Müzik Karıştırma Yöntemi - Mix
-
Başlık saçma oldu , ve konu yerine gelince en uygun yer burası gibi geldi.
Şimdi bir öğretmen arkadaş ana sınıfı öğrencilerine bir gösteri hazırlıyor , 11 adet şarkı var. bu şarkıların ortasından vs bazı bölümlerinden alıntı yapmış işte demiş ki a şarkısının 1.10 dan 2.20 ye kadar çalaacak. b ye geçecek b de de aynı şekilde ufak bir kısmı çalacak..
olay bundan ibaret bunu nasıl yaparız movie maker ile denedim ama çok saçmalıyor kendim ilerlettiğimde zamanlarda hata oluyor.
tabi birde geçişler çok kuru ve anlamsız oluyor. bu işin altından nasıl kalkarız ? -
gold wave programı işini görür :)
-
adobe audition ile o kısımları kesecek ve ard arda ekliyecek
-
Darkparadise bunu yazdı
gold wave programı işini görür :)
eywallah dost. inceleyeyim
-
kalibre bunu yazdı
adobe audition ile o kısımları kesecek ve ard arda ekliyecek
sametimde varmış bu program nete gelsin bi sorayım yapabilir mi :) :) samet bunu okursan falan seviyom seni bilesin.. :)
-
hacı acid pro veya atomix virtual dj kolaydır ve işine yarar. Mp3leri de mp3cutter diye bir programla istediğin saniyeden bitiş saniyesine kadar kesebiliyordun. Bulursam link veririm hiç uğraşmadan kolayca yaparsın.
-
ruhii bunu yazdıhacı acid pro veya atomix virtual dj kolaydır ve işine yarar. Mp3leri de mp3cutter diye bir programla istediğin saniyeden bitiş saniyesine kadar kesebiliyordun. Bulursam link veririm hiç uğraşmadan kolayca yaparsın.
tm hocam bekliyorm
-
movie marker ile bile yaparsın
-
Şuan bilgisayarda program yüklü değil ama istersen şarkı isimlerini ve hangi dakikalar arasında çalacağını söylersen fade in - fade out yaparak tek şarkı olarak birleştirebilirim programı indirip.
-
Virtual dj ile rahat bir sekilde yaparsin..
-
HoLyCat bunu yazdı
Virtual dj ile rahat bir sekilde yaparsin..
virtual dj de hiç öyle bi özellik hatırlamıyom hocam ben.. önceden kullanmıştım