folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Muzipliklerimiz 2

Muzipliklerimiz 2

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

Merhaba müritler,

Amd- x' abinin http://tahribat.com/Forum-Muzipliklerimiz-141929/1/ konusu vardı hatırlayanlar çıkar belki..Bu sabah can sıkıntısından konulara attığım ilk mesajlarımı inceleyip hemde gülerken yukardaki konuya denk geldim:)) Pek fazla ilgi görememiş konu..Bende tekrar konu açayım dedim eğlenmek amaçlı tabiki :)

Konuya bakarsanız, konuyu hortlatma çabalarım olmuş :P Önceki konudaki post'u kopyalayıp yapıştırayım başlangıç olarak aklıma gelirse sonra tekrar yazarım :D

Anlatmak istediğiniz komik olaylarınız varsa paylaşalım iyi olur:) Sağlıcakla..

Küçükken 5-6 yaşlarındayken neler yapmazdık ki , komşunun camlarına tükürür kaçardık :) Bi tekelci vardı burda ordaki bira şişelerini çalıp öbür tekelciye satardık tanesi 10 kuruştan :) O şişelerini çaldığımız adama her akşam gidip saat kaç diye sorardık adam da mesala 9 dedi bizde tam 9'da gel burnumu ye diyip gülüp kaçardık en son yaptığımızda adam bize sinirlenip kovalamıştı :) kuzenim hemen anlayıp topuklayınca adamdan dayağı ben yemiştim :)

Yine küçükken daha ilkokula başlamadan önce bizim evin önünde 150 - 200 metre bi arazi var gece sarhoşlar oturuyo falan ateş falan yaktıkları için . yerler hem kül olmuş bildiğiniz şu siyah tozlardan bi dede'de torununu getiriyor gezdirmek için adama biz beraber oynuyoruz diyip çocuğa külleri yedirirdik :) çocuk ağzından külleri çıkarmaya çalışınca ağzına iyice itip çok lezzetli eskiden bizde yiyoduk diyip kandırırdık :) en son abileri bizi baya bi benzetmişti :D :D :D

Amcamların balkonda dururken kaldırımdan geçenlere su - kağıt - peçete falan atardım sonra hemen bize kaçardım :) Ne günlerdi be

Mahalle çocuklarıyla kart , taso , misket'e ortak olurdum bugün bunlar bende kalsın diye alırdım dahada geri götürmezdim :) Çocuklar ağlaya ağlaya  anneleriyle beraber bize çıkarlardı :) Mecburen geri vermek zorunda kalırdım :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

ben temiz aile çocuydum. sokaklardan izole büyüttüler.

ilk kez 1. sınıfta ağzına sıçarım ı duydum. resmen ufkum açılmıştı. kakayı hiç bu şekilde düşünmemiştim. bu cümleyi biyerde kullanmalıydım.

hemen akşamında peder beye yemeğin ortasında bunu dedim. yediğim ilk ve tek tokattı.

hala o anı slow motion olarak bütün detaylarıyla hatırlayabiliyorum.

lisede yemediğim bok kalmadı. resmi evrakta sahtecilik, derse sarhoş girme, bilg. labı kullanılamaz hale getirme vs.

neticesinde liseden siktir ettiler tonton teyzelerle beraber açıköğretimden verdiydim liseyi.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qzkn
    qzkn's avatar
    Erkek

arkadaştan duymuştum anlamını bilmiyordum, babamın karşısına geçtim zorla yayayayaryarYARRAK dedim. annem zor tuttu babamı aq.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

zillere basip kacanlar onleyn mi? :)

ne diyon?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

okulda kızlar benden çok çekti çok.en sevdiğim şey arkadan sütyen kofçalarını çekip bırakmaktı nasıl bi fantaziyse :D

Minimalist Değilim Tembelim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

Konuyu gizli yapsanız iyiydi?

