N95 Kızak Problemi
-
arkadaşlar merhaba n95 telefon aldım ama kızağı kapatınca arama kapanmıyor dolayısıyla kontürler gidiyor internette araştırdım programı buldum fakat sertifika problemi hatası veriyor kızağı kapattığımda aramanın kapanması için başka bi yol bilen yada slidehangup.unsigned adlo programın sertifika hatası vermeyen hali varsa bizimle paylaşabilirmi şimdiden teşekkür ettim
-
abi bende 6280 var taş gibi işte kızağından tırsıyorum bişi olcak diye
Dayı nokianın sitesinden son yazılımını indir güncelle telefonunu sertifika problemi gider de kızak işini bilmem
edüt: ben gprs sertifika sandım pordon :)
http://www.nokia.com.tr/A4356061
-
hacı versiyondanmıdır eminmisin bozmayalım telefonu
-
DeFactorx bunu yazdı:
-----------------------------
kızakta sorun warsa yağ sürün :D
-----------------------------aha aha
kardeş sen nokia nın iletişim bölümüne yaz ertesi gün sana dönüyorlar telefonla
-
hacı telefonun öyle kızağı kapatırken aramanın kapanması ile ilgili bir özelliği yok zaten nokia yapılacak bi şey yok der
bu işlemi yapan program var bu programın sertifikalı hali yokmu kimsede bende var ama sertfikasız sertifikalı yapılabiliyor ama ben yapamadım varsa yapabilen göndereyim programı
-
heredotcomp bunu yazdı:
-----------------------------hacı telefonun öyle kızağı kapatırken aramanın kapanması ile ilgili bir özelliği yok zaten nokia yapılacak bi şey yok der
bu işlemi yapan program var bu programın sertifikalı hali yokmu kimsede bende var ama sertfikasız sertifikalı yapılabiliyor ama ben yapamadım varsa yapabilen göndereyim programı
-----------------------------kardeş benim 6280 de varsa senin n95 de hali hali olması lazım kayar kapak fonsiyonu olarak geçiyor bende
-
DJ_Alper bunu yazdı:
heredotcomp bunu yazdı:
-----------------------------hacı telefonun öyle kızağı kapatırken aramanın kapanması ile ilgili bir özelliği yok zaten nokia yapılacak bi şey yok der
-----------------------------kardeş benim 6280 de varsa senin n95 de hali hali olması lazım kayar kapak fonsiyonu olarak geçiyor bende
-----------------------------kardeş hangi bölümden giriyorsun menude yani
-
heredotcomp bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
heredotcomp bunu yazdı:
-----------------------------kardeş hangi bölümden giriyorsun menude yani
-----------------------------Ayarlar /ara (arama ayarları)/kayar kapak işlemi/
-
bu telefonda yok öle bi ayar işte problem de o ya
-
SonyEricsson rulz :))
-
heredotcomp bunu yazdı:
-----------------------------bu telefonda yok öle bi ayar işte problem de o ya
-----------------------------açacaksın kullanma klavizinin son sayfalarını alfabetik sıraya göre özellikler var bulacaksın k yi bakacaksın kayar kapağa alıp okiyacaksın
yok olma ihtimali yok :) eğer yoksa çok gülerim..:)