Nasıl "İngilizce" Öğrenebilirim ?
-
dyrnade bunu yazdı:
-----------------------------Hepiniz bi laflar anlatmışsınız ama hepsi gereksiz.Niye derseniz bu adam niye böyle bir soru sormuş? Okul için okuldaki ingilizce ne için iş için işteki ingilizce neye gerekli yazışmalara ve konuşmalara.Gidip yurt dışında arkadaşıyla veya skypetan yabancı biriyle konusmucak ki laf olsun diye.
-----------------------------Hocam haklısın. Okuyacağım bölüm "tamamen" ingilizce. Sınavlar, ders anlatımları.
İngilizcem iyi değil ilk başta belirttiğim gibi. 1 senede derste hocanın anlattıklarını anlayacak kadar ingilizce öğrenmem lazım...
-
abi öyle sadece dizi filmle olmuyor ama etkisi cidden büyük.
-
Rosetta Stone adlı program bir nebze yardımcı olabilir.
-
overbite bunu yazdı:
-----------------------------Rosetta Stone adlı program bir nebze yardımcı olabilir.
-----------------------------ben önermem o programı bence zaman kaybı.
-
hiç boşuna uğraşma
korkulacak bişey yok
1 sene içinde
sırasıyla bütün gateway exam leri geçecen sonra proficiency i vercen advanced olcan nasıl olsa
o yüzden siktir et yazın tadını çıkar... -
ben msn de yabancı kızlarla konuşarak öğrenmiştim :))
-
Ve benim ingilizceyle aram pek iyi sayılmaz. Çok az biliyorum(how are you,asl, falan filan).
demişsin , 8 senede öğrenemediysen kolay kolay öğrenemzsin kolay gele sana ;)
-
livemocha.com da takıl biraz öğrenirsin belki.
-
http://eco.engviet.com/
bu siteye takıledit : millet artık şu bi gerçek ingilizce öğrenmek farz gibi bişey artık.
Mesaj 29 Temmuz 2012 (Pazar) Saat: 12:56'da kaygusuz tarafından düzenlendi. -
Gramer gramerdir arkadaşlar. ister okulda öğrenin ister sokakta.. ister çocukyaşta farketmeden .. gramersiz dil öğrenilmez..