Mythbusters İzleyenlere Bir Soru?
-
mrb arkadaslar,
bi bolumde parmak izi okuyucuyu gecmeye calısıyolardı, once sadece kayıtlı parmak izini kagıda yazdırıp ole denediler ama calısmadı. okuyucunun nabız ve sıcaklık kontrolu de yaptıgını ogrenmişlerdi, sonra ne oldu hatırlamıyorum :| gecebildiler mi, gectilerse nasıl yaptılar hatırlayan var mı? parmak iziyle calısan guvenlik sistemleri hakkında bilgiye ihtiyacım var da gecebilmişlermiydi merak ediyorum?
-
ya dijiturkte kaldırdılar discovery i artık izleyemiyorum:(
bu arada konusu açılmışken bunların TÜRKÇE olan bölümleri var mı (arşiv olarak)
-
Glaxoks bunu yazdı:
-----------------------------bu arada konusu açılmışken bunların TÜRKÇE olan bölümleri var mı (arşiv olarak)
-----------------------------varsa bende indiricem :)
-
Mythbusters torrentte war ama ingliizce türkçesi çıkarsa set halinde çıkar her türlü indiririm affetmem :D
-
yok yapamadılar baya oldu izleyeli ama :P
-
Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------yok yapamadılar baya oldu izleyeli ama :P
-----------------------------oleyyy oley lan :D abi sen bana nasıl guzel bi haber verdigini bilmiosun ama ekle msn e varsa bişe yapabilecegim bende sana yardımcı olcam :D
-
CodeMaster bunu yazdı:
-----------------------------
Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------yok yapamadılar baya oldu izleyeli ama :P
-----------------------------oleyyy oley lan :D abi sen bana nasıl guzel bi haber verdigini bilmiosun ama ekle msn e varsa bişe yapabilecegim bende sana yardımcı olcam :D
:) şimdilik bir şeye ihtiyacım yok sağol :D -
Kelv1n bunu yazdı:
:) şimdilik bir şeye ihtiyacım yok sağol :D
-----------------------------tam dilim kopsun diodum, ohh rahatladım :| :D
saka tabi :D
-
d-smart çıktıgından beri izleyemiyorum amkdum discoverysini ya :S yapcak bişe yok dimi?
-
Kablolu da hala var.
-
O okuyucuyu geçebilen yöntem var, youtubede uzun bir videosuda var...
parmak izinin oradan nasıl alınacağına, daha sonra japon yapıştırıcı sayesinde bir çeşit jele dönüştürerek o sistemi aşabiliyorlar...
Bu arada bende 12 bölümü var ama ingilizce, türkçesini görmedim...
Devamlıda izliyorum :)