N99i Kırıldı!.Çin"De Oturan Mürid Aranıyor!!!
-
bugün bi hayvanlık yapıp telefonun ekranını kırdım
dokunmatik olan ekran artık hiç bi işe yaramıor
çevrede b ka çyere sordum dediler yedek parçası yok
bi adam dedi
çine gönderirim 3 güdne gelir
100 ytl veririsin
dedim çine yollancaksa ben de yollarım
bi ara biri çine gidiordu ne oldu gitti mi?
not:teldeki dandiklikten değil tamamen benim kişisel hayvanlığımdan dolayı tel zarar görmüştür :)
-
imran bilmem kaç gidecekti ama gitti geldi galiba..
sen en iyisi o adama ver :D 100 ytl iyi demiş gene, bence onu gönderip sıfır bi tane çin malı getirtir , öyle daha ucuza gelir :D
-
imren gitcekti gittimi bilmiyorum pm at
yada gitmiyecekti milleti yiyordu :)
-
imren gitcekti gittimi bilmiyorum pm at
yada gitmiyecekti milleti yiyordu :)
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------imran bilmem kaç gidecekti ama gitti geldi galiba..
sen en iyisi o adama ver :D 100 ytl iyi demiş gene, bence onu gönderip sıfır bi tane çin malı getirtir , öyle daha ucuza gelir :D
-----------------------------cold cum bebeeem sana o kadar şevkat gösterdim karşılığında ablana cin malı bi telefon alırsın demi 100 ytlye ?
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------imran bilmem kaç gidecekti ama gitti geldi galiba..
-----------------------------sıfırı 200 ytl o yüzden düşünüorum ne yapsam die :D
peki ben direkt yollasam fabrikadan geri gelemz dimi :D
-
:D n 99 mu ne zaman aldın sen onu ya ayrıca şeyi merak ettim nasıl bir ahyvanlık ile kırdın onu :d
-
sen biraz daha araştır adam ayak yapıyor olabilir.
-
Çöpe At =) Çünki Telefondan Fazla Para İsterler..)
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------
Çöpe At =) Çünki Telefondan Fazla Para İsterler..)
-----------------------------konuyu okumadan yorum yapma :@
-
bence telefoncunun işinde bbi bokluk var...
telefondan parça vs... çarpa bilir. dikkat et. çin 1000 km lik bi mesafe değil nası kısa sürede gelmesini beklersinki?..