Natalie Cardone - Hasta Siempre (Che Guevara`Yı Dünyaya Sevdiren Şarkı)
-
http://www.youtube.com/watch?v=jppkff5mk34
natalie nin muhtesem yorumu ve olağanüstü klib. Bence harika...
-
bu şarkıyı çok seviyorum
commandante che guaveraaaa
-
Karl Marx bir ulkede uygulanan sosyo-ekonomik devrimin baska bir ulkede prototip teskil edecek sekilde uygulanamaz oldugunu savunmaktaydi. Ataturk'un devrim ve inkilaplari Kuba devlet yapilandirilmasiyla uyusmayacagi gibi Che Guevara'nin devrimide Turkiye Cumhuriyetinde mumkun olamazdi.
-
ne alaka hocam che'yi sevmekle şarkının..yada şarkının che'yi sevdirmesi gibi bi durum olsun sanmıyorum =D
güzel şarkı bide Joan Baez söylüyor bu şarkıyı onun yorumlayışı biraz daha slow,sakin..Ayrıca grup yorum son albumunde yer vermişti aynı şarkıya.
-
-
r3b3l bunu yazdı:
-----------------------------ne alaka hocam che'yi sevmekle şarkının..yada şarkının che'yi sevdirmesi gibi bi durum olsun sanmıyorum =D
güzel şarkı bide Joan Baez söylüyor bu şarkıyı onun yorumlayışı biraz daha slow,sakin..Ayrıca grup yorum son albumunde yer vermişti aynı şarkıya.
-----------------------------
klible entegre edersen che yi biraz ön plana itiyor. O bakımdan yoksa che yi seven icraatleri için seviyor. :D -
Nurynin yorumunu çok merak ediyorum :)
-
İlk kez dinledim guzelmiş (:
-
Devrim güzel, che güzel şarkıda ayrı bir güzel...
-
che bence belli bi noktadan sonra duygusal davrandı, sen kübada devrimi gerçekleştirmişsin otur oturduğun yerde, ne işin var bolivyada ya. kübadaki devrimin aynısını bolivyada yapmak için 0'dan başlamaya kalktı ve hata da burdan çıktı ve öldü.
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------
che bence belli bi noktadan sonra duygusal davrandı, sen kübada devrimi gerçekleştirmişsin otur oturduğun yerde, ne işin var bolivyada ya. kübadaki devrimin aynısını bolivyada yapmak için 0'dan başlamaya kalktı ve hata da burdan çıktı ve öldü.
-----------------------------Duygusal davrandı çünkü insanlık için mücadele eden bir insandı. Kendisi doktor olduğu halde halkı için devrim yoluna giriyor. Devrimi yaptıktan sonra yan gelip yatmadı tekrar bolivyadaki insanlar için gitti bu seferde ama ölmedi efsane oldu...