N95 Nasıl?
-
n95 kullanan varsa bilir. Buhafta içinde n95 almayı düşünüyorum. Tbtden bilgi alıyım dedim
-
n95 iyidir hoştur ama biraz kalastır hacı be. ona vereceğin paraya daha güzel alet alırsın derim.
-
MMB bunu yazdı:
-----------------------------
n95 iyidir hoştur ama biraz kalastır hacı be. ona vereceğin paraya daha güzel alet alırsın derim.
kalastırdan kastın _? -
0 mı alcan 2. elmi
-
eski telefonum, guzeldir resim falan cekmedigim icin bilmiyorum ama wifisi gucluydu sesi guzel cikiyordu. iphone var suan ama n95 daha iyiydi
-
nidafilm bunu yazdı:
MMB bunu yazdı:
kalastırdan kastın _?
kalın :| -
-
nidafilm bunu yazdı:
n95 kullanan varsa bilir. Buhafta içinde n95 almayı düşünüyorum. Tbtden bilgi alıyım dedim
-----------------------------n95 iyidir kamera netliği 5 megapiksel ve hoşuna gidiyor.bundan sonrada kendi kendine diyorsun ulan arkadaş 5 mp den aşağı tel almam
wifi olayı hoşuna gidiyor ama bir süre sonra çözünürlük ve bellek olayı can sıkmaya başlıyor.bellek yetersiz n95 te .şöyle bir sindire sindire netin zevkini çıkarmak varken.tam bu sırada opera mini imdadına yetişiyor.ondada ikide bir sayfa büyüt sayfa küçült derken sıkıyor
senin anlayacağın olabildiğince büyük ekranlı çözünürlüğü büyük tel al.kamera netliği 5mp den aşağı olmamalı.bellek ram dediğimiz yani 256 512 mb vs oln telefonlar var şimdi.birde şarj süresni hesaba kat çünkü tam nette birşeyler yaparken yada konuşurken zınk diye şarj bitiveriyor bu özellikli telefonlarda
yok böyle özellikli tel istemem dersen git al normal bir tel oda işini görür.illede özellikli alcam dersen,I-phone dene salak tellere hiç bakma boşuna para kaptırma
androidlere bak htc v.s incele iyice işine gelirse al nokianın bile imajı sarsılmaya başladı.yazılım kısıtlama gibi olaylara başlayınca nokianın popülerliği azalmaya başladı
-
nidafilm bunu yazdı:
@ archair23 - 0
@MMB - o yüzden seviyorum zaten n95i :D
-----------------------------N97 Al Hoca.Ben Memnum Sorun Yok suan İçin.
-
Güzel telefon fotoğraf çok güzel çekiliyor karizmatik bir yapısı var
-
internettende yaptığım bazı araştırmalar eşliğinde kesin olarak n95 alma kararına vardım