folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Natalie Cardone - Hasta Siempre (Che Guevara`Yı Dünyaya Sevdiren Şarkı)

Natalie Cardone - Hasta Siempre (Che Guevara`Yı Dünyaya Sevdiren Şarkı)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=jppkff5mk34

natalie nin muhtesem yorumu ve olağanüstü klib. Bence harika...

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

bu şarkıyı çok seviyorum

commandante che guaveraaaa

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gokalp
    Gokalp's avatar
    Erkek

Karl Marx bir ulkede uygulanan sosyo-ekonomik devrimin baska bir ulkede prototip teskil edecek sekilde uygulanamaz oldugunu savunmaktaydi. Ataturk'un devrim ve inkilaplari Kuba devlet yapilandirilmasiyla uyusmayacagi gibi Che Guevara'nin devrimide Turkiye Cumhuriyetinde mumkun olamazdi.

Zafer ülkü kaynağının çeşmesidir, Zafer gönüllerin birleşmesidir. Gönülleri birleşenler, selam sizlere, Uzaktan dertleşenler, selam sizlere.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek

ne alaka hocam che'yi sevmekle şarkının..yada şarkının che'yi sevdirmesi gibi bi durum olsun sanmıyorum =D

güzel şarkı bide Joan Baez söylüyor bu şarkıyı onun yorumlayışı biraz daha slow,sakin..Ayrıca grup yorum son albumunde yer vermişti aynı şarkıya.

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=sJflrwaoQIg

bu versiyonu bence 1000 basıyo

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    r3b3l bunu yazdı:
    -----------------------------

ne alaka hocam che'yi sevmekle şarkının..yada şarkının che'yi sevdirmesi gibi bi durum olsun sanmıyorum =D

güzel şarkı bide Joan Baez söylüyor bu şarkıyı onun yorumlayışı biraz daha slow,sakin..Ayrıca grup yorum son albumunde yer vermişti aynı şarkıya.

klible entegre edersen che yi biraz ön plana itiyor. O bakımdan yoksa che yi seven icraatleri için seviyor. :D

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    Nurynin yorumunu çok merak ediyorum :)

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek
    İlk kez dinledim guzelmiş (:

Ben bu insanları anlamıyorum.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Devrim güzel, che güzel şarkıda ayrı bir güzel...

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    che bence belli bi noktadan sonra duygusal davrandı, sen kübada devrimi gerçekleştirmişsin otur oturduğun yerde, ne işin var bolivyada ya. kübadaki devrimin aynısını bolivyada yapmak için 0'dan başlamaya kalktı ve hata da burdan çıktı ve öldü.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

stillalive bunu yazdı:
    che bence belli bi noktadan sonra duygusal davrandı, sen kübada devrimi gerçekleştirmişsin otur oturduğun yerde, ne işin var bolivyada ya. kübadaki devrimin aynısını bolivyada yapmak için 0'dan başlamaya kalktı ve hata da burdan çıktı ve öldü.

Duygusal davrandı çünkü insanlık için mücadele eden bir insandı. Kendisi doktor olduğu halde halkı için devrim yoluna giriyor. Devrimi yaptıktan sonra yan gelip yatmadı tekrar bolivyadaki insanlar için gitti bu seferde ama ölmedi efsane oldu...

.
Toplam Hit: 3762 Toplam Mesaj: 28