Müziğimiz.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

Herkese Merhaba

Bugun Bakırköy metro da arkadaşımı beklerken kör bir amca geldi oturdu falan aslında hergün görüyordum metroda elinde galiba tambur vardı bir çalmaya başladı ki görseniz hani harikaydı =) 1 saat arkadaşım gelmedi ama ben de sıkılmadım hani adamı dinledim hatta doyamadım sana yı caldı ( gec buldum cabuk kaybettim hicran oldu hayat bana) baya duygulandım falan yanından 2 emo gecti güldüler falan şaşırdım sinirlendim iki laf söyliyim dedim onuda yapamadım içimde kaldı.

sorum şu : Türk sanat müziğine ve en önemlisi müzisyene saygı var mı?

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek
    Kişiden kişiye değişir bu dostum...

Ben bu insanları anlamıyorum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

UNKN0WN bunu yazdı:
    -----------------------------

sonucta müzik yapyorsun hiç değilse saygı duyulur. 

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SmR
    SmR's avatar
    Erkek
    ben bu yaşta Tsm yi çok dinliyorum.. var arkadaslar.. hâla özünü unutmayan insanalr var bu ülkede :)

eski bir yalandı o aşk denilen masaldı..elimizde kaldı simdi bir ayrılık sarkısı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hocam bu bildiğin derin konu olmuş yav

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

SmR bunu yazdı:
    ben bu yaşta Tsm yi çok dinliyorum.. var arkadaslar.. hâla özünü unutmayan insanalr var bu ülkede :)
    ----------------------------

bugun farkettim harbi harbi şarkılar güzelmiş hele nihavend makamı

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

bambam66 bunu yazdı:
    hocam bu bildiğin derin konu olmuş yav

log sayısı yetmiyor zaten oraya konuyu acmaya :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

Sanat müziği aslında harikadır tabiki anlayana, beni çok eğlendirir şahsen bazı şarkılar, bazılarıda hüzünlendirir..Herkes çoğu şarkıyı bilir ama onun tsm olduğunu bilmez :) emo demişsinya ben olsaydım onlara direk dalmıştım sonunun ne olacağını bilmeden.Onları bağlayacaksın bir odaya atıcaksın 1 gün boyunca tsm dinleteceksin:D

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Kaligula bunu yazdı:

UNKN0WN bunu yazdı:

sonucta müzik yapyorsun hiç değilse saygı duyulur. 

Saygı duyulması gerekiyor tabikide.Ama dediğim gibi kişiden kişiye değişiyo dostum :/

Ben bu insanları anlamıyorum.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

nights_judge bunu yazdı:

Sanat müziği aslında harikadır tabiki anlayana, beni çok eğlendirir şahsen bazı şarkılar, bazılarıda hüzünlendirir..Herkes çoğu şarkıyı bilir ama onun tsm olduğunu bilmez :) emo demişsinya ben olsaydım onlara direk dalmıştım sonunun ne olacağını bilmeden.Onları bağlayacaksın bir odaya atıcaksın 1 gün boyunca tsm dinleteceksin:D

yok kızdı hocam ikisi de :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    bana cinsiyet farketmeksizin EMO TERBİYECİSİ derler :D

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
Toplam Hit: 1331 Toplam Mesaj: 19