Mutlu Ol Bu Bir Emirdir !..
-
http://www.filimk.com/video/Mutlu-Ol-Bu-Bir-Emirdir-/
çok güzel bir mesaj ve anlatım var izlemenizi tavsiye ederim :)
-
verildi hacı.
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=Mutlu%20ol&folderid=59817
-
mutluluk mu one ?
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------
verildi hacı.
-----------------------------aradım bulamadım ama :F
-
anlamak önemli değil anladığımızı belli etmek önemli..
-
başka söze gerek yok. verdiğin sayfadaki düşünen ve eleştiren bir vatandaşın yorumu:
Merhabalar, bir bilim insanı olarak böyle saçmalıklar ve saptırmalarla dolu bir videoyu yayımlamanız insanlarımız üzerinde Atatürk’ü yanlış tanıtmaya ve ona nefret duyulmasına vesile olduğunu düşünüyorum. Söz konusu yasa tam olarak şöyle:
Çağımızın en gelişmiş musikisi olan Batılı tarzda müziğin daha iyi anlaşılması ve sanatkarlarımızın batı müziğinden daha iyisini yapabilmesi için geçici olarak İstanbul’un birkaç gazinosunda Batılı musikiye biraz daha ağırlık vermelidir.
Şimdi bu yasadan yola çıktığımız zaman “çok saygı değer” (!) Sinan Çetin’in nasıl bir saptırma yaptığını daha iyi anlayacaksınız. Bu yasa sınırlı alanlarda ve mekanlarda uygulamaya girmiştir. Köylere kadar inip de insanların türkülerine asla karışılmamıştır. Sadece gazinolarda biraz daha fazla batılı tarzda müzik çalınmasını istemiştir.
Unutulmamalıdır ki yaşam ve kültür alanındaki devrimler kolay kolay değiştirilemez önemli teşvikler hatta zorlamalar da olmalıdır. En basitinden Osmanlı zamanındaki fes örneğini düşünün bunda zorlama olmasaydı şu an ne halde olurduk..? Lütfen izlediğimiz filmleri ve videoları biraz daha mantık çerçevesinde ele alalım. Bu filmi kim yaparsa yapsın kötü emeller peşinde olan insanlar hiçbir zaman tükenmeyecektir.
Buradan da anlamalıyız ki her paylaşım için “FORUM ŞAK ŞAKÇILIĞI” yaparak paylaşım için sağol çok güzel olmuş demeden önce o paylaşımı anlayalım.
Saygılarımla… -
hocam ben beğendim ama biraz da zoruma gitti. o dönemde ciddi işler yapılmaya çalışıldı. yanlışlar da yapıldı elbet ama bunu barbarlık olarak göstermek doğru mu? Türkü söyledi diye asker halka silah doğrultmuş mu onu da merak ediyorum. orda mecazlı anlatıyo demesin kimse, silahı kullanıyosan bu memleketin askerini kullanıyosan mecazına bile dikkat ediceksin.
not : sinan çetini severdim bi zamanlar ama biraz tanıdıkça kıl oldum. bilen bilir düşüncesini, aydın biri değil. yobaz dinci demiyorum ama aydın değil.
-
süper ya konuyu açıyordum baktım varmış zaten
-
Daha once bir konuda verilmisti oradada uzun uzun yazmistim.sinan cetin gibi bir yavsagin , tarihten anlamamasindan , anladiginida gotuyle anlamasindan kaynakli yaptigi bir sacmalik.Ortada bir yasaklanma olmadigi gibi ,bir tarzin radyo calma oraninda dusurulmeye gidilmistir.Buda Turk Halk muzigi degildir.sinan cetinle karsilasip tarih-siyaset sohbeti yapmayi cok istiyorum.Nasil bir cahil yuz yuze tartisarak gormek istiyorum :D
iktidar yalakaligi yapma bu bir emirdir ! :D
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Daha once bir konuda verilmisti oradada uzun uzun yazmistim.sinan cetin gibi bir yavsagin , tarihten anlamamasindan , anladiginida gotuyle anlamasindan kaynakli yaptigi bir sacmalik.Ortada bir yasaklanma olmadigi gibi ,bir tarzin radyo calma oraninda dusurulmeye gidilmistir.Buda Turk Halk muzigi degildir.sinan cetinle karsilasip tarih-siyaset sohbeti yapmayi cok istiyorum.Nasil bir cahil yuz yuze tartisarak gormek istiyorum :D
Taş gediğine oturmuş...Duygularıma tercüman oldum hacı.
-
5u13Ym4n bunu yazdı:
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Daha once bir konuda verilmisti oradada uzun uzun yazmistim.sinan cetin gibi bir yavsagin , tarihten anlamamasindan , anladiginida gotuyle anlamasindan kaynakli yaptigi bir sacmalik.Ortada bir yasaklanma olmadigi gibi ,bir tarzin radyo calma oraninda dusurulmeye gidilmistir.Buda Turk Halk muzigi degildir.sinan cetinle karsilasip tarih-siyaset sohbeti yapmayi cok istiyorum.Nasil bir cahil yuz yuze tartisarak gormek istiyorum :D
Taş gediğine oturmuş...Duygularıma tercüman oldum hacı.
zaten compünün yorumlarının hepsi kaliteli ve seviyeli:) abi fevkaladenin fevkindesin öpüorum mujxX saygılar:D