Nasıl Birisi Olmak İsterdiniz ?
-
Para isterdim ama fazlasına lüzum yok..Mutlu ve sağlıklı olmak,sevdiklerimle olmak isterim..Karnım doysun yeter,paranın fazlasını istemem..
-
dünyanın amına koymak isterdim....
-
eski günleri isterdim..
-
ne olmak istediğimi hiç düşünmedim hacı... Evet acı ama öyle.
-
ailemin çevremin yüzünü kara çıkarmayan biri olmak isterdim yeterli.
-
elimi bi işe attığımda düzgün yapmak isterdim. her şeyden biraz değil bir şeyden çok iyi anlamak isterdim. hayallerimde
ki gibi yaşamak isterdim :) nedir o hayaller. bir minicooper la istanbul sokaklarında gezmek ve yanımda sevdiğim ama
benim olmayan aslada benim olmayacak kızı isterdim :((
-
huzur sahibi olmak isterdim .
bi de 67 mustang : D
-
para puL geçici . . süper sağLıkLı yaşamak ve deLikanLı adamLarLa hayatıma devam etmek isterdim . . yanımda deLikanLı bi adam oLsun aç kaLim . . koLpa insanLardan çok bıktım be
-
zaten yeterince manyakça komplo teorileri üretiyorum bi yenisini üretmek istemiyorum :D ama en çok yapmak istediğim şey. tbmm yi basıp tüm siyasetçileri sadece belli bi kesimi değil hepsinin kellesini gövdesinden ayırmak. bunu yaparken yavşak yavşak gülmek isterim :D
-
insanların sonradan pişman olacakları şeyleri yapmamalarını sağlamak isterdim.ve bütün insanların gerçekleri görmelerini ve ona göre davranmalarını sağlardım.kendim için de birazcık para,çok değil.