Mutlu Yıllar
-
2005 i de
zikiim
2006 yı da zikiim
yeni yılı da zikiim
noel babayıda zikiim
hügoyu da zikiim
-
2005 senesinde her ne kadar üniyi kazandığım sene olsada aralık ayında imzamda yer alan ve bunlardan daha ağır olarak kabul edilebilecek sözlerde duymuş olarak senenin bok gibi sonlandığını açık açık söyleyebilirim.Yeni yılda bi zikim değişirmi değişmez a.k. o zaman yeni yılı niye kutluyom kutlamıyom lan ben. Siz kutlayın a.k. size nice mutlu senelere
-
ir2 bunu yazdı:
gereksiz böle yışbaşı falan dünya elips yörüngesini tamamlayınca elinize ne geçiyo? siz sevinmeseniz o dönmücekmi? yılbaşı falan reklamdan ibaretdir tüketiciyi daha fazla harcamaya itmekdan başka hiçbi işlevi yokdur anlayana
Kesinlikle katılıyorum kardeşim sana ama millet gidiyo işte bi yerlere bende gitmek zorunda kalıyorum sap gibi evde takılmayım diye bide güzel kardeşim öyle bi yerde oturuyorum ki Taksimde Türkiyenin göbeğindeyim
-
EVET ARKADAŞLAR. HERKEZİN YENİ YILINI KUTLAR. HEPİNİZE BAŞARI, HUZUR VE AŞK GETİRMESİNİ DİLERİM. HOŞGELDİN 2006.
-
bedizci bunu yazdı:
HEPİNİZE BAŞARI, HUZUR VE AŞK GETİRMESİNİ DİLERİM.
ben de bu lafa hastayım -
jezreel bunu yazdı:En güzeli içip içip kusmak, midede devirdaimi sağlamak. zkmişim yılbaşını
abi adam ne olduğunu belli ediyor sonra biz ocakta içecez diorlar..:)
Yeni yıl hoş bir şeydir ir2 kardeş ne biliyim zaten boktan bir ülkede yaşıyoruz sevinmek için az nedenimiz war bu tip ufak şeyler bize sevinç kaynağı oluyor,ha ben yine pc de geçirecem o ayrı konu ama:) hoş... -
jezreel bunu yazdı:En güzeli içip içip kusmak, midede devirdaimi sağlamak. zkmişim yılbaşını
aga kusacaksan o zaman ıcmenın ne faydası kalırkı anca ınsana hammallık -
Biz intihara meyilli oyuncak bebekleriz ve hiçbir zaman dünya döndüğü için eğlenmeyiz...
-
365 gün içinde hep en sevdiğim gün olmuştur.. Herkesin yeni yılını kutlarım..
-
HAY A.Q HERKEZ LANET ETMİŞ YILLARA . İNSANDA YAŞAMA HEVESİ BIRAKMIYONUZ LAN....
İNSAN AZ OLUMLU KONUŞUR A.Q:D YIL BAŞLAMADAN SIÇTINIZ YENİ YILIN İÇİNE ALLAH BELANIZI VERE :D
ALLAHIN ÜMİTSİZLERİ
Toplam Hit: 3876 Toplam Mesaj: 22