Mynet Fake Mail İstiyorum Pls Yardım Edin
-
mynette okey bölümünün şifrelerini ele geçirmek için bir fake lazım pls yardım edermisiniz?
-
tabi tabi :)
bende microsoft'u hacklemek istiom.Admin sifreleri war mı sende ?
temin edebilir misin bana ? :)
-
Puanları kurcalayıp isko olma ha :|
-
ben ilede hack demedim sadece mynet fakesi varmı diye sordum...
-
abi :) üye olduğun tarihten beri hep bişey istemek içinmi girdin buraya :) :P + olarak dediği gibi arkadaşın puanlarla fazla uğraşma :| maazallah bizim keltoş isko gibi olursun :|
-
benim peder de orda oynuyor :| yanlışlıkla çalarsın falan puanlarını yemin ediyorum çok pis söver karışmam bak :D
-
Protesto bunu yazdı:
-----------------------------abi :) üye olduğun tarihten beri hep bişey istemek içinmi girdin buraya :) :P + olarak dediği gibi arkadaşın puanlarla fazla uğraşma :| maazallah bizim keltoş isko gibi olursun :|
-----------------------------Harbiden öle :I
-
ulan bu mynet i kapatmak gerek isko dolcak ortalık :D yarın öbür gün bizim puanlarada göz diker bunlar :) çalişip kazanmak bu kadar zormu ya? kafan basmıyosa yapamıyosan şansian küseceksin hile kullanmıcaksın..
-
bende var ama nerde alah bilir bi bakıyım bulursam yollarım :D
-
dalga geçmekten başka şeye yaramıyorsunuz beyler ama sağolun... ben buldum..
-
gakkos bunu yazdı:
-----------------------------dalga geçmekten başka şeye yaramıyorsunuz beyler ama sağolun... ben buldum..
-----------------------------O zaman sağda cıkıs butonu var.Hemen nickinin altında.Oraya tıkla da senin actıgın gerekli gereksiz konulara tepki vermeyen bir yere git.Burayı sadece sömürmek için kullanma