N11 Kuponu
-
bilindiği üzere 50 liralık kupon kazanıldı oldukça kazanan oldu. Kullanmayan varsa bir tanesine talibim. Daha fazla bir miktarda varsa 100 200 liralık kupon, ne kadarlık olursa yazın alacağım
-
kullanmadım ama hesaba eklemiş bulundum :S hediye alcaktım nedense seçtiğim hediyede kullandırmıyor.
-
Çizik bulunsun. Kuponlar iş yerinde 5-6 tane 50 tl'lik vardı sanırım isteyen olursa özelden atarım.
-
ben alabılırım kullanmayacak olursa beyler :)
-
Bolu beyi pm attım
-
beyler banada çok acil lazım konuyu açan arkadaşın ihtiyacı giderildikten sonra yollardanız sevinirim
-
kullanmayacak varsa ben de alabilirim
-
Banada lazımda 50tl lik kupona 40tl istiyor bazı hödükler ne kadar aç bizim insanlar ya :)
-
DonanımHaber de 100 TL lık kupana 40 TL istiyorlar ... (%40 gibi)
Elınde 50 TL lık kupon olanlardan 15 TL ye talıbım ... (%30 gibi) -
JiggSaw bunu yazdı
DonanımHaber de 100 TL lık kupana 40 TL istiyorlar ... (%40 gibi)
Elınde 50 TL lık kupon olanlardan 15 TL ye talıbım ... (%30 gibi)Onlar elektronik üründe 10 kat alt limit var. 100 lük çek için 1000 tl lik harcama yapmak gerekiyor.
Tictoc kodlarında 1 kat. 50 lik çeke 50 tl üzeri alışveriş yapmak gerekiyor.
Benim merak ettiğim konu, tek alışverişte 3-4 tane bu kupondan kullanabiliyor muyuz ?
-
jawsap67 bunu yazdı
Banada lazımda 50tl lik kupona 40tl istiyor bazı hödükler ne kadar aç bizim insanlar ya :)
Hocam bu kadar keskin dille konuşmazsan sevinirim.Bende zamanında söylediğin şekilde teklif ettim elimde sadece 1 tane vardı ve kullanabilirdimde birini 10tl kara geçirmeyi seçtim? ne gibi bir hödüklük yanı var söyler misin?