Navigasyon Tavsiyesi(Alınık)
-
navigasyon'a ihtiyacım var max 200 liralık. alttakini buldum ama neye göre arıyacam hangi özellikleri önemli olan bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. tabii navigasyon kullanmış olanlarında görüşlerini bekliyorum. http://www.hepsiburada.com/Liste/navitech-qx-352-35-yeni-nesil-navigasyon-cihazi/ProductDetails.aspx?productId=otdelqx-352&categoryId=257643
-
iGO Primo yazılımlı olsun ekranı en az 4.3" olsun
ör: http://www.hepsiburada.com/Liste/navitech-qx-b433-primo-43-yeni-nesil-navigasyon-cihazi/ProductDetails.aspx?productId=otdelqx-b433&categoryId=257643
-
takipteyim, ben de düşünüyorum.
-
Türkiyeyi düşündüğümüzde, en başarılısı root66, ardından tomtom gelir. igo filan daha sonra.
-
hocam genelde tomtom kullanılır yazılımlarında
ayrıca etrafta çin işi çok navigasyonlar var.ben de zamanında çinden ucuza getirip gittigidiyorda pahalıya kakaladım.ama 3 gün sonra adam dönüyodu bana bu bozuldu diyodu.ee alsam benim elimde kalcak..ben de sana garanti vermedim ki diyodum mecburen.yani diyeceğim garantili olsun alacağın ürün çin iş çıkarsa elinde kalır.
linkteki ürün ise güzele benziyo.ama ben olsam internet üzerinden almazdım..elektroword,vatan coputer gibi yerlerde de aynı fiyata hatta daha güzel ürünler bile bulabilirsin.
son olarak da bim ve a 101 gibi firmalara da çok navigasyon geldiği oluyo.dandik bi mal ama bim garantisi olduğu sürece her an paranı geri alabilirsin(fişini kaybetmemek üzere).
bu güzele benziyo..vatan comp. online alışverişte de öncüdür,çok alışveriş yaptık memnunuz
not :vatan comp. la uzaktan yakından alakam yok :D
-
navitech al bana dua et
Hepsinin yazılımı aynı ama kalite ve servis farkı var
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------navitech al bana dua et
-----------------------------
önceki konularıda okudum hep navitech diyosun alttaki ürün nasıl
http://www.hepsiburada.com/Liste/navitech-qx-352-35-yeni-nesil-navigasyon-cihazi/ProductDetails.aspx?productId=otdelqx-352&categoryId=257643 -
UCANTENEKE bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
navitech al bana dua et
önceki konularıda okudum hep navitech diyosun alttaki ürün nasıl
http://www.hepsiburada.com/Liste/navitech-qx-352-35-yeni-nesil-navigasyon-cihazi/ProductDetails.aspx?productId=otdelqx-352&categoryId=257643
-----------------------------Güzel ben 3,5 inçi 200 e almıştım düştü fiyatlar hep :)
5 inç alma çok büyük iyi olmaz 4;3 iyidir
yani bu ürün iyi hacı al bence
1,5 sene oldu kullanıyoruz sorun yok harita güncelleme ise bebek oyuncağı :)
rotayı kolay yolu seçersen daha iyi verim alırsın ana yollarda ama şehir merkezinde dolaşacaksan kısa yol iyidir :) en kısa yoldan götürür
fm transmiter ben piranhanınkini denemiştim çalışmıyordu :)) navitechinkini denemedim ama sorun çıkacağını sanmıyorum benim cihazda o özellik yok çünkü
al 10 liraya 2gb sd kart tak film izle :) divx avi felan destekliyor
edit: ovi maps 1 tomtom route 2 ikisininde haritası birboka yaramaz
sen dediğimi yap
-
DJ_Alper bunu yazdı:
navitech al bana dua et
-----------------------------ben oto radyo teybi ini on numara fiyatına göre çok başarılı bir ürün
-
goldfinger bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
navitech al bana dua et
-----------------------------ben oto radyo teybi ini on numara fiyatına göre çok başarılı bir ürün
goldfingerin yazdıklarını ben mi anlamıyorum cümle düşüklüğümü var?? -
CanKirca bunu yazdı:
Türkiyeyi düşündüğümüzde, en başarılısı root66, ardından tomtom gelir. igo filan daha sonra.
-----------------------------Türkiye için navigasyon ile ilgili yapılabilecek en kötü yorum bu olurdu herhalde
Türkiyede en başarılı harita başarsoft haritasıdır ve IGO yazılımları bu başarsoft haritalarını tercih eder, google maps bile başarsoft haritalarını kullanır
ayrıca iGO Primo oldukça gelişmiş bir navigasyon yazılımıdır ve hepsini sollar diyebilirim