N95 - Iphone 3G - Samsung Omnia ?
-
merhaba elimde bir n95 var fakat bunu degistirecebilecegim iki telefon var sizde n95 kalsinmi veya digerlerinden birinimi alayim ?
-
birde iphone'a nasil program yukluyoruz
-
N95 siyah 8 gb kullaniyorum bence harikulade
-
kocaman o yuzden degistirmek istiyorum
-
tabiki de ayfon 3g ile değişeblme imkanın varsa değiş hocam. ayfona program yüklemeyi de şurdan bakabilirsin ; http://www.iphoneturkey.biz/2007/12/iphonea-program-kurmak.html
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
kocaman o yuzden degistirmek istiyorum
-----------------------------iphone veya omnia daha küçük sanıyorsan bir cetvel edin hocam.
-
kocaman uzunluk olarak degil kalin telefon
-
Sen iphone imkanın varsa durma al hocam dokunmatiğine hayran kalacaksın,program ve oyun desteğini bir gör hele binlerce asla sıkılmazsın.Ben kullandım bir dönem şimdi sattığıma yanıyorum bi daha alamıyorum :(oyun ve programın nasıl yükleneceği için yardımcı oluruz.
-
yok hocam birtanede iphone var zaten ekran bozuktu tamir ettirdimde nasil yeni seyler yukleniyor onu bilmiyorum
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
yok hocam birtanede iphone var zaten ekran bozuktu tamir ettirdimde nasil yeni seyler yukleniyor onu bilmiyorum
-----------------------------pm atıyorum sana sitenin adresini oradan bakarsın ne nasıl yapılırmış,reklam algılanmasın şimdi.
-
anlastik