Müteşebbis Ruhlumusun?
-
Müteşebbis ruhluyum, patronluk ruhumda var, yöneticilik benim göbek adım, para benim elimde oyuncak olur diyorsan gel,
Akbank Kur - Yönet Oyunu ile kendini dene, ( Facebook )
Dereceye girenlere hediyeler var, ben ancak bunu yapabildim,

-
Renard elektroniki açtım hadi hayırlısı :D
-
-
bu eğitim olayını çözemedim 800 lira istiyor var hatta fazlası var ama kuramıyorum 20binde kredi çektim direk
sonumuz hayrolsun :F
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
bu eğitim olayını çözemedim 800 lira istiyor var hatta fazlası var ama kuramıyorum 20binde kredi çektim direk
-----------------------------aynen görevde eğitim ver diyor eğitim verecem paran yok lan diyor :D olm param yoksa 64.000 tl niye yazıyor kasada :D biri acıklasın
-
çok vakit kaybettiren bir oyun. üretim yapana kadar beklemekten baska caren yok.
böyle oyunları severim ama bu bildiğin zaman katli yapiyor.
-
Renard bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------aynen görevde eğitim ver diyor eğitim verecem paran yok lan diyor :D olm param yoksa 64.000 tl niye yazıyor kasada :D biri acıklasın
-----------------------------sanırım 1 ay geçmesi lazım ki kar olayının olması lazım o zaman o para harcanıyor o iş için
-
Kreyzi bunu yazdı:
Renard bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------sanırım 1 ay geçmesi lazım ki kar olayının olması lazım o zaman o para harcanıyor o iş için
-----------------------------yok baba eğitim adamları güclendiriyormus 2,5 altına inince gücleri eğitim veriyoz herhalde :D
-
ben ak banktan kredi çektim 20k tl ama kullanamıyorum. napicam ben o parayı kullanamadıktan sonra.
adamlar oyunda bile geçirmenin pesinde
-
oyunun bug gibi bişeyini buldum. yönetim kuruluna gidin biraz bekleyin üretim daha çabuk doluyor :F
-
FOXXLY bunu yazdı:
oyunun bug gibi bişeyini buldum. yönetim kuruluna gidin biraz bekleyin üretim daha çabuk doluyor :F
-----------------------------tamam orda sabahlıcam :D