folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nakit Sıkıntısı

Nakit Sıkıntısı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek

arkadaşlar selçuk üniversitesinde öğrenciyim kredi karti kira vs acayip daraldım 500 lira para lazım ve acele birkaç güne kadar. konyadayım neler

önerirsiniz direk kredi veren

bankalar varmıdır bildiğiniz?

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

her zaman şunu söylemişimdir borç borçla kapanmaz akrabalarınla yakınlarınla görüş derim

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

Elimde o miktar olsa 1 ay içinde ödemek koşulu ile verebilirdim ben hocam. 500 liralık kredi veriliyor mudur ki

since 2005 // tbt
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek

yok hoca bnm durumu kurtarmam lazım zaten para sıkıntım yok temmuzda geri ödicem şuan için acil yani

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

kredi kartı al card finans go 200 lira nakit çekime faiz vermiyo iki ay 300 ünü nasıl halledersin bilmem :| şahsen bende eve gidemedim daha :D 

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    edüt
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emre_gss
    emre_gss's avatar
    Erkek

tarzan bunu yazdı:
    -----------------------------

kredi kartı al card finans go 200 lira nakit çekime faiz vermiyo iki ay 300 ünü nasıl halledersin bilmem :| şahsen bende eve gidemedim daha :D 

bende go kart var... ağzına sıçtım akrtın.. 750 limit i ödüyemedm..1000 oldu..halada bi bok oluo..arıolar..85 taksitle ödeyn bari dioalr..tamm diyorum..onuda ödüyemiorm..o akdar boktan durum..bankaya bulaşmayın.. :S..akrabalrdan 50 100 iste..birini ara kapat diğerini ara..hemen toplanıyor..bide ben başka şehirde olduumdan üni dolayısı ile her akraba yardım ediyor..saolsunlar..bazen aç bırakıolar..burdan onlara sesleniorm..nankör değilim ama yetmior ulan burda hayat zor :) (ist)

yorgun senarist .]
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

emre_gss bunu yazdı:

tarzan bunu yazdı:

bende go kart var... ağzına sıçtım akrtın.. 750 limit i ödüyemedm..1000 oldu..halada bi bok oluo..arıolar..85 taksitle ödeyn bari dioalr..tamm diyorum..onuda ödüyemiorm..o akdar boktan durum..bankaya bulaşmayın.. :S..akrabalrdan 50 100 iste..birini ara kapat diğerini ara..hemen toplanıyor..bide ben başka şehirde olduumdan üni dolayısı ile her akraba yardım ediyor..saolsunlar..bazen aç bırakıolar..burdan onlara sesleniorm..nankör değilim ama yetmior ulan burda hayat zor :) (ist)

Bende okuldayken 4 kartı birden idare ediyordum... Ama nasıl idare ediyordum anlamadım gitti...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

acil durumda kullanılır kk başka çare yoksa yani.. zırta pırta çekersen ödeyemezsin tabi.. bende de 1000 limitli var bendekinin borcu neden 60 lira :| bilinçli olunca kullanılmaz diye bişey yok.. 

adamın kafası o kadar çalışıyodur heralde iki ay ödemezse faiz bineceğini kestiremiyosa kullanmaz bu kadar basit :)

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KingOfTheAngel
    KingOfTheAngel's avatar
    Erkek

benim elektrik faturası aidat fln dayandı kapıya sadece kirayı verdim bütünleme sınAVIM vardı onu bile beklemeden kaçıyorum istanbula öğrencilik zor be kardeşim... 

BENDEN NE KÖY OLUR NE KASABA BENDEN OLSA OLSA MEMLEKET OLUR MEMLEKET...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

Bir kaç günde çıkıyor kredi git sağlam bir kefil ile 3 4 bankaya başvur birinden biri olur ama kefilin maaşlı sigortalı biri olsun

Toplam Hit: 1805 Toplam Mesaj: 12