın konuşuyoruz tartışıyoruz... bizim bacak arasına baktığımızı da nerden cıkardın hangi yazımızdan cıkardın bir açıklasana?bana sadece şunu acıkla neden sadece bayan? daha önceki postunda ben ajansın sahibi değilim ben aramıyorum fln demişsin atıyorum burdaki bir a şahsiyeti işe talip olursa kimle iletişim kuracak? seninle! o firmanın referansı sensin şuanda... bana şunu acıkla ya neden sadece bayan arıyorlar
-
Ne alaka harbi bende müsteri temsilcisi arasam bayan ararım çünkü bu pozisyona daha uygundurlar.
-
HolyOne bunu yazdı:
Ne alaka harbi bende müsteri temsilcisi arasam bayan ararım çünkü bu pozisyona daha uygundurlar.
neden uygundur şeyh? oradaki tek amaç cinsel objeliğini de kullanmak değilmidir? bana biri açıklasın ya niye kadın? kadının yapıp da erkeğin yapamadığı şeyi biri bana acıklasın... -
hoca kadınlar müşteri portföyü erkeklerden oluşuyorsa daha etkilidir .. mantık bundan ibaret ve genellikle müşteri portföyü erkektir bu tür işlerde
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------HolyOne bunu yazdı:
neden uygundur şeyh? oradaki tek amaç cinsel objeliğini de kullanmak değilmidir? bana biri açıklasın ya niye kadın? kadının yapıp da erkeğin yapamadığı şeyi biri bana acıklasın...
Devamlı konuşma,her konuda söyleyebilecek bir şeylerinin olması, dır dır edip kafa şişirme özelliği tabiki :) -
Rmk bunu yazdı:
-----------------------------hoca kadınlar müşteri portföyü erkeklerden oluşuyorsa daha etkilidir .. mantık bundan ibaret ve genellikle müşteri portföyü erkektir bu tür işlerde
Yahu adamın dediği yere ( crafty ) geliyorsunuz...
Etki dediğin; Erkek müşteri ( Tanımı arkadaştan alıntıladım :P ) olarak şirkete geldin,
"ooooof be ne hatun ama düşünmeye gerek yok ben malı kesin bunlardan almalıyım" etkisi mi.
Edit: Konunun ana dalını kesmekle kalmadık kökünden hallettik! Neyse gelenek olmuş işte, öyle ya da böyle müşteri temsilcisi-halkla ilişkiler bayan oluyor. Boşuna üzmeyin birbirinizi... -
crafty bunu yazdı:
-----------------------------HolyOne bunu yazdı:
neden uygundur şeyh? oradaki tek amaç cinsel objeliğini de kullanmak değilmidir? bana biri açıklasın ya niye kadın? kadının yapıp da erkeğin yapamadığı şeyi biri bana acıklasın...
Hocam anlamak istemediğin bir şey var.Erkeklerin cogu olaya cinsel obje olarak bakabilir ama tamda öyle değil.. Telefonla müşteri hizmetleri ile bir sorun çözmeye calısıyorum mesela, senin kart sesinle mi daha kolay çözülür yoksa bir kadın sesiylemi.Çünkü erkek daha kolay sinirlenir ve olay kolay kolay çözülmez.Kavga ederiz ikizmizde sinirlenir birbirimize küfür ederiz ama telde cok tartısan biri olarak inan bayanlarla daha kolay çözülüyor. Sen buna cinsellik olarak bakıyorsan bir doktora görün. Mesela dısarıda kosturcak iş bitiricilik bir iş içinde asla bayan almam.Kafası calısan kurnaz erkek bir eleman alırım.Yani herkezi yapısına göre dogru pozisyonda çalışmalı -
Yazdıgınız kriterlere uygun bi erkek arkadaşım var kestirse olurmu ?
-
Abi inşaatta çalıştırmak üzere adam arasam özellikle hayvan gibi erkek ararım. Bazı işlerde erkekler, bazı işlerde bayanlar daha iyidir. Buda öyle bişi biraz.
-
fatX bunu yazdı:
Abi inşaatta çalıştırmak üzere adam arasam özellikle hayvan gibi erkek ararım. Bazı işlerde erkekler, bazı işlerde bayanlar daha iyidir. Buda öyle bişi biraz.
-----------------------------beyler adam son noktayı koymuş hehehe
neyse arkadaş aradığı özelliklerde haklı. benim kız arkadaşımın ablasının böyle bir ajansı var ve müşteri temsilcisi olarak 10 tane bayan eleman çalıştırıyor. yani olayın cinsellikmiş objelikmiş falanla alakası yok. sadece kadınlar bu işi telefonda daha iyi yapıyorlar.