Müzik İçin Ses Kayıt Programı Önerileriniz?
-
Bir deneme yapayım dedim ahmak ıslatan şarkısını bi de ben söyleyeyim dedim benim için anlamı büyük ses için güzel bir
kayıt programı. önerileriniz?
-
Virtual Dj
-
* Cubase - Biraz Uğraştırabilir senin (Profesyoneldir)
* Sony Acid - Daha Kolay Kullanabilirsin
-
Win7 kullanıyorsanız, Başlat->Donatılar->Ses Kaydedicisi programı işinizi görecektir.
Sevgilerle..
-
pc mikrafonuyla söyleyeceksen söyleme hocam güzel olsa bile sesin kötü gelir çok profesonel olmasada 150-200 liralık mickler işini görür
ses kayıt işine gelince kulaklığına müziği vereceksin ve kendi sesini mic iprograma (tavsiyemdir soundforge kullanımı kolaydır)
sonra sesinin demosu elinde olacak onları pparçalara ayırıp östediğin gibi düzenledikten sonra parça parça montajlarsın
ek ritimler kullanacaksan bunları görmek isteyorsan acidlede yapabilirsin
-
RockZs bunu yazdı
Win7 kullanıyorsanız, Başlat->Donatılar->Ses Kaydedicisi programı işinizi görecektir.
Sevgilerle..
:) profesyonel olmasını istedim
-
Aress bunu yazdı
Bir deneme yapayım dedim ahmak ıslatan şarkısını bi de ben söyleyeyim dedim benim için anlamı büyük ses için güzel bir
Yapınca haber edersen sevinirim hocam :) o şarkı benimde favorim
-
Mxmax bunu yazdıAress bunu yazdı
Yapınca haber edersen sevinirim hocam :) o şarkı benimde favorim
şüphen olmasın hocam :)
-
adobe audition.
-
adobe audition kullanımı en kolay ses kayıt programlarından biridir ve çok kaliteli bir program
-
Teşekkürler