Mutasyon Sebeb Ve Sonuçları Proje Ödewi Yardımm
-
Mürid kardeşlerm değerli biyoloji hocamızdan ölüm kalım meselesi olan bir proje ödewi aldım.2 haftadır araştırıyorum şöyle kapsamlı bir şey bulamadm.Son çare size bir danışayım dedim.1 haftam war wermek için yardımlarınızı bekliyorum
Şimdiden Teşekkürler
-
kardeş ben bunun dersini alıyorum azbuz bi konu değil ki eklemeyle falan bitirelim. prof. dr. yavuz çotuk ist. uni. evolüsyon hocası. bi bak kitaplarına piyasadan
-
http://ansiklopedi.turkcebilgi.com/Mutasyon az gibi ama ordan burdan toplıarak olur bu işler :D
-
geberlanxD bunu yazdı:
-----------------------------
http://ansiklopedi.turkcebilgi.com/Mutasyon az gibi ama ordan burdan toplıarak olur bu işler :D
kardeşm net den google'lamayı 9 yaşındaki kardeşm de yapıor bana sizin bilgileriniz,dökümanlarınız vede tecrübeleriniz lazım -
arkadaşım netten ordan burdan toplıarak yaparsın anca
-
becerebilirsen mutasyonu evrimle bağdaştır :W darvinle falan kapat olayı bio hocalarının çok hoşuna gider :W
-
sLeymN bunu yazdı:
becerebilirsen mutasyonu evrimle bağdaştır :W darvinle falan kapat olayı bio hocalarının çok hoşuna gider :W
-----------------------------cok ters bir durum sülo
mutasyon herhangi bir kimyevi müdehale sonucu olan bir değişim
evrim ise doğustan genetik olarak meydana gelen bir değişim bence onu kabul eden hocayı amuda dikmek lazım :W
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------cok ters bir durum sülo
mutasyon herhangi bir kimyevi müdehale sonucu olan bir değişim
evrim ise doğustan genetik olarak meydana gelen bir değişim bence onu kabul eden hocayı amuda dikmek lazım :W
-----------------------------olum evrim için değişim şart değil mi :W al sana genetik değişim :W mutasyonlar sonucu protein sentezi değişiyor kalıtsal olarak once kuyrugum kısalıyor ve yüzlerce yıl içinde kuyrugum kayboluyor kuyruğum olmayınca yüzemiyorum ve karaya çıkma gereği duyuyorum sonra karaya cıkınca güneş ışınları tekrar etkiliyor beni ve bacaklarım çıkıo falan :W al sana evrim :W bu mantıkla senden kedi yaparım ben :W
-
ninja kaplumbağlar mutasyondur işte. raksdedi ve bibap da öyle :)
-
pessimist bunu yazdı:
ewt.al bi ninja kaplumbağa posteri bide oluşumlarını anlatan film vs ver hocaya al 100 otur aşşaaaaa :D -
pessimist bunu yazdı:
Konuyu saptırmayalım lütfen