Nargile (Alınık)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek

beyler kafaya koydum bi nargile alıcam ama nerden bulabilirim?

bu işlerle uğraşan yada tanıdığı olan varsa bi şettiriverin =)  manisada bulunan yer var mıdır? yoksa izmirde nerden bulcaz?

burda bi nargile 5-20 ytl arası :D alıcam 30-40 lık dandirik bi nargile kömür mömür ayarlıcam kendim içicem aq :D 

punto cero
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

hoca onun zevki ortamdaki muhabbetindedir.

yanlız zonguldaklı olsaydın ayarlardık bseyler

edit:Ne keyif adamsınız amq:D

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Focal
    Focal's avatar
    Erkek
    hoca nargile alamaya giderken yanına mıktatısda al :D bakır dié yuttururlar ßize yutturdular :D mıktanısda bakır tutmaz ama dandiginde tutar haberin olsunda :P
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek
    hacı bakır olmayınca noluyo :D olunca noluyo :P ben keyfime bakıcam 

punto cero
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Focal
    Focal's avatar
    Erkek
    bakır olmaynca paslanioR :D suyu koydugun yerde hep pas oluyor :S acaip oluyor saten istanbuldaki kapali carsıdaki 20ytl sahte 25-30ytl bakır olanından bence bakır al uzun süre kullan birde hortumuna dikkat et cogu dandik oluo sap kısmı plasdik olanlarindan al onlar daha dayanıklıdır öbür türleri kartondan yapiorlar.. birde nargile demiri ile hortumun birlesdigi kısma cok iyi baq icne ve dandik olmasin sok tak sök tak yaparken cıkıyor..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi
    valla ben gecen gun bi arkadasıma aldım ama istanbuldan böle kocaman bildiin nargilecidekinden 300 dolardı da tursitik oldunu belirttimiz için we yurtsına cıkcak bi damgansı bişii olduu için o fiyat olabilir istanbul tophaneden aldık..

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abendrot
    Abendrot's avatar
    Erkek
    hacı ben nargileciyim babamlar imalatını yapar o işin..azcık parana kıy üstü döküm altı cam büyük boy al bitane..battal boy deriz full döküm değil ama suyu koyduğun yeri görmen önemli..üstüne bide iran yada suriye tütünü orjinal..deme keyfine..istanbul olsaydı bizden al dicektimde :D he cok para bulursan al bitane şerbetlik nargile büyük süperdir tam nargile odur işte..

Ode To Melancholy.. Acı Ve Şarap..Verebileceğin En Ölümlü Tadı Ver Bana!..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek

Sufi bunu yazdı:
    -----------------------------
    hacı ben nargileciyim babamlar imalatını yapar o işin..azcık parana kıy üstü döküm altı cam büyük boy al bitane..battal boy deriz full döküm değil ama suyu koyduğun yeri görmen önemli..üstüne bide iran yada suriye tütünü orjinal..deme keyfine..istanbul olsaydı bizden al dicektimde :D he cok para bulursan al bitane şerbetlik nargile büyük süperdir tam nargile odur işte..

dai sizde ne kadar ki fiyatları? bi fikir verde ona göre şettirelim :P  sizin iş ne diye geçio nargileci die mi yoksa başka adı var mı? 

punto cero
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TRTC34
    TRTC34's avatar
    Erkek

Sufi bunu yazdı:
    Sufi USA da hediyelik magazamiz var nargile ile ilgileniyoruz .

Ticari acidan bana e-mail atarmisin blockvictor@hotmail.com

Chicagoan TRTC34
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek
    İstanbuldaysan fiyat performans açısından en iyi yer süleymaniye caminin orasıdır. Orada trafiğe kapalı bir sokak var, orada çok kaliteli olarak uygun fiyata bulabilirsin.

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abendrot
    Abendrot's avatar
    Erkek
    hacı bak çok güzel bi nargile sana 40-50 civarına patlar max.. ama ben istanbulda değilim şu an..bu yüzden sana gönderemem yani cok masraflı olur zaten sen izmirden bulursun..büyük ihtimal izmirde görürsen bizim marka sultan nargiledir güzel markalar olarak kaya nargile ile esen nargile var..daha ucuz bşi güzel istiosan işte 30-40 arası yine bulursun..ama derimki bi kere al sağlam al..

Ode To Melancholy.. Acı Ve Şarap..Verebileceğin En Ölümlü Tadı Ver Bana!..
Toplam Hit: 7922 Toplam Mesaj: 30