Nakit Sıkıntısı
-
arkadaşlar selçuk üniversitesinde öğrenciyim kredi karti kira vs acayip daraldım 500 lira para lazım ve acele birkaç güne kadar. konyadayım neler
önerirsiniz direk kredi veren
bankalar varmıdır bildiğiniz?
-
her zaman şunu söylemişimdir borç borçla kapanmaz akrabalarınla yakınlarınla görüş derim
-
Elimde o miktar olsa 1 ay içinde ödemek koşulu ile verebilirdim ben hocam. 500 liralık kredi veriliyor mudur ki
-
yok hoca bnm durumu kurtarmam lazım zaten para sıkıntım yok temmuzda geri ödicem şuan için acil yani
-
kredi kartı al card finans go 200 lira nakit çekime faiz vermiyo iki ay 300 ünü nasıl halledersin bilmem :| şahsen bende eve gidemedim daha :D
-
edüt
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------
kredi kartı al card finans go 200 lira nakit çekime faiz vermiyo iki ay 300 ünü nasıl halledersin bilmem :| şahsen bende eve gidemedim daha :D
bende go kart var... ağzına sıçtım akrtın.. 750 limit i ödüyemedm..1000 oldu..halada bi bok oluo..arıolar..85 taksitle ödeyn bari dioalr..tamm diyorum..onuda ödüyemiorm..o akdar boktan durum..bankaya bulaşmayın.. :S..akrabalrdan 50 100 iste..birini ara kapat diğerini ara..hemen toplanıyor..bide ben başka şehirde olduumdan üni dolayısı ile her akraba yardım ediyor..saolsunlar..bazen aç bırakıolar..burdan onlara sesleniorm..nankör değilim ama yetmior ulan burda hayat zor :) (ist) -
emre_gss bunu yazdı:
tarzan bunu yazdı:
bende go kart var... ağzına sıçtım akrtın.. 750 limit i ödüyemedm..1000 oldu..halada bi bok oluo..arıolar..85 taksitle ödeyn bari dioalr..tamm diyorum..onuda ödüyemiorm..o akdar boktan durum..bankaya bulaşmayın.. :S..akrabalrdan 50 100 iste..birini ara kapat diğerini ara..hemen toplanıyor..bide ben başka şehirde olduumdan üni dolayısı ile her akraba yardım ediyor..saolsunlar..bazen aç bırakıolar..burdan onlara sesleniorm..nankör değilim ama yetmior ulan burda hayat zor :) (ist)
-----------------------------Bende okuldayken 4 kartı birden idare ediyordum... Ama nasıl idare ediyordum anlamadım gitti...
-
acil durumda kullanılır kk başka çare yoksa yani.. zırta pırta çekersen ödeyemezsin tabi.. bende de 1000 limitli var bendekinin borcu neden 60 lira :| bilinçli olunca kullanılmaz diye bişey yok..
adamın kafası o kadar çalışıyodur heralde iki ay ödemezse faiz bineceğini kestiremiyosa kullanmaz bu kadar basit :)
-
benim elektrik faturası aidat fln dayandı kapıya sadece kirayı verdim bütünleme sınAVIM vardı onu bile beklemeden kaçıyorum istanbula öğrencilik zor be kardeşim...
-
Bir kaç günde çıkıyor kredi git sağlam bir kefil ile 3 4 bankaya başvur birinden biri olur ama kefilin maaşlı sigortalı biri olsun