Mynet Gene Hacklenmiş Gibi
-
mynet yemiş yine
-
konusma penceresi süper ama :D islamiortam :)
-
bunlar ilkokul numaraları hack ile alakası yok
adam anasayfam yap yazan yeri hacked by olarak değiştirmiş fakat onun değişmesi için ya databaseden geliyor olması lazım ki elemanda db den değiştirmiştir yada direk anasayfaya yazma yetkisine sahip olması gerekki böyle bir durumda anasayfada yetkin varsa zaten adem index çakardı yok db den değiştiriyorsa basit bir yönlendirme kodu işini görürdü fakat yapmamaş neden yönlenme olunca adres çucuğunda mynet.com yazamıyacak buda screen çekemeyecek. Anasayfam yap statik bir veri
çolk çoçuk numaraları
-
o title numarasıda operadan kaynaklanan birşey olsa gerek ms explorerda çekmemiş . hem madem titli değiştiryor.
<title>Ver</title> burdan Ver yerine a.q</title><script>location="Ebeyin amı"</script><script>
böyle basit bi kodla yönlenme yapılırdı.
-
böyle bişiyi ben de yapabilirim hack bilgisine gerek yok :)
-
bu numaraların farklı yolları var bilgisayar ve web tasarımla iç içe olan herkes anlar aslında.
mesela örnek adres satırına yazılan ufak bi javascript koduyla
http://img239.imageshack.us/img239/8192/hekdhd9.jpg
aha böyle kolayca yapılabilir :) ..
ayrıca sayfayı kaydedip, değiştirip, yine yeni bi sayfada açıp adres satırını düzelterek yapılabilir.
tabii günahını almamak lazım :) ama anayfada o yazıyı değiştirmesi bariz bi fake olarak duruyor.
-
ya allah aşkına bu da hackleme mi ya resim bölümüne de hack yapıyosanız artık ben size ne diim adam güzel açık yakalamış ama resim bölümüne de index atmak lamerliktir bea
ya sitede açıklar olabilir elbette önemli olan sitenin içerik açığını bulmak en iyisi o ama yinede güzel bir buluş diyemiycem döküman için saol...
-
bu kafayla gi,dere my net daha çok hack suck lanır bea..
-
http://img338.imageshack.us/my.php?image=screenshot006mg4.jpg
aha bende tbtyi heykırladım
abü harbiden hacklediğini sanan varmı.inanmamıyorum ya bu kadar safmısınız.yanda kaynak kodları acık sayfanın.
operada bir siteyi acık örnek tbt. sonra ctrl+f3 yapın kaynak kodları acılır istediğinizi değiştirip üstte değişiklikleri uygula deyin sanki site sizin değiştirdiğiniz gibiymiş gibi görünür.
örneğe bakın daha iyi anlarsınız
-
aman tanrım tbt heyklenmis olamaz :)