N99i2 İçin Oyun & Program
-
başlıktada yazıldığı gibi oyun ya da program arıyorum n99i2 için :) bir arkadaşımın telefonu.. telefon baya bi güzel (çakma tabii)
Jar ve sis uygulamaları desteklemedi... acaba başka ne yapabilirim.. elinde buna benzer telefon olan var mı ve bu sorun için çözüm yolu nedir?
-
benimde bi arkadaşta var, program oyun tema vs hiçbişi almıyor. tv özelliği güzel ama
-
aynen n99i de desteklemedi
pda programlarını desteklior mu bi baksana
@FOXXLY
kesin al :D
-
off :/ hafta sonuna alcam bu tel den inş hiç bişi çalıştırmamazlık yapmaz :D
-
arkadaşlar dediim gibi, hiç bi uygulama yüklenmiyor. ben bizzat inceledim arkadaşta, mp3 falan dinlersiniz video seyredersiniz, tv tuneri var, tv seyredersiniz bu kadar. öyle kendine has programı falan yok yani. neyse ben kapatıyom,..
-
tel yeni çıktı, acaba onun için özel oyunlar üretilmeyecek mi?
Özellikte java uygulamarı desteklendiği söyleniyor ama çalışmıyor.. yani hiç bi uygulama çalıştırmayacak olanlar için iyi :) çakmaların ses ve görüntü kalitesi berbat :)
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------tel yeni çıktı, acaba onun için özel oyunlar üretilmeyecek mi?
Özellikte java uygulamarı desteklendiği söyleniyor ama çalışmıyor.. yani hiç bi uygulama çalıştırmayacak olanlar için iyi :) çakmaların ses ve görüntü kalitesi berbat :)
-----------------------------kesinlikel kınıyorum
bana o kadar ses çıkaran 200 ytllik tel göster
bana dokunmatik ekranlı 200 ytlye tel göster
bana lcd ekran tv göster 200 ytl ye
dayı bilip bilmeden yazma lütfen!!!
-
niye sinirlendin anlamadım, çinlilerle bi akrabalık falan mı var?
Ben sadece gözlediklerimi söyledim.. görüntü ve ses kalitesi iyi değil.. Görünen köy klavuz istemez.. Bir XPressMusic 5300 kadar iyi ses çıkartmıyor.. Yani bu telefonda çift hoparlör var deniliyor ama ses normal bi telden fazla çıkmıyor
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------niye sinirlendin anlamadım, çinlilerle bi akrabalık falan mı var?
Ben sadece gözlediklerimi söyledim.. görüntü ve ses kalitesi iyi değil.. Görünen köy klavuz istemez.. Bir XPressMusic 5300 kadar iyi ses çıkartmıyor.. Yani bu telefonda çift hoparlör var deniliyor ama ses normal bi telden fazla çıkmıyor
-----------------------------sadece milleti caydırıorsun
millet o yorumu gördükten sonra o teli almaz gidipte 1000 ytl ye nokia alır
sonra da piaysada 1.000 ytl eksililr
halbuki adam 200 ytl ye o teli alsa
800 ytl yide piaysada harcasa (giyim,yiyecek,kitap vs vs)alsada piyasa canlansa
dediğim gibi ses kalitesi mükemmel
sadece ufak tefek şeylerde hata var onlarıda versiyon yükseltmeyle halledebilicez (yakında)
-
hoca ben yalan söylemem.. ne gördüysem onu söylerim.. adamalr çakma alıp da hayal kırıklığına uğramaktansa bilerek almaları daha iyidir!
arkadaş yanımdan kalkıp gitmezseydi, telde çalan parçayı kaydedip yollarım, o zaman insanlarda anlar..
ben objektifim :)
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------hoca ben yalan söylemem.. ne gördüysem onu söylerim.. adamalr çakma alıp da hayal kırıklığına uğramaktansa bilerek almaları daha iyidir!
arkadaş yanımdan kalkıp gitmezseydi, telde çalan parçayı kaydedip yollarım, o zaman insanlarda anlar..
ben objektifim :)
-----------------------------dayı n99i süper ses kalitesi var senle tartışmıorum bile