Nazardan Kurtulmak?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    MrMonk
    MrMonk's avatar
    Erkek

hacı nası oluyo da arada çıkıp nazar bilimsel olarak kanıtlanmıştır diye yazabiliyosunuz bi kanıtlayın bilimsel olarak nazarı da köşeyi dönelim o zaman

Randall James Hamilton Zwinge adıyla Kanada Toronto'da dünyaya gelen James Randi (d. 7 Ağustos 1928) veya sahne adıyla "The Amazing Randi" illüzyonist ve sözdebilim alanındaki hileleri ortaya çıkarmaya çalışan ateist bir araştırmacıdır ve James Randi Eğitim Vakfı'nın kurucusudur. Randi'nin eğitim kurumu herhangi bir paranormal, doğaüstü veya okült bir güce sahip olduğunu bilimsel testler altında kanıtlayan kişiye 1 milyon dolar ödül vereceğini açıklamıştır. Bugüne kadar bu ödülü kazanabilen kimse olmamıştır.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek

asparuh bunu yazdı:
    -----------------------------

nazardan kurtulmak için yavşarotuyla ciritatarotunu kaynatıp iki gün beklet sonra sübhanekeyi tersten okuyarak 8  yudumda iç biseycigin kalmaz

komik seni.

Koca hestiy aya bedenem ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

nazar var

misal birisi bişeyi met eder çok över en sonunda övdükleri şahıs sıkıntıya girer başarısız olur fln

maşAllah taşı yanında

emin değilim ama bunun bi çözümü yok sanırım

insanlar birbirlerini nazar edebilirler...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ern3st bunu yazdı:

21. yüzyıldayız halen fal'a ve nazar'a inananlar var,çok tuhafff..

o ne ki, yıl olmuş 2012 hala bir çok olaydan habersiz şu yok bu yok diye atıp tutan insanlar var.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

üç kulhuvallah bir elham. O da olmadı çocukken bi salavat gibi bişi vardı 4444 kere okuyunca ne istersen gerçek oluyodu, faziletinde şey yazıyodu, bir kere fazla ya da eksik okursan kabul olmaz, anahtar ile kilit gibidir. bu yüzden her okuyan dileği kabul olmayınca hatalı sayıda okuduğunu düşünüyordu :F Nese işte, onu oku, dünyanın en zengini filan olmakta isteyebilirsin ama senin durumunda nazardan kurtulmak öncelik.

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bauer
    Bauer's avatar
    Erkek

Nazarın varlığı bilimsel olarak kanıtlandıysa ben adam değilim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

beyler fal-nazar bilimsel bir gercek (!) :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

aga henüz sakalları kesmedim, tesbih de elimde, isteyen eklesin msn e açsın webcami iki üfürür üç tükürür paypal ödemeli alırım nazarınızı.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3D
    R3D's avatar
    Erkek

asparuh bunu yazdı:

nazardan kurtulmak için yavşarotuyla ciritatarotunu kaynatıp iki gün beklet sonra sübhanekeyi tersten okuyarak 8  yudumda iç biseycigin kalmaz

Sesli güldüm cidden :)) Hatta sem yılmazın bel fıtığı replikleri geldi aklıma :D Saçma işer bunlar hocam ;)

"Mey biter saki kalır Her renk solar haki kalır Diploma insanın cehlini alsada; Hamurunda varsa,eşeklik baki kalır..."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bilimsel olarak bakıldığında, elektronik cihazları bozan veya insanları hastalandıran(hatta öldüren) bu şeyin ancak elektromanyetik dalgalar yoluyla, yani fotonlar aracılığıyla gerçekleşmesi mümkün. Fakat insanın bunları gerçekleştirebilecek frekansta dalgalar yayınladığına dair ortada bir kanıt yok. Zaten insan bu potansiyelde olsaydı bir biyolojik silahtan farksız olurdu. Çok yüksek frekansta bir şey yayınlanması olası gözükmüyor. Ancak nazar hikayeleri genel olarak bakıldığında elektromanyetik dalgalarla gerçekleşebilecek şeyleri konu alıyor. Bu da olayın hemen metafizik kategorisine sokulup bir kenara atılamayacağını gösteriyor. Yaşadığım çok bariz olaylar olmasa elimin tersiyle bu konuyu bir kenara iterdim. Ancak henüz insan beyninin sınırlarının çözülemeyişine ve kuantum fiziğinin günümüzdeki durumuna vererek bu konudaki inancımı sürdürmekteyim. Bu konu din, falcı konusu değildir. Fakat bilimsel ispatının yapıldığı da doğru değildir. Belki bir gün nazar ismiyle değil de insana dair bir enerji olarak bilimsel bir isimle karşımıza çıkabilir. 

λ
Toplam Hit: 7665 Toplam Mesaj: 62