Nasıl Adam Olunur ?
-
kroo bunu yazdı:
-----------------------------bu yaştan sonra nah olursun :D
kardan adam olur senden adam olmaz
---------------------------koptum hocam ;-)))
-
emrah_melenkolia bunu yazdı:
-----------------------------
huyuna git ne derse he de :)
he diye diye hayatımı mikti yok artık he me demicem hep tamam baba Dedim olmadı yine aynı yine aynı Sen Adam olmassın Kelimesi kullanıyor.. -
aga eğer maddi durumun yerinde ise babana balı deilsen özgürsün sen artık çek git yanından kafa tut ne bilim işte :|
-
uslu sözü dinlersen.. başına buyruk olmazsan.. arkadaş çevrene uymazsan emin ol adam olmasanda hayatın düzne girer
-
Adamlık, bir başkasının seni o seviyede görmesiyle karar verip, ölçübileceği bir olgu değildir.
Günümüzde bu sıfatı taşıyıpta, ''A'' bendini oturtamamış insanları görmek mümkün.
Paran varsa ''BEY'' olursun, bu da seni adam yapar.
-
0wnerless bunu yazdı:
aga eğer maddi durumun yerinde ise babana balı deilsen özgürsün sen artık çek git yanından kafa tut ne bilim işte :|
kanlı bıcaklı olduk 1 ay oglum canım ilk Efladım dedi yine 1 ay sonra basladı Senden Adam olmaz Demeye. adam bozuk plak giBi takılmış ya nasıl kurtarıcam :( -
Swool bunu yazdı:
-----------------------------Adamlık, bir başkasının seni o seviyede görmesiyle karar verip, ölçübileceği bir olgu değildir.
Günümüzde bu sıfatı taşıyıpta, ''A'' bendini oturtamamış insanları görmek mümkün.
bu lafa katılmamak elde değil -
emrah_melenkolia bunu yazdı:
huyuna git ne derse he de :)
-----------------------------bence de en mantiklisi.
-
Lathedarkman bunu yazdı:
-----------------------------Swool bunu yazdı:
-----------------------------Adamlık, bir başkasının seni o seviyede görmesiyle karar verip, ölçübileceği bir olgu değildir.
katılıyorumda nereye kadar ?
bu lafa katılmamak elde değil
----------------------------- -
caves bunu yazdı:
bunun kitabı Falan varmı
-----------------------------var tabi olmaz mı:D
Erdal Demirkıran "Adam dediğin benim gibi olur"