Navigasyon Artık Bedava
-
Yönümüzü artık bedava bulacakmışız.
Fakat sayfaya ulaşmak çok zor :)
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, ücretsiz olarak kullanılacak ‘Ulusal Ulaşım Portalı’ isimli navigasyon sistemini devreye soktu. Sisteme ‘www.ulasim.gov.tr’ sitesinden ulaşabilir ya da akıllı telefon ve tabletler için uygulama olarak da indirilebilir.
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/22446916.asp
-
dün haberini okudum, güzel bir şey olmuş, denemedim ama ilk zamanlar biraz sıkıntılı olur, sistem oturursa çok mantıklı bi iş yapmış olurlar
-
acaba bütün akıllı telefonlarda çalışırmı benimki windows mobile
-
gprs li telefonunuz yada tabletiniz varsa navigasyon zaten bedavaydı ama alternatif iyidir.
-
sitesi açılmıyor.. :)
yönümü bulacakmış :)
-
THT2005 bunu yazdı
sitesi açılmıyor.. :)
yönümü bulacakmış :)
haha site açılana kadar istanbul'u baştan başa gezersin
-
İndirdim. Keşke Alfa olarak sürselermiş piyasaya. Beta bile olamayacak kadar kötü bir uygulama. Yol tarifi vermiyor mesela S2 ve Note2'de. Yer belirleme sistemi çalışmıyor vs. Tasarımı zaten hiç yazmıyorum :) Uygulama test etmeyi seven bir Android kullanıcısıyım ama böyle berbatını görmedim. Umarım geliştirirler. Çünkü Devlet kurumları ciddi atak yaptı mobil uygulama konusunda.
-
işte en tav olduğum şeylerden birisi
Bu ülkede devletin yada bakanlıkların açtığı bir site yada benzeri bir hizmet varsa emin olun ki en siktir boktan site tasarımını yada yavaş mı yavaş server sistemini kullanmışlardır.
Aq ipneleri ahmet, mehmet in yapmış olduğu bir sistemden bahsetmiyorum bakanlık tan bahsediyorum ipneler bir şey yapmaya çalışıyor ama nafile siteye giremezsin, sistem olmaz, hata alırsın, bir sürü ıvır zıvır şeyler. Adam gibi yaptıkları işler sayılıdır.
Para harcasalar yaparlar o paralar nereye gidiyor ?
Cevap >> Anassının A*ın*
Sivil vatandaşların yapmış olduğu sistemler eminim ki daha iyidir.
-
OCEANUS bunu yazdı
Bu ülkede devletin yada bakanlıkların açtığı bir site yada benzeri bir hizmet varsa emin olun ki en siktir boktan site tasarımını yada yavaş mı yavaş server sistemini kullanmışlardır.
Aq ipneleri ahmet, mehmet in yapmış olduğu bir sistemden bahsetmiyorum bakanlık tan bahsediyorum ipneler bir şey yapmaya çalışıyor ama nafile siteye giremezsin, sistem olmaz, hata alırsın, bir sürü ıvır zıvır şeyler. Adam gibi yaptıkları işler sayılıdır.
Cevap >> Anassının A*ın*
Site bende acilmadi Request Timed Out oldu.
Hocam bu tur seyler hep yandaslari, esi dostu zengin etme ayaklaridir. Turkiye'de bilgili adama is yaptirildigi nerede gorulmus?
Hamili kart yakinimdir ayagi ile ne kadar akraba varsa dolduruyorlar; isi biliyormu hic sorun degildir.
sniperscope tarafından 26/Oca/13 15:32 tarihinde düzenlenmiştir -
devletin böyle birşeye girişmesi iyi olmuş ama zaten başar softun haritalarını ben ücretsiz indiriyordum :D
igo 8 son sürüm poi ve maps isteyen varsa yükleyim :D
-
sniperscope bunu yazdıOCEANUS bunu yazdı
Cevap >> Anassının A*ın*
Site bende acilmadi Request Tiemd Out oldu.
Hocam bu tur seyler hep yandaslari, esi dotu zengin etme ayaklaridir. Turkiye'de bilgi adama is yaptirildigi nerede gorulmus?
Hamili kart yakinimdir ayagi ile en akdar akraba varsa dolduruyorlar; isi biliyormu hic sorun degildir.
Aynen hocam alayının a.q başka diyecek bişey yok