National Geographıc | Altın Belgeseller Seti 40 VCD | [Satılık]
-
Elimde Olan Bu Vcd'leri Satıyorum , İlgilenenler Varsa Pm'den Ulaşsınn + İstenen Fiyat 65 YTL'dir.
Toplam : 40 VCD -
sabah gazetesı kuponlarındanmı aldın :)
-
kriz By_Gizemli'yide vurmuş anlaşılan :) var mısın yok musun reklamlarından duyupta kuponla aldın dimi cd'leri :))
-
bulursam indirim yazın izlerim :P
-
hacım ben bunları sembolik olara buraya koydum , şansımı deniyim dedim , belki zengin biri çıkar diye :) + zaten dosyaları rapide atıyom bu hafta içinde linkleri atarım size beleş varken , para vermeyin müridler :)
-
By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------
hacım ben bunları sembolik olara buraya koydum , şansımı deniyim dedim , belki zengin biri çıkar diye :) + zaten dosyaları rapide atıyom bu hafta içinde linkleri atarım size beleş varken , para vermeyin müridler :)
-----------------------------:))) lafı değiştirdin dimi bak sen.. sana lafımız yok hocam hayırlı işler hayırlı satışlar..
-
By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------hocam 40 cd yi uploadmı etcen :|
-
By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------hocam 40 cd yi uploadmı etcen :|
------------------------------------eğer ölmezsek 40 CD upload etcez inş ....
-
Adam japonyada yasiyor belki :D
-
Param olsa alırdım ama malum kriz :/ Sonuçta Kutulu Ve Coverlı
-
aynıları bnde var fazladan istiyen olursa 70 kagıda elden istanbulda veriyorum o zaman :)