Müzik Önerisi ( Rock‘N Roll )
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------
Hocalar yapmayın allah aşkına adamların rock'n roll diye albümleri bile var yahu motörhead a nası rock'n roll yapmıyo dersiniz ne bilym ekşiye bakın google dan bakın herkez aynısını söyler. Ayrıca hocam motörhead, ac/dc ile antisi marlyn i 1 e 1 aynı buluyosan seninle tartışmaya bile gerek yok.
-----------------------------Düz mantık yapıp britney spearsta rock'n roll yapıyor demek istiyorum :)))
-
Ya cücükler sizin babanız daha genç bir delikanlı iken Lemmy her konsere "We're Motörhead, and we play rock'n roll." diyerek başlıyordu. Siz vıdı vıdı çene yoradurun.
-
the black keys derim.
-
manyaki bunu yazdı:
Heima bunu yazdı:
manhyak bunu yazdı:
Heima bunu yazdı:
rock&roll diyorsun ac/dc motorhaed diorsun.. Ne istediğini tam olarak bilmiyorsun sanki :)
-----------------------------Şakamı yaptın hoca yada kafan falanmı güzel :d Rock'n roll un kralıdır motörhead
-----------------------------:D hadi senin dediğin olsun :)
Aerosmith, Antisilence, Beseech, Black Sabbath, Def Leppard, Iggy Pop, Iron Maiden, megadeath, dream teatre,Lynyrd Skynyrd , Marilyn Manson akılda kalanlar..
----------------------------Tam tersine senin verdiği gruplar içinde Rock'n Roll değil de metal yapanlar var :)
Al hocam benden olsun bu
http://www.youtube.com/watch?v=Vppbdf-qtGU
-----------------------------ZZ Top supermıs bu herıfler :)
-
Chuck Berry ve James Brown bide Roy Orbison bunları tek geçerim
-
Yapmayın hocalar Katletmeyin lütfen yav! Bir rock'n roll umuz vardı bütün 90 lı yıllar konu buydu zaten tam bitti bize kaldı nihayet roc , rock'n roll diyorduk yav.
Hocam yanlışsın Ac/dc den motorhead den ZZ top tan asla rock'n roll olmaz. Ne sevinçle girmiştim konuya sonunda diye yav yapmayın gözünüzü seveyim.
Hocam sen contry Rock istiyorsan ; Billy Ray Cyrus Rock'n Roll diyorsan ;Chris Isaac ,Roy Orbison vs. ; yok ben cılkını çıkartacağım diyorsan bana çıstak çıstak rock'n Roll ezgileri taşıyan Rock türleri dinleyeceğim diyorsan Motorhead ,AC/DC , ZZ top , Nazareth , Iron Maiden vs. dinle ama ne olur konuyu Rock'n Roll diye açma yav....
Not: Tabii unutmadan aslında bütün bunların yaptığı türlerin hepsini birinci elden dinlemek istiyorsan Git Led Zeppeline dinle olsun bitsin:)
-
sen bence bi led zeppelin'le falan başlada kavramlar yerine otursun ondan sonra diğerlerine geç.
10 dakikalık rock'n'roll ritueli için, rock müzik nedir sorusunun cevabı için: achilles last stand
-
zeyrekli bunu yazdı:
-----------------------------Not: Tabii unutmadan aslında bütün bunların yaptığı türlerin hepsini birinci elden dinlemek istiyorsan Git Led Zeppeline dinle olsun bitsin:)
Aşağı yukarı 1 yıldır bilgisayarım da beatles ve led zeppelin den başka bir grup barındırmadım.Not: Evet Jimi Hendrix bile.
-
bannedolacaz bunu yazdı:
zeyrekli bunu yazdı:
-----------------------------Not: Tabii unutmadan aslında bütün bunların yaptığı türlerin hepsini birinci elden dinlemek istiyorsan Git Led Zeppeline dinle olsun bitsin:)
Aşağı yukarı 1 yıldır bilgisayarım da beatles ve led zeppelin den başka bir grup barındırmadım.Not: Evet Jimi Hendrix bile.
-----------------------------Saygıdeğer dostum dinazor görmek hoş ama yinede ben olsam yapmazdım böyle birşey hatta yapmıyorumda:) ikisi müzikalite olarak asla aynı kategoride değiller. nerede Bonzo nerede ringostar :) Nerede Jimmy Page-Rober Plant nerede John lenon-Paul mccartney ( bak onun ismini küçük harfle yazdım):):) Çok oldu fanatizmimi eğiteli ama yinede dürtülünce çıkıyor böyle..
-
gozkopat bunu yazdı:
-----------------------------manyaki bunu yazdı:
Heima bunu yazdı:
manhyak bunu yazdı:
Heima bunu yazdı:
rock&roll diyorsun ac/dc motorhaed diorsun.. Ne istediğini tam olarak bilmiyorsun sanki :)
-----------------------------Şakamı yaptın hoca yada kafan falanmı güzel :d Rock'n roll un kralıdır motörhead
-----------------------------:D hadi senin dediğin olsun :)
Aerosmith, Antisilence, Beseech, Black Sabbath, Def Leppard, Iggy Pop, Iron Maiden, megadeath, dream teatre,Lynyrd Skynyrd , Marilyn Manson akılda kalanlar..
----------------------------Tam tersine senin verdiği gruplar içinde Rock'n Roll değil de metal yapanlar var :)
Al hocam benden olsun bu
http://www.youtube.com/watch?v=Vppbdf-qtGU
-----------------------------ZZ Top supermıs bu herıfler :)
degisik adamlar ya ama iyidir muzikleri :)