Natro İyi Midir?
-
Bir firma için natrodan domain+host almayı düşünüyorumda internette millet çok olumsuz yorum yapmış ama ben iyi bir firma diye biliyorum.Tavsiye eder misiniz natroyu?
-
6-7 aydır kullanıyorum bir sıkıntılarını görmedim "host" açısından, domain olayını bilemem.
-
ortalama 7-8 yildir kullaniyorum hic sorun yasamadim.destekleri cok iyi. natrodan ilk host aldigimda 120 euro falandi yanlis hatirlamiyosam.
yerli bir firmayla calismak zorundaysan natro yada netinternet i tercih edebilirsin
-
bi vds im var. sıkıntısız kullanıyorum.
up süresi bayağı iyi.
-
Domain konusunda önermem ama host konusunu bilmiyorum Domain alıcaksan isimtescilden başkasını önermem
-
serseri_1453 bunu yazdı
Domain konusunda önermem ama host konusunu bilmiyorum Domain alıcaksan isimtescilden başkasını önermem
yok daha neler hocam :/
-
serseri_1453 bunu yazdı
hocam natro firmasında 15 domainim bulunmakta ve hiç sıkıntı çekmedim.Hosting açısından natro'yu kullanmadığım için bilemeyeceğim.
-
Natro'da 50 civarında Domain'im, 20 civarında Host'um var ben gayet memnunum daha sorun yaşamadım :) 4-5 yıldırda kullanmaktayım :)
sezeruludag tarafından 19/Tem/13 15:38 tarihinde düzenlenmiştir -
hangi paketi alacaksın bilmiyorum hocam ama ihs'yi önerebilirim.Hem domain hem host hizmetleri iyi ticket'lara anında cevap alabiliyorum.
-
iyidir.
-
o zaman natrodan domain + host alayım zaten ilk sene domain beleşmiş.O kampanyadan yararlanırı :)