folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Mykb Yaktın Bizi Vodafone Çekmiyor

Mykb Yaktın Bizi Vodafone Çekmiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

İşin şakası mykb nin indirim konusunda görüp Turkcell den Vodafone a geçtim üstüne bir de 2K ceza ödedim Turkcele.

-Geçen hafta Antalyadaydım otelin zemin katında bir tek vodafone çekmiyordu.

-1 Haftadır Trabzondayım köyde asla ama asla çekmiyor mahvoldum yemin ederim. İnternet paylaşımı yapıp işe annemin android telefonundaki Turktelekom ile bağlandım.

- Konuşurken arada kapanıp duruyor. Kalabalık alanlarda zaten çok kötü.

Gerçekten çok pişmanım :)

Sabit bölgedeyseniz sıkıntı yok. Ama sağa sola gidip geliyorsanız gerçekten pişman olursunuz gibi geliyor bana.

Sadece şaşkınım... 2025 yılında nasıl böyle olabiliyor 

zeybekustasi tarafından 31/Ağu/25 23:20 tarihinde düzenlenmiştir

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Mykb ise sıkıntı yok. Korsan mkyb kullanıyorsunuz sonra sorun yaşıyorsunuz. Taklitler asıllarını yüceltir. Benim IP adresimi şeyh Coca Cola'nın formülüyle birlikte saklıyor. Onuda sadece ölüler görür.

Senin soruna gelecek olursak 2 bin TL sağlam kazık olmuş. Şuan gece yarısına kadar Turkcell'de 20 GB ve 1.000 dakika 200 TL kampanyası var. Ona geçebilirsin.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

haci bende de öyle yapacak bişi yok

vodafone a geçmiştim hatta konu açtım biliyorsunuz kocailem kodu için ama bugün turkcell e geri geçtim 

sebebi ise çalıştığım bölgelerde %70 sadece turkcell çekiyor 

dün gece bi etkinlik vardı birtek ben vodafone ile internete giremedim:)

hakan son 40dk sonra biriyor paket yapıştır hemem uygulamadan geçiş gap. 60 gb 420 tl aldım.

PanxeR tarafından 31/Ağu/25 23:23 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

vodafone a geçmiştim hatta konu açtım biliyorsunuz kocailem kodu için ama bugün turkcell e geri geçtim 

hakan son 40dk sonra biriyor paket yapıştır hemem uygulamadan geçiş gap. 60 gb 420 tl aldım.

ALLAH RAZI OLSUN

ŞAK DİYE GEÇTİM VALLAHİ...

Çok iyi denk geldi

60GB - 420 tl

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Birde taktik vereyim şirketiniz varsa veya esnafsanız faturanızı operatörde basılı olarak alın. Her ay muhasebecinize verin gider olarak göstersin vergiden düşsün.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

abi turkcell pahalı ama türkiye'nin en iyi çeken şebekesine sahip. bunu hemen hemen herkes biliyor. kızmayın ama 5-10 gb yada 50 100 tl için sürekli diğer operatörlere geçiyor sonra böyle çekmiyor diye yakınıyorsunuz. 

yapacak bir şey yok. el mahkum bunlara. işim gereği telefonda çekiş benim için çok önemli. şimdiye kadar gittiğim hiçbir noktada çekmemezlik ettiğini görmedim. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

ALLAH RAZI OLSUN

ŞAK DİYE GEÇTİM VALLAHİ...

Çok iyi denk geldi

60GB - 420 tl

Ben de geçtim.

Yahu Tekirdağ girişi Sultanköy deyim. İnternet işini çözemedik kafayı yicem. Alt yapı yok. Superbox dedik o da kotalı. 100 GB 1100 lira. Hem pahalı hem de yetmez. Bir de 4 5 kişi girsen felç olur. Ne yapsak var mı bu işin çözümü?

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı

Ben de geçtim.

Yahu Tekirdağ girişi Sultanköy deyim. İnternet işini çözemedik kafayı yicem. Alt yapı yok. Superbox dedik o da kotalı. 100 GB 1100 lira. Hem pahalı hem de yetmez. Bir de 4 5 kişi girsen felç olur. Ne yapsak var mı bu işin çözümü?

Para sorun değilse 1.200 liraya çözersin.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/yeni-musteri-kampanyalari/yeni-magnet-limitsiz-tarifesi

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    coLin bunu yazdı

abi turkcell pahalı ama türkiye'nin en iyi çeken şebekesine sahip. bunu hemen hemen herkes biliyor. kızmayın ama 5-10 gb yada 50 100 tl için sürekli diğer operatörlere geçiyor sonra böyle çekmiyor diye yakınıyorsunuz. 

yapacak bir şey yok. el mahkum bunlara. işim gereği telefonda çekiş benim için çok önemli. şimdiye kadar gittiğim hiçbir noktada çekmemezlik ettiğini görmedim. 

son 4-5 senedir her sene tahüt bitince turkcell 2-3 katı fiyat çekiyor bende 1 günlüğüne diğer operatöre git gel yapıyorum.

2 ay önce 490 TL 60 GB 1 yıllık biten tahüt e turkcell 1090 TL fiyat çekti bana çok deyince de aynı fiyata 70 gb teklif etti.

Git gel yapınca yarısından ucuza 1 sene kapatmış oluyorsun.

BTK nın artık operatörlere mevcut müşteriye de yeni gelene verdikleri paketi verdirtmesi lazım.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    NaZi_ bunu yazdı

Ben de geçtim.

Para sorun değilse 1.200 liraya çözersin.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/yeni-musteri-kampanyalari/yeni-magnet-limitsiz-tarifesi

E bu çok iyi ? Hız azmış ama olsun hiç yoktan iyi en azından internet bağlantısı olur da cihazlar çalışır. 

Eyw.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

yıllardır kullanıyordum turkcelli için bokunu çıkarınca 20gb 200 liraya vodafone a geçtim

arada ses kopukluklaı oluyor

internette problem yaşamadım

çekmeyen yerlerde diğer hat netgsm ordan çekti

birde 20 gb turkcellde hemen bitiyordu bunda yarısı kalıyor turkcell internet sömürmeyi çok güzel yapıyo

DJ_Alper tarafından 01/Eyl/25 11:04 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 3428 Toplam Mesaj: 54
vodıfone