Naruto (Shippuuden)
-
Renkler ve zevkler tartışılmazmış benim ilk izlediğim anime narutoydu çok ta keyifli sıkılmadan izliyordum,izliyorum.
-
Ben hayatımda 2-3 tane anime izledim galiba.
1.si Hellsingdi 2. devil may cry (oyunlardan) 3. high school'lu bişiydi. Korku değil komik neşeli eğlenceli birşeydi.
Naruto ilginç geliyor ama, çok uzun.
-
Holyzone bunu yazdı:
-----------------------------223e kadar gelip akabinde art arda gelen fillerlar vesilesiyle ara vermiştim, bugün yeniden başladım 250.bölüm geldim ve müthiş devam ediyor.
Naruto'yu henüz izlememiş olanlar varsa, büyük bir hata yaptıklarını bir kez daha buradan belirtmek istiyorum..İyi seyirler!
bu arada fillerlara da dikkat
List of filler episodes
057-071
090-112
144-151
170-171
176-196
223-242
257-260
-----------------------------hoca elinde tamamı var ise acaba uygun ücretle gönderme şansınız var mı?
-
Animeleri kesinlikle japonca izleyin. Ingilizceniz varsa ingilizce altyazili izleyin
-
Hacı nerden başlıyoruz :D
Torrent link var mı özellikle zamunda :p
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------Hacı nerden başlıyoruz :D
Torrent link var mı özellikle zamunda :p
-----------------------------Zamunda da vardı hocam
-
gardaş izlerken iyi güzel hadi filleri de atladın ya sonra haftalık beklemek dünyanın en mal işi ya 2-3 haftada yüzlerce bölüm izleyip sonra her hafta tek tek bölüm beklemek çok zor bence bitmesini bekleyin kaç yıl sürdüğü önemli değil eğer bilmezsen umursamazsında zaten.
-
dogrudur reyiz herkesin düşüncesi kendine tabiki. ama savaş sahnelerine bakıyosun adam bi yumruk yiyo surat pizza hamuruna dönüyor, hikaye prim yapmak için o kadar agırdan gidiyoki o konuya girmiyorum bile. yazarı olan adam röpörtajda sırf hayranları kızmasın diye saske denen jastin bibır çakması elemana power up veriyor ve üstüne öldüremiyor. herneyse hikaye buglarla dolu kısaca. benim görüşüm ilk bölümleri arıyor insan o mantıga dayalı şeyler felan herşey tek bi harekete bakar gibi. şimdi öbür karakterler arkaplanda hep. hele göz jutsuları kadar buglu bişey yok. noldu hyugaya... neyse arkadaşlar iyi seyirler size keyfinizi kaçırmayayım bende her hafta takip ediyorum ama animesini değil mangasını 400 bölüm okuduk bitsin bari diye
-
http://www.youtube.com/watch?v=tb79tnTRFt4
en güzel sahnelerden birisi
-
manga olayı ne oluyor?