Müziğimiz.
-
Herkese Merhaba
Bugun Bakırköy metro da arkadaşımı beklerken kör bir amca geldi oturdu falan aslında hergün görüyordum metroda elinde galiba tambur vardı bir çalmaya başladı ki görseniz hani harikaydı =) 1 saat arkadaşım gelmedi ama ben de sıkılmadım hani adamı dinledim hatta doyamadım sana yı caldı ( gec buldum cabuk kaybettim hicran oldu hayat bana) baya duygulandım falan yanından 2 emo gecti güldüler falan şaşırdım sinirlendim iki laf söyliyim dedim onuda yapamadım içimde kaldı.
sorum şu : Türk sanat müziğine ve en önemlisi müzisyene saygı var mı?
-
Kişiden kişiye değişir bu dostum...
-
UNKN0WN bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------sonucta müzik yapyorsun hiç değilse saygı duyulur.
-
ben bu yaşta Tsm yi çok dinliyorum.. var arkadaslar.. hâla özünü unutmayan insanalr var bu ülkede :)
-
hocam bu bildiğin derin konu olmuş yav
-
SmR bunu yazdı:
ben bu yaşta Tsm yi çok dinliyorum.. var arkadaslar.. hâla özünü unutmayan insanalr var bu ülkede :)
----------------------------bugun farkettim harbi harbi şarkılar güzelmiş hele nihavend makamı
-
bambam66 bunu yazdı:
hocam bu bildiğin derin konu olmuş yav
-----------------------------log sayısı yetmiyor zaten oraya konuyu acmaya :D
-
Sanat müziği aslında harikadır tabiki anlayana, beni çok eğlendirir şahsen bazı şarkılar, bazılarıda hüzünlendirir..Herkes çoğu şarkıyı bilir ama onun tsm olduğunu bilmez :) emo demişsinya ben olsaydım onlara direk dalmıştım sonunun ne olacağını bilmeden.Onları bağlayacaksın bir odaya atıcaksın 1 gün boyunca tsm dinleteceksin:D
-
Kaligula bunu yazdı:
-----------------------------UNKN0WN bunu yazdı:
-----------------------------sonucta müzik yapyorsun hiç değilse saygı duyulur.
-----------------------------Saygı duyulması gerekiyor tabikide.Ama dediğim gibi kişiden kişiye değişiyo dostum :/
-
nights_judge bunu yazdı:
-----------------------------Sanat müziği aslında harikadır tabiki anlayana, beni çok eğlendirir şahsen bazı şarkılar, bazılarıda hüzünlendirir..Herkes çoğu şarkıyı bilir ama onun tsm olduğunu bilmez :) emo demişsinya ben olsaydım onlara direk dalmıştım sonunun ne olacağını bilmeden.Onları bağlayacaksın bir odaya atıcaksın 1 gün boyunca tsm dinleteceksin:D
-----------------------------yok kızdı hocam ikisi de :D
-
bana cinsiyet farketmeksizin EMO TERBİYECİSİ derler :D