N11 Rezalet...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek

hocam sıkıntını ürünün altındaki yorumlar kısmına herkesin görebiceği bi şekilde yaz. ya da soru sorma kısmına.

o zaman daha çok dikkate alacaklardır diye düşünüyorum.

n11 itü arıteknokent 3te kendini sürekli geliştirmeye çalışan bi şirket. yeni sayılmasına rağmen yine baya iyi iş yapıyor. 

çocuğuna da Allah'tan şifalar dilerim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

cihaz nekadar bilmiyorum ama satıcıya n11 20TL+kdv ceza kesmiştir. (belirtilen süre içinde ürünü kargolamamak)

N11 gerekeni yapar hocam adamlar gg yada sanalpazar gibi değil amk sayfa sayfa sözleşmeleri var kaşe imza kaşe imza gönderiyosun sonra yeni sözleşmeler geliyo yine kaşe imza felan 

sen yorumunu kötü yap n11 de yaz senin gibi bir kaç kişi gelince sistemden uzaklaştırırlar satıcıyı

o nem ölçerden bende almıştım geçen sene birde nemlendirici aldım kış aylarında özelikle bebeklerde çok sıkıntı oluyor

hatta kalem lehimle üstüne delik açtım duvara montaladım :)=

DJ_Alper tarafından 13/Ara/14 09:23 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

N11.com, sahibinden.com un yandan yemişi. 

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    adeleks bunu yazdı

hocam aynısını bimden 9.5 liraya aldım geçen hafta heifer marka test ettim gayet başarılı 

Bana da hava nemlendirme cihazı lazımdı nasıl görmedim ya tüh... Halbuki bimin önünden geçerken bakardım bu hafta ne geliyor diye :D

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elminster
    elminster's avatar
    Erkek

Gecmis olsun hocam.

Bence bu tur sikayetleri sadece sirketi arayarak kisitlamayin.

Bunlari twitter gibi herkesin okuyabilecegi yerden oturakli bir sekilde ( yani sizi haksiz yere dusurmeyecek sekilde, kufursuz vs vs ) yazarak belirtin.

Şahsen smile adsl den 7 gündür aksiyon alamadığım bir olayı twitter sayfalarına şikayet ederek bu mudur hizmetiniz hiçbir yardım alamıyorum 7 gündür diyerek hallettim, anında telefonla aradılar ve ertesi güne hallettiler.

Twitter diyip geçmeyin milyonlarca kişi var ve arama sayfalarında isimleri yazıldığında şirketlere ait olumlu olumsuz herşey listeleniyor, bunu göze alamıyorlar.

Deneyin derim mutlaka..

Teyzesi defterdar olan fayton ile damda dolaşır...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Satıcı arkadaşlar varsa onlara uyarım 1 gün içinde gönderin kargolari ve hızlı gelmesini isteyen olursa asla kabul etmeyin. Sebebi 3d siz alışveriş yapılabiliyor siz malı gönderirsiniz adam sahte kimlikle kimin cc si ile alındı ise alır onu firmadan , sizin çektiğiniz paraya el konulur ve malinizdan olursunuz. Cc paylaşım yapılan bie platformda okudum n11 için

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birgaripaskbestesi
    birgaripaskbestesi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    lordvader89 bunu yazdı
    kazasker1 bunu yazdı
    lordvader89 bunu yazdı

ürünün linkini gönderebilir misin?

http://www.n11.com/ar860-arzum-bebbe-nem-ve-sicaklik-olcer-son-10-adet-P37948189

Neden istedin?

N11'de çalıştım bir süre. Şimdi de orada mağazam var vs. sadece ürünü satan kişiyi ve fiyatını merak ettim. Bizde 30 liraymış gel bizden al diyemeyeceğim :)

Hocam git BİM den al aynı ürün 9.95 TL ben aldım gayet iyi çalışıyor :) hala bütün BİM lerde de var bilgin olsun. Bulamazsan haber et van'dayım gönderirim ;)

gariplikten arta kalan zamanların yüksündürdüğü bir yalnızlık benimkisi... http://www.gezgin.web.tr
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek
    birgaripaskbestesi bunu yazdı
    lordvader89 bunu yazdı
    kazasker1 bunu yazdı
    lordvader89 bunu yazdı

ürünün linkini gönderebilir misin?

http://www.n11.com/ar860-arzum-bebbe-nem-ve-sicaklik-olcer-son-10-adet-P37948189

Neden istedin?

N11'de çalıştım bir süre. Şimdi de orada mağazam var vs. sadece ürünü satan kişiyi ve fiyatını merak ettim. Bizde 30 liraymış gel bizden al diyemeyeceğim :)

Hocam git BİM den al aynı ürün 9.95 TL ben aldım gayet iyi çalışıyor :) hala bütün BİM lerde de var bilgin olsun. Bulamazsan haber et van'dayım gönderirim ;)

Sağol :) Sorun ürünü temin edememekte değil, n11 gibi bir sitenin böyle basit bir sorunu çözememesinde. Bimeks mağazaya giderek sipariş ettim, ordaki görevli pazartesi elinizde olur dedi.  İnşallah Bimeksle ilgili bi konu açmam artık :)

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

Ebebek te 20tl idi oraya bak

İmzalamazsam ne olcak?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

onlar hatalıda sende hatalısın ama

acemi baba diyorum böylesine kusura bakmazsan

iş çocuk ve sağlık olunca internetten ne alıyorsun. git dükkana al gel.

ders olmuştur sanıyorum. en azından gereksiz birşey için öğrendin,

bir dahakine önemli bir durumda böyle yapmamış olursun. aslında tecrübe olmuş.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
Toplam Hit: 4207 Toplam Mesaj: 31