*araba sürmeyi yeni öğreniyorum antika r12 vardı kızlara  hava atıcam diye sürekli bağırtırdım , vites 1-2 sokak arası  başka yok, en sonunda arabayı park ettiğimde alttan su boşalıyordu, yanık kokularını duyan peder geldi " amk conta yakmış" diye bi haykırış kaçtım tabi  :) 

*Ormanda çifleşen kişileri bastık  , başta çalılardan izledik sonra kalabalık olduğumuzdan gaza gelerek baya yanlarına kadar gittik  bizi fark edince oyo oyyoy

*Beden dersi erkekler sınıfta soyunuyor bızden sonrada kızlar girip soyunuyolar neyse ben giyindim kapıda bekleyen kızlarla muhabbet ediyom kızın biri giyindiniz mi hadi biz gircez falan yaptı, bende he buyur gir dedim kızda salak gibi atladı.. içeri girer girmez kapıyı içerden kapadım kız kapının kulubunu bulup kapıyı açana kadar yalan atmıyorum butun erkekler surtundu 2 kısı parmak  3 kısı gogus operasyonu yapmıs kıza donunu ındıren kıza surtundu olay bana patladı , çıkışta abisinden zor kaçtım.

kızın birine arkadaş omuz atmıştı (sarhoştu) arkamızdan kız sizin a.kcam dedi , bende neyle lan dedm .. 10 dk sonra bir minibüs dolusu adam herkes çil yavurusu gibi dagılırken bı ben yakalandım amk 10 kısı daldı desem yıdıgım bı yumruk  gerızekalılar ıyı dovemedı kaçtım tabi..

Media tarafından 12/Oca/14 15:05 tarihinde düzenlenmiştir

....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doganaydin
    doganaydin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Küçükken pek uyanık tiplerden sayılmazdım. Yanımdaki arkadaşlar kızlara sarktı. Kızlar toplandı kimdi o filan bi baktım tek kalmışım. Bana tuvalete gidiyoruz dediler. Vurmayı bilmiyolar yüzüm follofoş oldu tokattan.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

http://www.mvatanlar.com/kucukken-zannederdim-ki.html

:D:D

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

bi keresinde 7 yaşlarında kuzenimin peşine takılmışım bakkala gitmek için elimdede hıyar :D

o koşa koşa gitmiş tabi bende yetişememişim bakkalı bulcam diye nerelere girmişim  baya bi yol almışım artık ilçe yoluna doğru gidiyomuşum :D

korkudan yazık ben elimde yarısı yenmiş bir hıyar ağlamaktan gözleri kıpkırmızı olmuş altına kaçırmış bir vaziyette iken dayım bulmuş beni :D

Converse giyen uzaylı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doganaydin
    doganaydin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hava Lojmanlarından çıkıp şehir merkezinde bir yere yerleştiğimizde 12 yaşındaydım. İlk defa torpil görüyorum. Yakıp verdiler elime at dediler biyere. Ben de koşarak yakındaki caminin yanındaki çöp variline attım. O teneke öyle bir yankı yaptı ki yaşlılar korkup fenalaşmışlar ambulans geldi. Hala unutmam. O gün nasıl korktuysam kömürlükte saklanmıştım 3 gün.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mert045
    Mert045's avatar
    Erkek
    ahmetcan diye bi arkadaşım vardı onunla beraber inşaatlardan demir çalıp hurdacıya satıyorduk. yada içki çok içilen mekanlara gidip bira şişesi topluyorduk internet kafe parası yapıyorduk . o zaman PlayStation salonu yeni açılmıştı. bi paket de samsun alıyoduk uzunundan. ohhh Mert045 tarafından 12/Oca/14 18:35 tarihinde düzenlenmiştir

Ördek çükü gibi birşey bu hayat, Tuhaflığı ölümden geliyor, Daha doğrusu doğmaktan.(CY)
Toplam Hit: 1903 Toplam Mesaj: 14