Namecheap

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

merhaba arkadaşlar,

domain almak için namecheap.com'u düşünüyorum. aranızda namecheap.com kullanan var mı?  bu firmayı önerir misiniz?

enjoy i'm vaccinated
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    smok3
    smok3's avatar
    Erkek
    ben kullanıyorum.herhangi bir problemle karşılaşmadım.tavsiye ederim yani.hem paypal ile ödeme yapabilirsin...

never say never...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek
    kimlik doğrulama için fax yollama falan yok değil mi? bir de transfer olaylarında ekstra bir ücret talep ediyor mu?

enjoy i'm vaccinated
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    smok3
    smok3's avatar
    Erkek

kredi kartıyla işlem yapmadığım için kimlik doğrulama olayının olup olmadığını bilmiyoru ama paypal kabul ettiklerine göre öyle birşey yoktur heralde.

bir de transfer olaylarında ekstra bir ücret talep ediyor mu?

transfer için ücret almayan firma görmedim ben..

never say never...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

hocam ben kredi kartıyla almak istiyorum, kredi kartı benim üstüme ama alan kişi adına gerçek kimliğimi yazmak istemiyorum bu yüzden sormuştum. teşekkür ederim.

edit: sormayı unuttum, hangi durumlarda hesabımızı iptal edebiliyor?

mesela ben bilgilerimi personal olarak kaydetsem, siteyi de kişisel site olarak kursam. sonra bunu business'e çevirsem, siteyi de ticaret sitesi haline döndersem böyle bir durumda yaptırım uygulayabiliyor mu?

enjoy i'm vaccinated
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    smok3
    smok3's avatar
    Erkek
    Fatih bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam ben kredi kartıyla almak istiyorum, kredi kartı benim üstüme ama alan kişi adına gerçek kimliğimi yazmak istemiyorum bu yüzden sormuştum. teşekkür ederim.

edit: sormayı unuttum, hangi durumlarda hesabımızı iptal edebiliyor?

mesela ben bilgilerimi personal olarak kaydetsem, siteyi de kişisel site olarak kursam. sonra bunu business'e çevirsem, siteyi de ticaret sitesi haline döndersem böyle bir durumda yaptırım uygulayabiliyor mu?

neden öyle bişey olsunki?parasını verdikten sonra ister ticari ister kişisel site açarsın.. 

never say never...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

walla bunların işi belli olmaz. bir evi kiralarken tek kişi kullanacağım deyip de bir süre sonra sülaleni doldurursan veyahut çocuk yok deyip bir süre sonra eve çocuk gelirse ev sahibi bu olaydan fazlasıyla kıl kapar. bende bu işi biraz onunla kıyasladım. böyle bir şey yoksa iyi,  tekrar teşekkür ederim.

enjoy i'm vaccinated
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

sonunda namecheap'ten almaya karar verdim ama üye olurken şöyle bir uyarı çıktı. burda ne yazdığını söyleyebilir misiniz?

Dear Customer,

For security reasons we are using some policies that restricted you from signing up
    now on this website. Reasons might include but not limited to

• Using Anonymous Proxy
    • Restricted IP Address
    • Invalid referral information e.t.c.,

If you using an anonymous proxy server, please access the site directly to signup
    without these issues. Also, if you have typed the address directly into your browsers
    address bar, please consider clicking on the 'Login' link on top and then choosing
    'Sign up for a free account link'.

It is also certainly possible for you to sign-up for an account by contacting us. Please
    send us an e-mail with your Name and contact information, and we will try to setup
    an account for you as soon as possible.

We are very sorry for the inconvenience.

enjoy i'm vaccinated
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    Fatih bunu yazdı:

sonunda namecheap'ten almaya karar verdim ama üye olurken şöyle bir uyarı çıktı. burda ne yazdığını söyleyebilir misiniz?

Dear Customer,

For security reasons we are using some policies that restricted you from signing up
    now on this website. Reasons might include but not limited to

• Using Anonymous Proxy
    • Restricted IP Address
    • Invalid referral information e.t.c.,

If you using an anonymous proxy server, please access the site directly to signup
    without these issues. Also, if you have typed the address directly into your browsers
    address bar, please consider clicking on the 'Login' link on top and then choosing
    'Sign up for a free account link'.

It is also certainly possible for you to sign-up for an account by contacting us. Please
    send us an e-mail with your Name and contact information, and we will try to setup
    an account for you as soon as possible.

We are very sorry for the inconvenience.

1. proxy kullanırken alamassın kardeşım git normal ip inle gel

2. ???

3. "yanlış bilgi girdin" diyebiliriz vb.

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    kendi kredi kartın la alacıgına eminmisin? :)

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

1. proxy kullanırken alamassın kardeşım git normal ip inle gel

2. ???

3. "yanlış bilgi girdin" diyebiliriz vb.

Ne proxy kullanıyorum ne de yanlış bilgi girdim. Bu daha sign up aşaması, aşağıdaki adresten üye olmaya çalışıyorum ama yukardaki uyarıyı veriyor işte. http://www.namecheap.com/signup.aspx 

enjoy i'm vaccinated
Toplam Hit: 3183 Toplam Mesaj: 12