Müzik Aleti Alacam Ne Alayım?
-
Bir müzik aleti çalmak istiyorum org felan çalıyorum ama cıkkss sevmiyorum retim kulağım çok iyi vurmalı ve ucuz birşeyler bakıyordum gitar ve bağlama parmaklarım kısa tellilerede olmuyo bilgisayardan yapılanlarda gerçek ses vermiyo profesyonel birisi hemen pc den yapıldığını fark ediyo hem benim amacım hobi olmak yani canım sıkıldığı zaman kafam bozulduğu zaman çalmak baterilere baktım iyi işe yararları 1,000 den başlıyo ;) onun için bongo çalmaya ve almaya karar verdim ama ilk defa bir işe gireceğim için hangisi kaliteli hangisi kötü felan bilmiyorum bu işten anlayan mürid kardeşlerimden yardım istiyorum.. Teşekkürler
-
Yansımalar dinle otomatikmen ney çalmak isteyeceksin.
Bence Ney çok vakur birşey.
-
saksafon? olmadı elektro gitar
-
dayı bongoda karar kıldım yada djembe mi ne var o tarz yani vuracam köküne köküne :) stres atacam yaww ben sizden sadece vurmaların ucuzu ve iyisi hangileri markaları ne onları istiyorum dayıı
-
bence sen saxofon al alperciğim hem eline yakışır hem de sesi güzel :D
-
hojaaa sen önce bir yamaha yada Roland ın sitesine gir ne alıcağını hiç düşünmeden karar verebilirsin ...
Yada en ucuzunda www.flstudio.com bu programı indir hiçbişiy almana gerek yok..
-
By-alper bunu yazdı:
-----------------------------hojaaa sen önce bir yamaha yada Roland ın sitesine gir ne alıcağını hiç düşünmeden karar verebilirsin ...
Yada en ucuzunda www.flstudio.com bu programı indir hiçbişiy almana gerek yok..
-----------------------------
kardeşim yazdığımı bir okuyun ya FL nin kitabını yazdım ben program istemiyorum hala program indir diyo ya :) üşütecem -
dümbelek al :)
-
altı kaval üstü şişane al hoca ;D
-
Len size bişi söylenmez alacağım şey belli markası felan fark ediyomu alırken nasıl şeylere bakacam diye soruyorum
Hangi marka önerirsiniz diyorum
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Len size bişi söylenmez alacağım şey belli markası felan fark ediyomu alırken nasıl şeylere bakacam diye soruyorum
Hangi marka önerirsiniz diyorum
-----------------------------
Hacı Şakir al vur dibine dibine :)