Nargile Tütünü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek

Hocalar nargile işine bulaştık bizde biraderle, evde carbon kömür ve nargile tütünü ne önerirsiniz ?

-
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayForFree
    PlayForFree's avatar
    Erkek

Yıllar sonra bende bulaştım hocam, 1-2 aydır düzenli içiyorum.

kömür olarak kesinlikle one nation öneriyorum,

tütün olarak paketli tekel tütünleri çok kötü, aroması çok az. Tütüncüye derdimi anlattım nargile cafelerine verdiği bi tütünü verdi, etiketsiz ismi izmir fantastik miydi izmir romantik miydi neydi hatırlamıyorum ama big babol sakız aromasına benziyor bayağı beğendim.

Eskiden al fakher nakla felan vardı şimdi bulunuyor mu bilmiyorum, bi çiftt elma anason olsaydı sarardı aslında :)

profesyonel kahveci?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suiQast54
    suiQast54's avatar
    Erkek

Sakarya.(General ve yaģverleri)

X
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Bende yıllar sonra 6 aydır balkonda haftada bi türüyorum. Bende eski zamanda bulduğum el faker veya naklah ı bulabilir miyiz diye merak ediyorum.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaDCouRaGe
    MaDCouRaGe's avatar
    Erkek

Uzun aradan sonra bende haftada bir olarak geri döndüm bu aralar.
    Eski tütünleri bende arıyorum ama piyasada bulmak çok zor.Özellikle eski orjinal Nakhla bulmak bayağı güç bir durum.Yurtdışında mısırda buldum en son duty free de vardı.

Sanırım biz eskidik,artık aromalar markalar da yenilenmiş gibi duruyor

NORMALİDE BİZİ BULMAZ Kİ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gvn666
    gvn666's avatar
    Erkek

Merhaba,

Dubaide 2.5 yıl yaşadıktan sonra, yaklaşık 4 yıl istanbul maltepede nargile cafe işi yaptım.

15 yıldır düzenli son 5 yıldır günde 1 minimum olmak üzere düzenli içiyorum.

Profesyonel çelik setler kullanıyorum rusyadan yada türkiyede kaliteli bu işi yapan 2-3 arkadaş var onlardan şişe ve vb ihtiyaclarımı karşılıyorum.

Tütün içinde dubaideki kontaklarla gel git yaparken El Fakeer fabrikadan orjinal getirttiğim tütünlerle burda kendi karışımlarımı yapıp kendime eşe dosta veriyorum.

Şuanda piyadaki kalorisi en stabil olan kömürleri kullanmaya çalışıyorum.

Nargilenin en öenmli parçası Lüle bunun içinde Quasar kullanıyorum.

Tütün isteyen olursa karışıp yapıp satıyorum eşe dosta çok yüklü olmamak koşuluyla 250-500 gr lık karışımlar yollarım.

Lakin fiyatları adalya, şerbetçi yada tekel ürünleri gibi düşünmeyin.

Orjinal El Fakeer tütünün kg fiyatı şuan için 50-60 dolar seviyelerinde.

Altına bulduklarınız çerli çöplü, otlu saplı yerli karıştırılmış seyreltilmiş şerbet basılmış ürünlerdir.

..::GVN::..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

Valla hocam ben her akşam en az 1 kafa yapıyorum ama Türkiye'de kaliteli tütün bulmak kerhanede bakire bulmak kadar zor maalesef. Kaliteli olanlar müthiş pahalıya satılıyor. Ben Mısır'dan getirtiyorum Nakhla Capuccino, Mazaya Limon ve Üzüm, Al-Fakher Çift Elma vs. fiyatları uygun ama kişi başı 2 kg çıkarmaya bile surat yapıyor gümrük elemanları. Kömür olarak one nation iyidir, lüle quasar iyidir çakması da bol tabi ona dikkat. Bol dumanlar..

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

teneke kutulu jibiar - dejavu dan kadıköy-beşiktaş civarında varsa bildiğiniz alırım

tütün olarak şuan adalya birkaç çeşidi var yurtdışındna arkadaş freeshoptan almıştı türkiyedekilerin aroması az diyorlardı

kömür olarak kefo gold kullanıyordum uzunca bir süre.

dediğiniz one nationa bir bakayım 

birde artık folyo-kil lüle ile uğraşılmıyor ya cam-közlük şeklinde kullanıyordun 

çakma kaloud lüle - közlük şeklinde.

wert tarafından 11/Eyl/25 23:07 tarihinde düzenlenmiştir

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

tütün konusunda sıkıntı yaşayan varsa özelden ulaşsın, numara paylaşayım.

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek

Adalya 01/02 ürünlerini kullanıyorum genelde hafif geliyor bana ağır içemiyorm. hafif güzel tatlı aromalı şeyler arıyorum ama bulamadım fazla değişik tütün deneyince bulantı  baş ağrısı yapıyor.

Her yarın geriye kalan hayatımızın ilk günü....
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

Dubai ya da Mısır'dan al-fakher çift elma getirebilecek varsa lütfen bana ulaşsın

since 2005 // tbt
Toplam Hit: 958 Toplam Mesaj: 16
nargile