Mütiş Smf Hack! Binlerce Siteyi Hackleyin!
-
Sa müridler..Size mütiş bir video veriyorum.Bu videoyu izleyerek Smf forum sistemlerini rahatlıkla hackleyebilirsiniz...
Açığı bulan ve Videoyu hazırlayan Echoll üstada sonsuz selam ve saygılar...
Video Linki : http://rapidshare.com/files/124892452/SMF-hack.rar
-
Hangi sürümlerde çalışıyor birader?
-
Açıklamaya bittim..
Ne bu hangi sürümlerde çalı$ıyor , ne zaman bulundu ? -
geçen 1.1.4 ün exploitini gördüm heralde yüce hekur arkadasımız onu anlatmıs bize :)
-
Varg bunu yazdı:
-----------------------------
geçen 1.1.4 ün exploitini gördüm heralde yüce hekur arkadasımız onu anlatmıs bize :)
-----------------------------1.4 bulursan hacklersin pehh :) smf otomotik güncelliyo tıklayınca başka sistem olsa hadi neysede
-
1.1.4 sürümüdür arkadaslar..zahmet edip videoyu indirseydiniz analardiniz..videonun icinde shell var.sakin viruslu flan demeyin..
-
Nitrous bunu yazdı:
1.1.4 sürümüdür arkadaslar..zahmet edip videoyu indirseydiniz analardiniz..videonun icinde shell var.sakin viruslu flan demeyin..
----------------------------CRC hatası verdi bende :|
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Varg bunu yazdı:
-----------------------------1.4 bulursan hacklersin pehh :) smf otomotik güncelliyo tıklayınca başka sistem olsa hadi neysede
-----------------------------hocam oylekişiler varki.. adam 1 senedir admin paneline girmemiş. ararsan bulursun emin ol bir sürü var 1.1.4. ama boşa zaman kaybı tabi :)))
-
ya nası 1.1.4 yok be kardeşim googlede arasan milyonlaca cıkar..daha 2 gün oluyor 1.15 çıkalı sebebide bu açık zaten...benim bile 1.1.4 forumum var daha upgrade etmemiştim:D
-
Nitrous bunu yazdı:
ya nası 1.1.4 yok be kardeşim googlede arasan milyonlaca cıkar..daha 2 gün oluyor 1.15 çıkalı sebebide bu açık zaten...benim bile 1.1.4 forumum var daha upgrade etmemiştim:D
-----------------------------heh o zaman bunla seni heykliyelim :D
-
Varg bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Varg bunu yazdı:
-----------------------------hocam oylekişiler varki.. adam 1 senedir admin paneline girmemiş. ararsan bulursun emin ol bir sürü var 1.1.4. ama boşa zaman kaybı tabi :)))
açığı bilan herif çoktan hacklemiştir onları