Nasıl Birisiniz ?
-
Evet Arkadaşlar konu baslıgında belittigim gibi bugun bana gelen mail i sizlerle paylaşmak istedim
bir site Adresi olarak gelen mail de Gorsel DNA Testi tuhaf ama benim nasıl biri oldugumu tahmin Etti :) uzatmayalım site Adresi
http://www.visulog.com/ bakalım sizler nasıl birisisiniz..
-
İlgiye, alakaya, insanları etkilemek için uğraşmaya asla doymuyorsun.Tek yönlü olduğun söylenebilir.. Konuşmaktan çok aksiyona inanıyorsun. Evinde modern ve "cool "bir zevkin var.Tarz yaratan birisin. Dekorasyon sadece fonksiyonel değil, tarz sahibi de olmalı. enteresan tabi :d
caves nooldu hosting veriidin bi ara hatta domain + host
-
gunah mış Ramazanda DAgıtmak
-
en azından aşkı fiziksel yönden sevdiğimi tutturdu :D
-
iimiş
-
DePReS bunu yazdı:
-----------------------------
en azından aşkı fiziksel yönden sevdiğimi tutturdu :D
-----------------------------Sevmeyen varmıdır Acaba fiziksel yonden aşkı
-
a. Sadeliğe dönüş
b. Hiperaktif
c. Aşk böceği
d. İşbitirici
Zevk seçimin gergin olduğunda rahatlamak için küçük bir yardıma ihtiyacın olduğunu gösteriyor.Anı yaşıyorsun ve yarın için endişelenerek vakit kaybetmek saçma geliyor
Limitsiz hayalgücüne sahip maceracı birisin.Zorluklar gözünü korkutmaz ,en umulmadık yerlerde güzelliği farkedebilirsin. Öncü bir kişiliğin var.
Hayat bir film ve müziklerini sen seçiyorsun. Açık bir yol, en sevdiğin parçalar, işte en eğlenceli klişelerden biri!
Sana göre sanat, emek ve ince işçilik demek. Hiçbir şey gerçek ustalığın yerini tutmaz.Tatilde maceranın tadını bir kez aldığın zaman dur durak bilmiyorsun. Bütün gün plajda oturmak sana göre değil, farklı heyecanlar, arayışlar içindesin.
Tutkularına boyun eğmeyi, inişleri ve çıkışlarıyla hayatı seviyorsun. Tutkulu ve fazlasıyla sadıksın. Büyük bir olayın parçası olmak sana haz veriyor.
Fiziksel aktivitileri seviyorsun maceracı bir ruhun var. Dingin bir zihin ve formda bir vücut, hayat seni nereye savururursa savursun hazır olmanı sağlıyor.
Seni rahatsız eden nedir ? Alışılmadık, marjinal görünüş ve tavırlardan rahatsız oluyorsun. Doğal bir görüntüyü her zaman tercih edersin.İçten içe sağlıklı bir yaşam sürdürmek gerektiğininin farkında olsan da, günü geçirmek için ihtiyaç hissettiğin vazgeçilmezlerin var. Tam bir alışkanlık yaratığısın.
Evinde, kabul edelim ki, tarz ve stil listenin başlarında yer almıyor, başka şeylerle o kadar meşgulsün ki. Hayata ve çevrene karşı rahat bir yaklaşımın var..
Tercih ettiğin içecek sakinlik ve alışkanlıkların konforuna olan sevgini temsil ediyor.Gerçek bir romantiksin, biraz da hayalperest.Aşk senin için kendini adamak ve sevecenlik. Hislerini her gün ufak sürprizlerle ifade etmeye çalışıyorsun. Kalbin ortada
Özgürlük senin için aşk demek. Sevildiğini bilmenin keyfi düşünce ve sözlerini serbest kılıyor. Sen bir aşk böceğisin.
-
vay be nerdeyse tutturdu :)
özellikle aşk bölümünde takımımla ilgili yazdıkları tamamen dogru :) -
benim hepsini tutturdu :D
-
part-time aşk çıktı :D
-
Aşk senin için uzun bir bağlılık demek. Kendini adamak, fedakarlık ve sevecenlik..
Senin için özgürlük çıktığın yolda yönünü kendin seçebilmek. Açık bir yol ve dolu bir depoyla yol seni nereye götürürse..doru demişte benim uzun zmandır biriyle aşk yaşadığım söylenemez :)