Mutlu Olamıyorum
-
-
+1 al benden de o kadar , durup durup daralıp off çekiyorum bir süredir. nedir abi bizim olayımız ne mutlu edecek bizi.
-
Aga mutlu olmak içinde çok sebep var olmamak içinde.
Mutlu olmak için en büyük sebepler;
Bir konuda başarılı olmak,birilerine yardım etmek,o yardım ettiğin kişinin başarılarıyla mutlu olmak,insanları sevmek (çünkü sen insanları sevmezsen genelde insanlarda seni sevmiyor). Egosu olan biri olup kendini başkalarından sürekli yüksek tutmak.Sabahları 5 dakika spor yapıp güne dinç başlamak.İnsanlara kin beslememek,bazen sadece "olacağı varmış oldu" diyip konuları geçmek üzerinde çok düşünmemek.Milletin sevgilisini,eşini dostunu kıskanmamak.Dengeli beslenmeye çalışmak.Yeni insanlarla güler yüzlü olup muhabbet etmek vs
bunları deneyin derim.
-
https://www.youtube.com/watch?v=d-diB65scQU
https://www.youtube.com/watch?v=bEfuMcQAhF0
torpedo_XL tarafından 11/Haz/15 02:25 tarihinde düzenlenmiştir -
ATV('nin annesi kaşar)'de yeni başlayan Mutlu Ol Yeter dizisi için final kararı alındı. Ali Atay, Aslı Enver ve Ertan Saban'ın başrolünde yer aldığı dizi Mutlu Ol Yeter reytinglerde yaşadığı başarısızlık nedeniyle erken veda etti.
-
Sen şimdiye dizinin kalkacağına mı üzüldün yoksa direkt olarak depresyonda mısın?
-
bu diziler TR ye fazla güzel. anca birinin yengesine falan kayacak asşk meşk şehvet tecavüz böle şeyler reyting rekoru kırar.
-
ArmadA bunu yazdı
bu diziler TR ye fazla güzel. anca birinin yengesine falan kayacak asşk meşk şehvet tecavüz böle şeyler reyting rekoru kırar.
aynen hocu , çok sövdüm çok. Çok hoş bir diziydi , espriler karakterler hepsi ayrı 10 numaraydı.
5 kardeş devam edecek bu arada. Oda ismail abinin dizisi. :D -
Shephard bunu yazdıArmadA bunu yazdı
aynen hocu , çok sövdüm çok. Çok hoş bir diziydi , espriler karakterler hepsi ayrı 10 numaraydı.
5 kardeş devam edecek bu arada. Oda ismail abinin dizisi. :Donu iyi hatırlattınız, tv izlemediğimden ancak mutlu ol yeter bittikten sonra haberim oldu bu diziden (youtube yorumlarından)
-
mutlu olmak hakkım değilse demek ..
-
Shephard bunu yazdıArmadA bunu yazdı
5 kardeş devam edecek bu arada. Oda ismail abinin dizisi. :Dkardeş payını izliyodum indirdiler - behzat ç izliyodum indirdiler. 2 sene sayıp silip siyasi malzeme ettikleri muhteşem yy (tarihini öğrenen milletimiz) senelerce gitti finali oturttu paraları cukkaladılar ohh mis. tabi bunun yanında fatmagüller falan filan da devam eder gider.
abi recep ivedik e bile efsane diyen adamlarla oturup film tartışmasına girmekte amaklıkmış bunu da öğrettiler :S birde film çıkartıolar direk gişe oynuyor sadece para kazanmak yaptıkları filmde 5 i geçmez bile amk.