folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Navigasyon Artık Bedava

Navigasyon Artık Bedava

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

Yönümüzü artık bedava bulacakmışız.

Fakat sayfaya ulaşmak çok zor :)

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, ücretsiz olarak kullanılacak ‘Ulusal Ulaşım Portalı’ isimli navigasyon sistemini devreye soktu. Sisteme ‘www.ulasim.gov.tr’ sitesinden ulaşabilir ya da akıllı telefon ve tabletler için uygulama olarak da indirilebilir.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/22446916.asp

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

dün haberini okudum, güzel bir şey olmuş, denemedim ama ilk zamanlar biraz sıkıntılı olur, sistem oturursa çok mantıklı bi iş yapmış olurlar

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

acaba bütün akıllı telefonlarda çalışırmı benimki windows mobile

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

gprs li telefonunuz yada tabletiniz varsa navigasyon zaten bedavaydı ama alternatif iyidir.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

sitesi açılmıyor.. :)

yönümü bulacakmış :)

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    THT2005 bunu yazdı

sitesi açılmıyor.. :)

yönümü bulacakmış :)

haha site açılana kadar istanbul'u baştan başa gezersin

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İndirdim. Keşke Alfa olarak sürselermiş piyasaya. Beta bile olamayacak kadar kötü bir uygulama. Yol tarifi vermiyor mesela S2 ve Note2'de. Yer belirleme sistemi çalışmıyor vs. Tasarımı zaten hiç yazmıyorum :) Uygulama test etmeyi seven bir Android kullanıcısıyım ama böyle berbatını görmedim. Umarım geliştirirler. Çünkü Devlet kurumları ciddi atak yaptı mobil uygulama konusunda.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

işte en tav olduğum şeylerden birisi

Bu ülkede devletin yada bakanlıkların açtığı bir site yada benzeri bir hizmet varsa emin olun ki en siktir boktan site tasarımını yada yavaş mı yavaş server sistemini kullanmışlardır.

Aq ipneleri ahmet, mehmet in yapmış olduğu bir sistemden bahsetmiyorum bakanlık tan bahsediyorum ipneler bir şey yapmaya çalışıyor ama nafile siteye giremezsin, sistem olmaz, hata alırsın, bir sürü ıvır zıvır şeyler. Adam gibi yaptıkları işler sayılıdır.

Para harcasalar yaparlar o paralar nereye gidiyor ?

Cevap >> Anassının A*ın*

Sivil vatandaşların yapmış olduğu sistemler eminim ki daha iyidir.

KNOWLEDGE IS POWER!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    OCEANUS bunu yazdı

Bu ülkede devletin yada bakanlıkların açtığı bir site yada benzeri bir hizmet varsa emin olun ki en siktir boktan site tasarımını yada yavaş mı yavaş server sistemini kullanmışlardır.

Aq ipneleri ahmet, mehmet in yapmış olduğu bir sistemden bahsetmiyorum bakanlık tan bahsediyorum ipneler bir şey yapmaya çalışıyor ama nafile siteye giremezsin, sistem olmaz, hata alırsın, bir sürü ıvır zıvır şeyler. Adam gibi yaptıkları işler sayılıdır.

Cevap >> Anassının A*ın*

Site bende acilmadi Request Timed Out oldu.

Hocam bu tur seyler hep yandaslari, esi dostu zengin etme ayaklaridir. Turkiye'de bilgili adama is yaptirildigi nerede gorulmus?

Hamili kart yakinimdir ayagi ile ne kadar akraba varsa dolduruyorlar; isi biliyormu hic sorun degildir.

sniperscope tarafından 26/Oca/13 15:32 tarihinde düzenlenmiştir

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

devletin böyle birşeye girişmesi iyi olmuş ama zaten başar softun haritalarını ben ücretsiz indiriyordum :D

igo 8  son sürüm poi ve maps isteyen varsa yükleyim :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı
    OCEANUS bunu yazdı

Cevap >> Anassının A*ın*

Site bende acilmadi Request Tiemd Out oldu.

Hocam bu tur seyler hep yandaslari, esi dotu zengin etme ayaklaridir. Turkiye'de bilgi adama is yaptirildigi nerede gorulmus?

Hamili kart yakinimdir ayagi ile en akdar akraba varsa dolduruyorlar; isi biliyormu hic sorun degildir.

Aynen hocam alayının a.q başka diyecek bişey yok

KNOWLEDGE IS POWER!
Toplam Hit: 1871 Toplam Mesaj: 14