Müthiş Kampanya(Acele Edin)
-
Mayıs Ayı Boyunca Photoshop Magazin Dergisine Abone olan Herkes Wacom Graphire4 Grafik Tablet Kazanacak. Ayrıca abone olan herkese Lotus Eğitim Kurumlarından Grafik tablet Eğitimi de BEDAVA. Bu fırsat kaçmaz
Not: Wacom Graphire4 Classic Grafik tabletin ortalama piyasa fiyatı 230YTL dir. Photoshop Magazin Dergisi 2 yıllık abonelik fiyatı ise 20 sayı fiyatına 24 sayı sadece 150YTL dir. Kısacası toplamda 380YTL ye elde edebileceğiniz ürünleri sadece 150YTL ye sahip olarak tam 230YTL kazanç sağlamış oluyorsunuz.
Daha fazla bilgi için : http://www.photoshopmagazin.com/general/content_details.asp?contID=2899 -
güzel grafikle ilgilenen arkadaşların epey işine yarar bu kampanya
-
ama 300 tane verilecek
-
Yahu peki bu tablet'in ne gibi özellikleri var. Çizime dayalı birşeyler mi yapılıyor yoksa başka özellikleri de var mı?
-
bişi anlamadım neyse vardır çıkarları tenekelerimn yoksa vermezler bu fiyata
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------
Yahu peki bu tablet'in ne gibi özellikleri var. Çizime dayalı birşeyler mi yapılıyor yoksa başka özellikleri de var mı?
-----------------------------Mouse gibi kullanabiliyosun genel olarak çizime dayalı.
-
Foxxxxxx bunu yazdı:
bişi anlamadım neyse vardır çıkarları tenekelerimn yoksa vermezler bu fiyata
-----------------------------Vallaha yok ya ben orda çalışıorm sizin haberiniz olsun diye hemen haber verdim.Wacomla anlaşmalı 300 tane gönderildi.Sadece kargo parasını siz veriosunuz zaten 3,5 lira bişi.Lotus eğitim merkezinede eğitim için hak kazanıosunuz ayrıca 24 dergide 2 yıl boyunca evinize girecek bi bit geniği yook.
Abone olan parmak kaldırsııınn!
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------ontedi bunu yazdı:
-----------------------------Mouse gibi kullanabiliyosun genel olarak çizime dayalı.
-----------------------------Belki biraz çüş diyeceksiniz ama, laptop gibi özellikleri var mı? Sadece çizim mi, windows uygulaması var mı? felan filan fistan...
-
googlede wacom tablet yazarsanız herşeyi daha net öğrenebilirsiniz ama.Vista işletim sistemi gibi bi özelliği yok.Genellikle grafik tasarım yani çizim için ama mouse gibi kullanabiliyorsunuz oyun oynayabilirsiniz bile.Düşünsene counter oynarken adam karşıda hemen tablet kalemi ile üstüne gilip deydiriyorsun tablete adam ölüyor:D:D
-
Bence acele edin.Birde not:Wacomla anlaşmalı olduğu için abone olmadan alamıyorsunuz ben bile 2 senelik abone oldum.
-
hssstttiirr yaa.. elimde para kalmadi :\ para bulmak lazim :.(....
bunu normal mouse gibi windowsta kullanabiliyormuyuz.. laptoplardaki touch pad gibin ?