Mutlu Olamıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

+1 al benden de o kadar , durup durup daralıp off çekiyorum bir süredir. nedir abi bizim olayımız ne mutlu edecek bizi.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Aga mutlu olmak içinde çok sebep var olmamak içinde.

Mutlu olmak için en büyük sebepler;

Bir konuda başarılı olmak,birilerine yardım etmek,o yardım ettiğin kişinin başarılarıyla mutlu olmak,insanları sevmek (çünkü sen insanları sevmezsen genelde insanlarda seni sevmiyor). Egosu olan biri olup kendini başkalarından sürekli yüksek tutmak.Sabahları 5 dakika spor yapıp güne dinç başlamak.İnsanlara kin beslememek,bazen sadece "olacağı varmış oldu" diyip konuları geçmek üzerinde çok düşünmemek.Milletin sevgilisini,eşini dostunu kıskanmamak.Dengeli beslenmeye çalışmak.Yeni insanlarla güler yüzlü olup muhabbet etmek vs

bunları deneyin derim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=d-diB65scQU

https://www.youtube.com/watch?v=bEfuMcQAhF0

torpedo_XL tarafından 11/Haz/15 02:25 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

ATV('nin annesi kaşar)'de yeni başlayan Mutlu Ol Yeter dizisi için final kararı alındı. Ali Atay, Aslı Enver ve Ertan Saban'ın başrolünde yer aldığı dizi Mutlu Ol Yeter reytinglerde yaşadığı başarısızlık nedeniyle erken veda etti.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opsiyonel_Bilgiler
    Opsiyonel_Bilgiler's avatar
    Erkek

Sen şimdiye dizinin kalkacağına mı üzüldün yoksa direkt olarak depresyonda mısın?

imza mı gelmiş?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

bu diziler TR ye fazla güzel. anca birinin yengesine falan kayacak asşk meşk şehvet tecavüz böle şeyler reyting rekoru kırar.

Living Death
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek
    ArmadA bunu yazdı

bu diziler TR ye fazla güzel. anca birinin yengesine falan kayacak asşk meşk şehvet tecavüz böle şeyler reyting rekoru kırar.

aynen hocu , çok sövdüm çok.  Çok hoş bir diziydi , espriler karakterler hepsi ayrı 10 numaraydı.  

5 kardeş devam edecek bu arada. Oda ismail abinin dizisi. :D

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
    Shephard bunu yazdı
    ArmadA bunu yazdı

aynen hocu , çok sövdüm çok.  Çok hoş bir diziydi , espriler karakterler hepsi ayrı 10 numaraydı.  

onu iyi hatırlattınız, tv izlemediğimden ancak mutlu ol yeter bittikten sonra haberim oldu bu diziden (youtube yorumlarından)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

mutlu olmak hakkım değilse demek .. 

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    Shephard bunu yazdı
    ArmadA bunu yazdı

kardeş payını izliyodum indirdiler - behzat ç izliyodum indirdiler. 2 sene sayıp silip siyasi malzeme ettikleri muhteşem yy (tarihini öğrenen milletimiz) senelerce gitti finali oturttu paraları cukkaladılar ohh mis. tabi bunun yanında fatmagüller falan filan da devam eder gider.

abi recep ivedik e bile efsane diyen adamlarla oturup film tartışmasına girmekte amaklıkmış bunu da öğrettiler :S birde film çıkartıolar direk gişe oynuyor sadece para kazanmak yaptıkları filmde 5 i geçmez bile amk.

Living Death
Toplam Hit: 1604 Toplam Mesaj: 13
atvnin annesi kaşar