Mutlu Ol Bu Bir Emirdir !..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hoobastank
    hoobastank's avatar
    Erkek

http://www.filimk.com/video/Mutlu-Ol-Bu-Bir-Emirdir-/

çok güzel bir mesaj ve anlatım var izlemenizi tavsiye ederim :) 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

verildi hacı.

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=Mutlu%20ol&folderid=59817

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    mutluluk mu one ?

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hoobastank
    hoobastank's avatar
    Erkek

mayrip bunu yazdı:
    -----------------------------
    verildi hacı.

aradım bulamadım ama :F 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    anlamak önemli değil anladığımızı belli etmek önemli..

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

başka söze gerek yok. verdiğin sayfadaki düşünen ve eleştiren bir vatandaşın yorumu:

Merhabalar, bir bilim insanı olarak böyle saçmalıklar ve saptırmalarla dolu bir videoyu yayımlamanız insanlarımız üzerinde Atatürk’ü yanlış tanıtmaya ve ona nefret duyulmasına vesile olduğunu düşünüyorum. Söz konusu yasa tam olarak şöyle:
    Çağımızın en gelişmiş musikisi olan Batılı tarzda müziğin daha iyi anlaşılması ve sanatkarlarımızın batı müziğinden daha iyisini yapabilmesi için geçici olarak İstanbul’un birkaç gazinosunda Batılı musikiye biraz daha ağırlık vermelidir.
    Şimdi bu yasadan yola çıktığımız zaman “çok saygı değer” (!) Sinan Çetin’in nasıl bir saptırma yaptığını daha iyi anlayacaksınız. Bu yasa sınırlı alanlarda ve mekanlarda uygulamaya girmiştir. Köylere kadar inip de insanların türkülerine asla karışılmamıştır. Sadece gazinolarda biraz daha fazla batılı tarzda müzik çalınmasını istemiştir.
    Unutulmamalıdır ki yaşam ve kültür alanındaki devrimler kolay kolay değiştirilemez önemli teşvikler hatta zorlamalar da olmalıdır. En basitinden Osmanlı zamanındaki fes örneğini düşünün bunda zorlama olmasaydı şu an ne halde olurduk..? Lütfen izlediğimiz filmleri ve videoları biraz daha mantık çerçevesinde ele alalım. Bu filmi kim yaparsa yapsın kötü emeller peşinde olan insanlar hiçbir zaman tükenmeyecektir.
    Buradan da anlamalıyız ki her paylaşım için “FORUM ŞAK ŞAKÇILIĞI” yaparak paylaşım için sağol çok güzel olmuş demeden önce o paylaşımı anlayalım.
    Saygılarımla…

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

hocam ben beğendim ama biraz da zoruma gitti. o dönemde ciddi işler yapılmaya çalışıldı. yanlışlar da yapıldı elbet ama bunu barbarlık olarak göstermek doğru mu? Türkü söyledi diye asker halka silah doğrultmuş mu onu da merak ediyorum. orda mecazlı anlatıyo demesin kimse, silahı kullanıyosan bu memleketin askerini kullanıyosan mecazına bile dikkat ediceksin.

not : sinan çetini severdim bi zamanlar ama biraz tanıdıkça kıl oldum. bilen bilir düşüncesini, aydın biri değil. yobaz dinci demiyorum ama aydın değil.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    süper ya konuyu açıyordum baktım varmış zaten
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Daha once bir konuda verilmisti oradada uzun uzun yazmistim.sinan cetin gibi bir yavsagin , tarihten anlamamasindan , anladiginida gotuyle anlamasindan kaynakli yaptigi bir sacmalik.Ortada bir yasaklanma olmadigi gibi ,bir tarzin radyo calma oraninda dusurulmeye gidilmistir.Buda Turk Halk muzigi degildir.sinan cetinle karsilasip tarih-siyaset sohbeti yapmayi cok istiyorum.Nasil bir cahil yuz yuze tartisarak gormek istiyorum :D

iktidar yalakaligi yapma bu bir emirdir ! :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:

Daha once bir konuda verilmisti oradada uzun uzun yazmistim.sinan cetin gibi bir yavsagin , tarihten anlamamasindan , anladiginida gotuyle anlamasindan kaynakli yaptigi bir sacmalik.Ortada bir yasaklanma olmadigi gibi ,bir tarzin radyo calma oraninda dusurulmeye gidilmistir.Buda Turk Halk muzigi degildir.sinan cetinle karsilasip tarih-siyaset sohbeti yapmayi cok istiyorum.Nasil bir cahil yuz yuze tartisarak gormek istiyorum :D

Taş gediğine oturmuş...

Duygularıma tercüman oldum hacı.

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek
    5u13Ym4n bunu yazdı:
    ComputerWolf bunu yazdı:

Taş gediğine oturmuş...

Duygularıma tercüman oldum hacı.

zaten compünün yorumlarının hepsi kaliteli ve seviyeli:) abi fevkaladenin fevkindesin öpüorum mujxX saygılar:D

* Bugün Türk-Kürt yarın ÖzTürk-Arap Türkü- sonra İşçi-Memur en son Ali-Veli-Mehmet... Ahmet Kaya
Toplam Hit: 2684 Toplam Mesaj: 14